-
- Konu Sahibi turuncu agac
Ahaha bilmiyor ki anasi nasil sabirsizSaçmalamaaaa senin minnoş sadece biraz nazlanıyor o kadarannesine sabırlı olmayı öğretiyor
Yakalarsin canim sperm vajinada 5 gün yaşıyor zaten bosver ovülasyon yapip strese girmeKızlar bir şey danışmak istiyorum bugün adet oldum bitince devam edicez bebek çalışmalarınaikinci denememiz olucak inşallah geçen sefer adet bitiminden hemen sonra bir gün arayla ilişki olmuştu bu seferde ovulasyon testiyle mi yapsam diyorum ama bir yanda da sürekli bir şeyler takip edip kendimi strese sokmak istemiyorum ovulasyonsuz da gün aşırı ilişkiyle yumurtlamayı yakalayamaz mıyız
Bir ayda bile düşüyor mu ya benim halim daha kötü ozamangecen ay amh 1,42 ydi simdi düşmüş simdi 1,13
Ben çoğunuz ile konuşmadım ama öyle yakından tanıyorum kiAylardir sizlerle topik kovalıyoruz resmen ya
İlk ay mfk man ve women plus kullanmıştım sonra ki ay da eş paketi kullandım canımNe kullandiniz
Bazı doktorlar öyle diyor ama doğru vitaminlerle yükselebiliyor canım. Ve kalitesi artıyor.Doktor bana amh artmaz arttiracak bi ilacta yok olsa herkes kullanir demisti, olani kaliteli hale getirsek dedigimde gülmüştü
Anladım canım1000tl vermiştim ben ama şimdi ücreti biraz artmış olabilir 7 ay önce çektirdim
Yok canım asla okumadığım yer kalmadı forumda konuşmadığım insan kalmadı hiçbir belirti vermiyor hatta ben sol kastım arada ağrır sol açık çıktı sağ tıkalıydıHerhangi bir tikaniklik durumu varsa kendini belli etmiyor mu ama önce adet döngüsünde falan
Aynı hastanede mi yaptırdınız? Çünkü laboratuvara göre ölçümler değişebilir ve genelde ilk sonuç baz alınır 1.42 rezervenin gayet iyi durumda olduğunu gösterir.gecen ay amh 1,42 ydi simdi düşmüş simdi 1,13
Dimi yaa strese girmeyi hiç istemiyorum bakalım bu ay nasip olur inşallah hepimizeYakalarsin canim sperm vajinada 5 gün yaşıyor zaten bosver ovülasyon yapip strese girme
Insallah diyelim hepimiz icinBir ayda bile düşüyor mu ya benim halim daha kötü ozamanBi tane evlat tatdirsa Rabbım inşallah
O zaman vitamin degerlerine baktirmak lazim fazlasi da zarar çünküİlk ay mfk man ve women plus kullanmıştım sonra ki ay da eş paketi kullandım canım
Bazı doktorlar öyle diyor ama doğru vitaminlerle yükselebiliyor canım. Ve kalitesi artıyor.
Farkli hastanelerde yaptırdım, herkes bu degerin iyi olduğunu söylüyor ama iste bide düşüncelere soz gecirebilsemAynı hastanede mi yaptırdınız? Çünkü laboratuvara göre ölçümler değişebilir ve genelde ilk sonuç baz alınır 1.42 rezervenin gayet iyi durumda olduğunu gösterir.
Allah korusun benim gibi 0 kusurlerde olsa napacaktin doktorum tek başına amh önemli degil dedi ama başka değerlerde kötüyse ozaman tetikliyormus Bende çok okudum burda 0.4 le bile normal gebe kalanFarkli hastanelerde yaptırdım, herkes bu degerin iyi olduğunu söylüyor ama iste bide düşüncelere soz gecirebilsem
Demi ya bir çoğumuz oyle olduk seni de unutmadimBen çoğunuz ile konuşmadım ama öyle yakından tanıyorum kiaylardır bende topik kovalıyorum
İnşallah canimDimi yaa strese girmeyi hiç istemiyorum bakalım bu ay nasip olur inşallah hepimize