- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi turuncu agac
İnsallah isteyen herkese nasip olsun. Acildi suan ikiside ilacla actilarİkiside açıldı yani inşallah bir an önce hamile kalırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah isteyen herkese nasip olsun. Acildi suan ikiside ilacla actilarİkiside açıldı yani inşallah bir an önce hamile kalırsın
Son adet tarihim 29 hazirandi normalde 1 hafta surer ama gecen ay 3 4 gun sürdü. Beklenen adet tarihimde 29 temmuzdu 16 sinda kanamam oldu, yumurtlamamin 20. Gunu yaniNormal adet kanamasi gibi mi ? Yumurtlamadan kac gün geçti
Anladım canımYok hayır uyanıktım gerek yok dediler seni sakinleştiriyorlar zaten merkez cok temiz çok anlayışlılar benimkini Dr İclal ışıklar cekti sıvıyı veriyor zaten ben farketmemişim bile sol tüp açık dedi 1 dk sonra ama sağda geçiş yoktu bende izliyordum orda 15 dk uğraştı sağı da öyle açtı sağ açılırken birazcık çok hafif sancım oldu
Bu mfk dan fayda goren var miAmin çiçeğim. Bu mfk ürünleri yumurtlamayi ve regli geciktiriyormus dikkat et günlerine
Bana doktorum direkt rahim filmi dedi yarin gidicem hormon sonuclarima bakcak doktor sonrasinda adetimi bekliycemKızlar az önce doktordan çıktım yine femara verdi bu ay 3 tane verdi ve bu ay da olmazsa rahim filmi dedi cok yoruldum bu ne ya
Evet canım var gibi kan ver bence
Saolun kızlar baktığınız için :) inşallah kimyasal felan değildir çok silik olduğu için biraz tedirginim. Şimdi kan testi versem muğlak bir sonuç çıksa daha da strese girermiyim diye düşünerekten iki üç gün daha bekleme konusunda kendimi ikna etmeye çalışıyorumGebelik gözüküyor canim. Adet gününde kan ver bence
Nasil cekiyolar bu hsg yi adetin kacinci gunu cekiyolar ben dun kanamam oldu ama bugun yok dedim. Iyi o zaman kanaman olunca ara dedilerİkiside mi kapalıydı canım bir de nerde çektirdin ben 7 ay önce sonomedde çektirmiştim şimdi başka şehirdeyim doktorum çekicek ama tedirginim
Anladım canımBen Düzce de yasiyorum. Biraz agrili gecti dayanılmayacak degil. Anestezisiz cektirdim 5 dakikalik bi işlem toplamda
1000tl vermiştim ben ama şimdi ücreti biraz artmış olabilir 7 ay önce çektirdimAnladım canım
Ücreti ne kadardı peki ?
Bu ay korunmanı mı önerdi yaniBana doktorum direkt rahim filmi dedi yarin gidicem hormon sonuclarima bakcak doktor sonrasinda adetimi bekliycem
Canım ben adetin 7. Günündeydim çektirdim 7 -10. Günlerinde cekiyorlar vajinal ultrasona girdin mi hiç aynen onun gibi ama bunda çatala değil sedyeye yatıyorsun üstünde makinalar bi katater takıyor ama asla acımadı Kokulacak bir şey yok yani 10 dk sürmüyorNasil cekiyolar bu hsg yi adetin kacinci gunu cekiyolar ben dun kanamam oldu ama bugun yok dedim. Iyi o zaman kanaman olunca ara dediler
Benide eklermisin bat 1kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
anne adayları bat sonuç @ad000 1 Ağustos S sultansultan90 1 Ağustos @Kimdemi38 2 Ağustos M Mavimiresl 2 Ağustos @Gulela gul 2 Ağustos @Eslem1234 @caca3344 3 Ağustos @iyilikperisi92 3 Ağustos @Cgh 3 Ağustos @mucizeyimben 5 Ağustos @handan021 5 agustos @santrifuj 6 Ağustos @beautifulwoman 6 Ağustos @Sevm57 7 Ağustos @sinemmlendi 11 Ağustos @gulayseT 12 Ağustos @beyhudertler 13 Ağustos @izmir351925 13 Ağustos @Beybiumutlari 13 Ağustos @Minicikfzt 14 Ağustos @cerenay000 14 Ağustos @ZorluBekleyis 15 Ağustos turuncu agac 16 Ağustos @thebluewine 16 Ağustos @Runam 17 Ağustos @CloudCloud 17 Ağustos B BirMucizeOlsunb 18 Ağustos @tubacikom 19 Ağustos @Mira35i 19 Ağustos @pozitifbiri
Dün vermiştim tatlım 27 çıktı.Ne zaman kan verdin çiçeğim
Yok sdet zamani cekiliyomus ondanBu ay korunmanı mı önerdi yani
Bende öle bişe olmadı kuzum mfkyı en iyi ben bilirim mübarek 3. Ayım cnku mfkyla bende tam tersi erken yumurtlama görmüştüm geçen ay o yüzden 3-4 gün erken gelmişti reglimdeAmin çiçeğim. Bu mfk ürünleri yumurtlamayi ve regli geciktiriyormus dikkat et günlerine
Herseyimizi mi çıkarıp yatiyoz ya cok heyecanlandim, bide erkek doktor bakarsaCanım ben adetin 7. Günündeydim çektirdim 7 -10. Günlerinde cekiyorlar vajinal ultrasona girdin mi hiç aynen onun gibi ama bunda çatala değil sedyeye yatıyorsun üstünde makinalar bi katater takıyor ama asla acımadı Kokulacak bir şey yok yani 10 dk sürmüyor
Mutlaka bekle birazSaolun kızlar baktığınız için :) inşallah kimyasal felan değildir çok silik olduğu için biraz tedirginim. Şimdi kan testi versem muğlak bir sonuç çıksa daha da strese girermiyim diye düşünerekten iki üç gün daha bekleme konusunda kendimi ikna etmeye çalışıyorum
Ben anestezisiz 1800 liraya cektirmistim1000tl vermiştim ben ama şimdi ücreti biraz artmış olabilir 7 ay önce çektirdim