- 7 Ocak 2016
- 183
- 150
- 35
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.581
Ay inşallah yaTebrik ederim var bence 2 gün sonra tekrarla testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah yaTebrik ederim var bence 2 gün sonra tekrarla testi
Aneeey gerçektenmiiihangisini yapacagimizi şaşirdik haKiz o predictor test te yalan benim geçen ay full silik çizgi anında çıkartıyordu o test benim için çöp artık
Zinhar 4şahit olmadan inanmam
Evet malesef ama benim yaptığımda predictor expressti adet günü yapılandan sarı kutulu o yanlış çıkarmadı güzel bence predictor early erken gebelik testi olduğu için cok yanıltıyor malesef ki
Hele bebetime haziranda bana şak diye cift çizgi çıkardı hemde 2 tane yaptım pozitifti gittim kan verdim negatiftiMerhaba,yanilmiyorsam geçen ayda sizde böyle birşey olmuştu öyle mi?forumlardan okuyup bildiyime göre bebetime hep yalnış çıkarır
Predictor early erken gebelik testinin net sonuç verdiyini okudum
Ya haha en iyisi kaliteli olan kaset testler ve regl gecikmeZinhar 4şahit olmadan inanmam
Sana şans getirdi bana hüsranEvet malesef ama benim yaptığımda predictor expressti adet günü yapılandan sarı kutulu o yanlış çıkarmadı güzel bence predictor early erken gebelik testi olduğu için cok yanıltıyor malesef ki
O da şaka gibiydi vallaHele bebetime haziranda bana şak diye cift çizgi çıkardı hemde 2 tane yaptım pozitifti gittim kan verdim negatifti
Onun etkisinden 1 ay çıkamadım vallaO da şaka gibiydi valla
Şimdi çok şükür bebişin seninleOnun etkisinden 1 ay çıkamadım valla
Çok şükür bide kalp atışlarını duysam rahatlicamŞimdi çok şükür bebişin seninle
Henüz okudum,Ya esim aldi o yuzden bilmiyorum fiyatini ama bir kutu almis icinde bes tane var. Valla asiri bir bel agrim var dunden beri bununla mi ilgili bilmiyorum. Normalde yumurtladigim zaman asiri bir kasik agrim olur heralde o yarin olacak eger catlama yarin olursa
Canim yumurtlama haftanda ağrı oluyor mu?Ben bu ovulasyon testi bir gebenin günlüğün den aldım hatta ebru ablaya bu testimi attım bana yumurtlama günün dedi c çizgisi kontrol t çizgisi de yumurta çizgisi oluyor benim testim de c çizgisinden daha koyu yani bu yumurtlama canım
Merhaba yok geçen ay ilk korunmadıgımız aydı olmadı bu ay dakorunmadık şimdi iki gün var bata ama bebetime test çok güvenilir degil dediler o yüzden sordum ilk defa böyle bi çizgi ile karşılaşıyorum ilk bir dk da. Kuruma çizgisi gördüm ama ilk dk da görmemiştimMerhaba,yanilmiyorsam geçen ayda sizde böyle birşey olmuştu öyle mi?forumlardan okuyup bildiyime göre bebetime hep yalnış çıkarır
Predictor early erken gebelik testinin net sonuç verdiyini okudum
Ayyy aminnn dün aksamdan beri bı baygınlık var az kaldı surda bakalım nolcakİnşallah güzelim. Bende hissetmiştim karnıma düşer düşmez hemde
Amin canım benim inşallah hayırlı sonuçlanır benimde cumaya randevum var bat 31 Ağustos ama bakalım neler olcak kist falan varmı yoksa ne var normal kontrol için gidicem eğer bebek olmazsa adet 3cu günü hormonlara baktirip tekrar gebelik için klomen vs başlamasını isticem doktor takibi isticem napim hayırlısı olsun hakkimizdaİyi günler hanımlar ben bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım günde 1 defa 5 gün kullandım sonra kontrole gittim doktor sağ yumurtalıkta 15 mm yumurta gördü sanırım tek bitane yumurta oluşmuş ben nasıl yani sadece 1 tane olmuş diyince 1 tane yeter bize dedi çatlatma iğnesi vermedi gün aşırı ilişki önerdi şuana kadar hiç bir belirtim yok akıntım bile hiç olmadı bu ay sadece ara ara bel ağrısı oluyo bide bazen sağ kasıkta hatmalar arar ara . Bakalım ay sonu görücez sonuçları hepimizin hakkında hayırlısı olsun gerçekten beklemek çok zor rabbim isteyem herkese nasip etsin. Em yakın zamanda .
Amin canım napalım beklicez sende mi ilk defa kullanıcaksın klomeniAmin canım benim inşallah hayırlı sonuçlanır benimde cumaya randevum var bat 31 Ağustos ama bakalım neler olcak kist falan varmı yoksa ne var normal kontrol için gidicem eğer bebek olmazsa adet 3cu günü hormonlara baktirip tekrar gebelik için klomen vs başlamasını isticem doktor takibi isticem napim hayırlısı olsun