Ağustos ayı gebelik planlayanlar 2022 (güncel )

Kızçelerr bata 6 gün var bugün early alayım diye gittim eczaneye kalmadı dedi normal verdi. Daha gecikmedim dedim olsun varsa silik çıkar dedi. Az önce yaptım ikinci çizgi silikk ay var mıdır gebelik eşime diyorum git de sabah erken al hemen başka bi yerden

Eklentiler

• 20220822_011509.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 92
Ben görüyorum

Tebrik ederim canım var bencede inşallah sağlıcakla tutunur

İnşallah güzelim. Bende hissetmiştim karnıma düşer düşmez hemde

Günaydın,hamileymişsiniz tebrik ederim, Rabbim sağlıkli gebelik,evlatlar nasip etsin
Nasıl hiss etmişdiniz? yüzünüzde sivilce falan çıkmışmıydi? göğüs hassasiyeti?
Yok hiç sivilce yoktu. Göğüsleri regli zamanım yaklaşınca başladı benim içimde hep bir umut vardı. Ama belirtiler regli ile aynı gibiydi kasık ağrısı bel ağrısı flan. Sonra bişey farkettim sürekli tuvalete çıkmaya başladım yapıyorum ama sanki tam boşalmıyor idrarın enfeksiyon oldum diye ağladım hatta. Üroloji randevusu bile aldım sonra baktım yolda giderken gözler yıldız yıldız ışığa bakamıyorum başım dönüyo hafif hafif bunlar regli belirtisi olamaz dedim sonrası test yaptım silik pembe çizgi. Çok teşekkür ederim inşallah en hayırlısı sana nasip etsin Allah

Banada çizik atin gene olmadı, gecen ay tam adet olamadim adet tarihimden 13 gun once baslayan lekelenmeler yasadim aralikli ve az az, 10 gun sürdü, bu ay adet olamadim gecikti 3 4 gun gecikti sabah test yaptim yine yok

Bir şey soracağım böyle ekrana bakarken bile gözlerim kamaşiyor gibi dışarıda da ışıklı alanlarda aynı hassasiyet oluşuyor. Bende migren var genelde migren öncesi olur bu hassasiyet sonra hemen baş ağrısı başlar günlerdir ağrı başlamıyor ama hep gözlerim kamaşiyor baş dönmesi oluyor bu tarz bir şey miydi? Ve iki gün önce rahminde bir şey hissettim bir acı oldu sonra üst üste kısa süreli sancı oldu

Ay çok güzel yaamin teşekkürler inşaallah bende görürüm o çizgiyi

Evet aynen öyle eşimin koluna giriyordum tökzlerim diye

Merhaba biraz geç gördüm msji ben tam regl gününde kan verdim tahlilde Total hcg <1.20 yazıyordu adam hamilelik yok dedi dahiliye ye gitmiştim genel bir test için sonra ki gün regl olmayınca erken gebelik testi yaptım kesin varsa çıkar diye düşündüm onda da negatif ama bugün 6.gun regl olmayali az önce sağlık ocağına kan verdim ne çıkacak çok merak ediyorum

Merhaba bebetime test adete 2 gün kala böyle çıktı güvenmeli miyim? 1 dk içinde çıktı. Eki Görüntüle 3117128
Merhaba,yanilmiyorsam geçen ayda sizde böyle birşey olmuştu öyle mi?forumlardan okuyup bildiyime göre bebetime hep yalnış çıkarır
Predictor early erken gebelik testinin net sonuç verdiyini okudum

Merhaba,yanilmiyorsam geçen ayda sizde böyle birşey olmuştu öyle mi?forumlardan okuyup bildiyime göre bebetime hep yalnış çıkarır
Predictor early erken gebelik testinin net sonuç verdiyini okudum
Kiz o predictor test te yalan benim geçen ay full silik çizgi anında çıkartıyordu o test benim için çöp artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…