- 1 Nisan 2022
- 12.492
- 15.363
- Konu Sahibi turuncu agac
Deneye bilirsin mfk ürünleriniBenimde öyle yapmadığım kür yöntem kalmadı birtek mfk ürünleri kullanmadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneye bilirsin mfk ürünleriniBenimde öyle yapmadığım kür yöntem kalmadı birtek mfk ürünleri kullanmadim
Igne tedavisi nedirKızlar 7 ay önce hsg çektirdim hsgden 2 ay ay sonra hamile kaldım ama düştü doktor 3. Kez femara kullandırıyor şu an ve olmazsa hsg dedi şok oldum iğne tedavisi sonra diyor sizce para mı var işin içinde anlamıyorum eşimde istemiyor çok üzülüyorum diye iğne tedavisi veren başka bir doktora mı gitsem artık tez yazdım bu konuda bir de daha önce iğneyle hamile kalmıştım bugün gittim konuştum normalde günde 2 kez olan femarayı 3 kez kullandıracak bu ay
Yumurta büyütücü iğneIgne tedavisi nedir
Famera klomen faln onlar zaten büyütmuyormu Bende igneden kasıt catlatma ignesi sanmıştım canımYumurta büyütücü iğne
Yok canım bu femara ya ek olarak her gün iğne vurunuyorsun 5 kez femara gibi sonrada çatlatma iğnesi vurunuyorsunFamera klomen faln onlar zaten büyütmuyormu Bende igneden kasıt catlatma ignesi sanmıştım canım
Asilama tedavisinde olduğu gibi sanırım sadece ilişki normal oluyorYok canım bu femara ya ek olarak her gün iğne vurunuyorsun 5 kez femara gibi sonrada çatlatma iğnesi vurunuyorsun
Araştırma hastanesine basvurdun mu hicKızlar 7 ay önce hsg çektirdim hsgden 2 ay ay sonra hamile kaldım ama düştü doktor 3. Kez femara kullandırıyor şu an ve olmazsa hsg dedi şok oldum iğne tedavisi sonra diyor sizce para mı var işin içinde anlamıyorum eşimde istemiyor çok üzülüyorum diye iğne tedavisi veren başka bir doktora mı gitsem artık tez yazdım bu konuda bir de daha önce iğneyle hamile kalmıştım bugün gittim konuştum normalde günde 2 kez olan femarayı 3 kez kullandıracak bu ay
Deneye bilirsin mfk ürünlerini
Aynen öyleAsilama tedavisinde olduğu gibi sanırım sadece ilişki normal oluyor
Hayır hep özele gittimAraştırma hastanesine basvurdun mu hic
Haklisin aslında Rabbim hepimizin yardimcisi olsun diger degerlerin nasildi e2 Lh filanAllah korusun benim gibi 0 kusurlerde olsa napacaktin doktorum tek başına amh önemli degil dedi ama başka değerlerde kötüyse ozaman tetikliyormus Bende çok okudum burda 0.4 le bile normal gebe kalan
Teşekkür ederim burası benim için bir aile yeri herkesi öyle yakından hissediyorum.Demi ya bir çoğumuz oyle olduk seni de unutmadim
Ben bugün cip aşılama oldum Allah izin verirse 1ağustozda tes yapcağam ama biynadan cokkk tedirgim olmicka diye iki çocuk için uğrasıyorum. İlk çocuğum rahim filmiden sonra hen hamile kaldım ama busefer olmdı cip aşılama oldum korkuyorum yinede olmicakdiyekızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
anne adayları bat sonuç @ad000 1 Ağustos @Waweylaaaa 1 Ağustos @sultansultan90 1 Ağustos @Kimdemi38 2 Ağustos @miresl 2 Ağustos @Gulela gul 2 Ağustos @Eslem1234 @caca3344 3 Ağustos @iyilikperisi92 3 Ağustos Childdevelopment 3 Ağustos @mucizeyimben 5 Ağustos @handan021 5 agustos @santrifuj 6 Ağustos @beautifulwoman 6 Ağustos @Sevm57 7 Ağustos Mavimsikelebek61 9 Ağustos @sinemmlendi 11 Ağustos @gulayseT 12 Ağustos @beyhudertler 13 Ağustos @izmir351925 13 Ağustos @Beybiumutlari 13 Ağustos @Minicikfzt 14 Ağustos cerenay000 14 Ağustos @ZorluBekleyis 15 Ağustos turuncu agac 16 Ağustos @thebluewine 16 Ağustos @Runam 17 Ağustos @yase09 17 Ağustos @CloudCloud 17 Ağustos B BirMucizeOlsunb 18 Ağustos @tubacikom 19 Ağustos @Mira35i 19 Ağustos @pozitifbiri
Vakti geldiğinde elbette olacaktır. Sanırım yaşınız da genç vaktiniz bol kafanıza takmamaya çalışın.Farkli hastanelerde yaptırdım, herkes bu degerin iyi olduğunu söylüyor ama iste bide düşüncelere soz gecirebilsem
25 yasindayim , benle bir evlenen arkadaşımin benden küçük kuzenimin bile bebesi oldu diye üzüyorum bazen kendimiVakti geldiğinde elbette olacaktır. Sanırım yaşınız da genç vaktiniz bol kafanıza takmamaya çalışın.
Evet pahalı canım..ama 34 yaşım var...çocuk hiç yok..beklemeye zamanım yokmecbur alıyorum..en azından tüp bebekten daha ucuz...CCok pahali yaa
18 Ağustos beni de ekler misin canımkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
anne adayları bat sonuç @ad000 1 Ağustos @Waweylaaaa 1 Ağustos @sultansultan90 1 Ağustos @Kimdemi38 2 Ağustos @miresl 2 Ağustos @Gulela gul 2 Ağustos @Eslem1234 @caca3344 3 Ağustos @iyilikperisi92 3 Ağustos Childdevelopment 3 Ağustos @mucizeyimben 5 Ağustos @handan021 5 agustos @santrifuj 6 Ağustos @beautifulwoman 6 Ağustos @Sevm57 7 Ağustos Mavimsikelebek61 9 Ağustos @sinemmlendi 11 Ağustos @gulayseT 12 Ağustos @beyhudertler 13 Ağustos @izmir351925 13 Ağustos @Beybiumutlari 13 Ağustos @Minicikfzt 14 Ağustos cerenay000 14 Ağustos @ZorluBekleyis 15 Ağustos turuncu agac 16 Ağustos @thebluewine 16 Ağustos @Runam 17 Ağustos @yase09 17 Ağustos @CloudCloud 17 Ağustos B BirMucizeOlsunb 18 Ağustos @tubacikom 19 Ağustos @Mira35i 19 Ağustos @pozitifbiri
6 ağustos bat tarihim benide eklersen sevinirim..kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm