- 17 Temmuz 2022
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi turuncu agac
Yaptım sabah ama negatif çıktı çok açık renk bi akıntı geldi belli belirsizCanim test yapsana gectiyse günün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım sabah ama negatif çıktı çok açık renk bi akıntı geldi belli belirsizCanim test yapsana gectiyse günün
Canım üstüne ameliyathane önlüğü giydiriyorlar 5 dk sürüyor hemen geri kalkıyorsun doktorları benim gittiğim yerde seçebiliryorsun bayan istiyorsanHerseyimizi mi çıkarıp yatiyoz ya cok heyecanlandim, bide erkek doktor bakarsa
Sonomedde miBen anestezisiz 1800 liraya cektirmistim
Canım benim geçen ay gögüs hassasiyetim şişkinlik yumurtlama döneminde basladı inan dokunamıyordum regl gününe kadar sızladı yatamıyodum bile o derece bence hormonlardan kaynaklanıyor canım cnku yumurtlamadan 3-4 gğn sonra hemen baslamaz gebelik belirtisimerhabalar sizlere bir sorum olacak.yumurtlama haftasında 3 kez falan korunmasız ilişki oldu.benim yumurtlamadan 3 4 gün sonra başlayan gögüs agrılarım oldu.şiddeti gittikçe arttı ve inanılmaz dolgunlar.sabah yataktan kalkınca ağrısı mahvediyor.regl belirtisi bu kadar erken başlar mı yoksa hamilelik mi ?
Eklermisiniz olacaktı pardonMerhaba kızlar benide eklemişsiniz 9 ağustos
Yok canim bizim burda tıp merkezinde cektirdim cok pahaliydiSonomedde mi
Devlet hastanesinde cektircem deCanım üstüne ameliyathane önlüğü giydiriyorlar 5 dk sürüyor hemen geri kalkıyorsun doktorları benim gittiğim yerde seçebiliryorsun bayan istiyorsan
Valla amuda kalksanda cikiyo, hatta ertesi gun bile cikiyo, ben hemen pecete koyup çekiyorum kilodu kalkmıyorum sabaha kadarKizlar ilişkiden Bi kaç dk sonra az sperm dışarı akıyor bu sizde de böyle mi
Bu vajinismus noluyoBende bir süre vajinismus belasiyla uğraştım kızlar şuan çok şükür yendim sayılır inşallah hepimiz en kısa zamanda anne oluruz
Ahh hiç öğrenme boşver ucundan bile gecmemen çok iyi olmuşBu vajinismus noluyo
Bakıyorum dökülmüş moralim bozuluyor en iyisi Bende öyle yapayımValla amuda kalksanda cikiyo, hatta ertesi gun bile cikiyo, ben hemen pecete koyup çekiyorum kilodu kalkmıyorum sabaha kadar
Beenn henüz hamile kalamadım tabi ama Kasım ayında amh 1.01 di mfk kullandığım ilk ay kan verdiğimde 1.16 çıktıBu mfk dan fayda goren var mi
Ne kullandinizBeenn henüz hamile kalamadım tabi ama Kasım ayında amh 1.01 di mfk kullandığım ilk ay kan verdiğimde 1.16 çıktı
Benimde öyle yapmadığım kür yöntem kalmadı birtek mfk ürünleri kullanmadimBirinci ayımda gecikme olmadı..bu ikinci kullanmam.Her şeye el atdım..bu artık son
Herhangi bir tikaniklik durumu varsa kendini belli etmiyor mu ama önce adet döngüsünde falanŞunu söyliyim canım eğer hiç çekilmediyse mutlaka çekilmesi gerektiğini düşünüyorum ben zor değil kesinlikle sadece insan sonucundan Korkuyor