- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.381
Değiştir, konuşan bi dr bul:)Evet özeldi o yüzden sinir oldum :))
Merhaba canım evet ben geçen ay 21. gün baktırdım düşük çıkmıştı
Hiç belirti yaşamayabilirsiniz. Biz sadece gebe olabilir miyiz acaba diye belirti kovalıyoruz. Kimi kadın tüm belirtileri yaşarken kimi hamile olduğunu bile anlamıyor.Kızlar size bir şey sormak istiyorum reglime 2 gün kaldı bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve değerlendirdim. Forumda gebelik belirtileri okudum akıntı oluyormus ama bende yok sadece bir defa beyaz kremsi bir akıntı geldi başka da gelmedi hamile olmayabilir miyim? İlla akıntı mi olması lazım
İnşallah inşallah inşallah canım hepimizinİnşallah size ve ailenize mutluluk verecek güzel bir miniş haberi gelir, hepimiz için gelir inşallah bu ay bu haber aminn
Dört aydır deniyoruz cnm iltihap tedavisi daha önce de gördüm açıkçası doktor çok yoğun değil gebeliğe engel olabilir de olmayabilir de dedi. Allah büyük.En Korktugum şey iltihap Allah korusun tüplere filan zarar veriri korkusu ama sizinki çok erken şu an gerçekten birkaç ay deneyin baktınız olmuyor başka doktora görünün ben öyle yapmıştım
Araştırma yaptım 1. Sınıfta çok zorlandık lar için çocuklar 2. Çocukla daha gergin ve stres dolu oluyor drlar 3. Yas yada kreşe başlama yaşında öneriyor banada mantıklı geldi o yüzdenÖzel değilse olmazsa neden seneye kadar erteledin ki?
Eğer aklınıza yatmıyorsa doktor kesinlikle değiştirin ama tabiki 1 yıldan önce hiçbir doktor işlem yapmıyorDört aydır deniyoruz cnm iltihap tedavisi daha önce de gördüm açıkçası doktor çok yoğun değil gebeliğe engel olabilir de olmayabilir de dedi. Allah büyük.
İşte benim kafadanKızlar bu olumlamayı yapalım birlikte gün içinde fırsat buldukça sesli söyleyinEki Görüntüle 3104871
Her çocuk ayrı dünya genel geçer değil:)Araştırma yaptım 1. Sınıfta çok zorlandık lar için çocuklar 2. Çocukla daha gergin ve stres dolu oluyor drlar 3. Yas yada kreşe başlama yaşında öneriyor banada mantıklı geldi o yüzden
Günaydın benimde 3 Ağustos dundendir belirgin ağrım var benimde gelecek galibaGünaydın kızlar.
Bat 3u ama adet sancılarım gelmeye başladı canım sıkıldı yine.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım napalim doğru zamanı rabbim bilir elbet.Günaydın benimde 3 Ağustos dundendir belirgin ağrım var benimde gelecek galiba
Evet canim doğru diyorsun cok oluyor öyle ama 2 G gün kaldı hiç belirti yok bendeAdet sancısı gibi sancı gelip ama adeti gelmeyen de oluyomuş kızlar ya ben hep adet olacağımı sandık falan diyenleri duydum hayırlısı olsun umudumuzu yitirmeyelim :)Lamariposa Childdevelopment
Maşallah. Çok sevindüm bi kaç aydır görüyordum sizi de topiklerde.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Belirtin varmı. Adet geciktikten sonra mı yaptın testiCanım galiba hamileyim ilk haber benden geldituruncu agac
Sagol kuzum benim ins darısı sizin basınıza olsun saglıklı gebelikler nasip etsin bat 1 agustostu canım 2 gün kala öğrendim smdide kan verdimMaşallah. Çok sevindüm bi kaç aydır görüyordum sizi de topiklerde.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Belirtin varmı. Adet geciktikten sonra mı yaptın testi
Benim de iki gün var şimdi. 5 gün kala test negatifti. 1 testim kaldı ne zaman yapsam acabaSagol kuzum benim ins darısı sizin basınıza olsun saglıklı gebelikler nasip etsin bat 1 agustostu canım 2 gün kala öğrendim smdide kan verdim
İnşallah kuzumAdet sancısı gibi sancı gelip ama adeti gelmeyen de oluyomuş kızlar ya ben hep adet olacağımı sandık falan diyenleri duydum hayırlısı olsun umudumuzu yitirmeyelim :)Lamariposa Childdevelopment