- 16 Mayıs 2022
- 141
- 81
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.241
4 ay oldu öncesinde ameliyat olduğum için 6 ay bekledimLutfen oyle demeyin ne kadar oldu denemeye baslayali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 ay oldu öncesinde ameliyat olduğum için 6 ay bekledimLutfen oyle demeyin ne kadar oldu denemeye baslayali
Sanmiyorum ya zarari olmaz sonucta alt tarafi sogan ama herkese faydasi da olmaz,ben boyle seylerin biraz psikolojik oldugunu dusunuyorumBuradaki yorumlari okuduktan sonra acikcasi biraz pisman oldum yaptigima. Ama ben doktoruma soylemistim yapmak istiyorum diye o da olur demisti. Hicbir kuru oylesine yapmamak gerekiyormus bunu anladim. İnsallah bir zarari olmamistir bana. Bilemiyorum
4 ay cok kisa bi sure kuzum neden olumsuz dusunmeye itiyosun kendini yapmaaaa yasinda daha genc 28 yas cok genc bi yas stres yapma kendine baska isler bul kendine kafani dagit,eger mumkunse bi tatile gidin hava degisimi olsun bence en etkili sey bu4 ay oldu öncesinde ameliyat olduğum için 6 ay bekledim
Rahimde incelme yapiyor dediniz ya bu tarz etkiler belki kimisi icin zarar verici olabilir. Cunku zaten bende bir problem yok. Ekstra incelmesi iyi mi olur kotu mu tartisilirSanmiyorum ya zarari olmaz sonucta alt tarafi sogan ama herkese faydasi da olmaz,ben boyle seylerin biraz psikolojik oldugunu dusunuyorum
Bence incelmesi kalici bi durum degildir inceltiyor olsa bile ya rahim kendi normaline donuyodur birakildiginda tipki ilaclar gibi.. icin rahat etmezse doktoruna bi gorun ultrasonla baksinRahimde incelme yapiyor dediniz ya bu tarz etkiler belki kimisi icin zarar verici olabilir. Cunku zaten bende bir problem yok. Ekstra incelmesi iyi mi olur kotu mu tartisilir
1 senedir evliyim çalışan biriyim aslında kafamı dağıtacak işler var da olmuyor haftaya tatile gideceğim nasip inşallah Rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın4 ay cok kisa bi sure kuzum neden olumsuz dusunmeye itiyosun kendini yapmaaaa yasinda daha genc 28 yas cok genc bi yas stres yapma kendine baska isler bul kendine kafani dagit,eger mumkunse bi tatile gidin hava degisimi olsun bence en etkili sey bu
Benimde 30 hic belirtin varmiBence yok gbi kuzum senle aynıyız bat. 30 u
Çok teşekkür ederim Hayır akıntım yoktu ben de kuruydum ama 2-3 gündür çok hafif akıntı başladı. Düşük yaptığım gebeliğimde de pek akıntım olmamıştı bence bu akıntı olayı herkeste değişiyor kimisinin çok kimisinin de hiç olmuyor.Oncellikle bebeginiz hayirli olsun.. Birsey sormak istiyorum ayiptir soylemesi peki yumurtlamadan sonra akıntiniz varmiydi ? Bende yumurtlamadan sonra gogus hassasiyeti oldu ama kup kuruyum hic akintim yok ondan olmadi diye ihtimal veremiyorum ?
Ben de 2 senedir evliyimm bence iki kisi olmanin tadini cikar bidaha asla 2 kisi kalmayacaksiniz :) gercekten stres yapma tatil sana iyi gelicek eminim1 senedir evliyim çalışan biriyim aslında kafamı dağıtacak işler var da olmuyor haftaya tatile gideceğim nasip inşallah Rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın
İnşallah bakalım çok teşekkür ederim ilginiz içinBen de 2 senedir evliyimm bence iki kisi olmanin tadini cikar bidaha asla 2 kisi kalmayacaksiniz :) gercekten stres yapma tatil sana iyi gelicek eminim
Ayy tesekkur ederimm şuan bana bir umut oldunuz insAllah bu sefer vardir ozaman insAllahÇok teşekkür ederim Hayır akıntım yoktu ben de kuruydum ama 2-3 gündür çok hafif akıntı başladı. Düşük yaptığım gebeliğimde de pek akıntım olmamıştı bence bu akıntı olayı herkeste değişiyor kimisinin çok kimisinin de hiç olmuyor.
Bende boyle bi değerle öğrenmiştim ilk gebeligimi erken yumurtlamada olabilir canım benim öyle demişti dr 3.100 du benimde sağlıcakla al kucağına insallah keseyi görürsünüz zaten artikKızlar kan testim çıktı. Sat 16 ağustostu anca yaptırabildim testi.
Çokça Amin. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hem size hem burda isteyen herkeseAyy tesekkur ederimm şuan bana bir umut oldunuz insAllah bu sefer vardir ozaman insAllah
Çokça Amin. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hem size hem burda isteyen herkeseAyy tesekkur ederimm şuan bana bir umut oldunuz insAllah bu sefer vardir ozaman insAllah
Amin aminn en kissa zamanda insAllah Allah razi olsunÇokça Amin. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hem size hem burda isteyen herkese
Vallla dün tansiyon düştü kaşık agrım vardı bence ben 2 kez yumurtlama gördüm cunku kaşık agrısı vardı baya hem de ondan oncekı güneşe de de ara ara kaşık agrıları oldu adet olcakmıs gibiyim 2 gün de bakalım değişk geliyorlar gidiyolarBenimde 30 hic belirtin varmi
kimyasal gebelikte normalden daha fazla kan pıhtısı oluyor canım birde daha fazla ağrı geçirdiğim için biliyorum normal normal reglden farklı birazMerhaba 4 gün önce kimyasal gebelik sonucu kanamam başladı yanlız iki gündür kanamam azaldı ama hâlâ ağrılarım çok fazla karnımın alt bölgesi ve kasıklarım çok ağrıyor anlam veremediğim bir şekilde karnımın yanları da çok ağrıyor belim kopma derecesinde özellikle çok fazla ayakta kalınca ağrıyor hâlâ kan pıhtısı atıyorum bu normal mi
tatilde kafanı dağıt bol bol dinlen inşallah olacak bozma moralini daha çok yeni evlisin canım1 senedir evliyim çalışan biriyim aslında kafamı dağıtacak işler var da olmuyor haftaya tatile gideceğim nasip inşallah Rabbim kimsenın kucagını boş bırakmasın
inşallah oyle yapacagımtatilde kafanı dağıt bol bol dinlen inşallah olacak bozma moralini daha çok yeni evlisin canım