- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.401
Kizlar nasilsiniz.
Bugün kimler için bat
Test yapan var mı
Yeni hamiş yok mu
Bugün kimler için bat
Test yapan var mı
Yeni hamiş yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bugün varsa çıkar zatenBenim de iki gün var şimdi. 5 gün kala test negatifti. 1 testim kaldı ne zaman yapsam acaba
Cok pardonn 23 temmuz catladiMerhaba herkese bi sorum olacakti
Benim 23 temmuz catlamadi oldu ovulasyon testi ile kontrol ediyordum simdi bat tarihim 5 agustos. Hergun ovulasyon testi ile kontrol ediyordum ikinci cizgi siliniyordu yavas yavas. Simdi test yaptim 2.cizgi nerdeyse pik yapacak daha adetime 5 gun var. Bu ne demek? 2.yumurtlama?
Bence bat gününde yap canım temiz cıktıysa en azından bi kaç gğn geçsin aradan ins vardırBenim de iki gün var şimdi. 5 gün kala test negatifti. 1 testim kaldı ne zaman yapsam acaba
Bat gününüzde yapın benceBenim de iki gün var şimdi. 5 gün kala test negatifti. 1 testim kaldı ne zaman yapsam acaba
Tekrar yumurtluyor olabilirsiniz ya da gebelik vardır ovulasyon testiyle öğrenenlerde olmuşMerhaba herkese bi sorum olacakti
Benim 23 temmuz catlamadi oldu ovulasyon testi ile kontrol ediyordum simdi bat tarihim 5 agustos. Hergun ovulasyon testi ile kontrol ediyordum ikinci cizgi siliniyordu yavas yavas. Simdi test yaptim 2.cizgi nerdeyse pik yapacak daha adetime 5 gun var. Bu ne demek? 2.yumurtlama?
Evet canim doğru diyorsun cok oluyor öyle ama 2 G gün kaldı hiç belirti yok bende
Benim her ay cok belirtim olurdu sonra adet olurdim bu kez tek bir belirti bile yokYa belirti olmak zorunda da değil aslında ya çoğu kişi belirtisiz öğreniyor biz belirtiye biraz fazla anlam yüklüyoruz, belirti yaşayıp negatif çıkan da oluyor benim başıma geldi o yüzden batı beklicez
Adete yakın bazilarinin yeniden pik oluyor canimMerhaba herkese bi sorum olacakti
Ayy ikizmi rabbim bizede ikiz nasip etsin inşallahAay hadi bakalim ama 2.yumurtlama da olabilir bence benim ikizim var :)
İkinci ymurtlamada olabilir hamilede olabilirsinizMerhaba herkese bi sorum olacakti
Belki bu sefer gerçekten hamişsinizdir inşallah :) hepimiz hamiş olalım Allahım lütfen aminnBenim her ay cok belirtim olurdu sonra adet olurdim bu kez tek bir belirti bile yok
Merhaba herkese bi sorum olacakti
AmiinnnnnAyy ikizmi rabbim bizede ikiz nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 3105077
Kızlar bu da bugünki ovulasyon testim sanırım bugün pik olmuş dünü değerlendirmiştik bugünü de değerlendirmeye gerek var mı yoksa çatladığında mı değerlendirsek üst üste ilişki sorun olur mu bilemiyorum