- 11 Temmuz 2022
- 46
- 32
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl olunca bende hep üyeliğimi kapatıyorum sonra geri açıyorumGünaydın kızlar,
Regl oldum bu sabah.
Artık bu kadar üstüne düşmeme kararı aldım ve üyeliğimi iptal edicem.
Hepinize şimdiye kadar ki desteği için teşekkür ederim.
Hepimizin en güzel zamanlarda , en güzel haberleri almamızı dilerim.
Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hoşçakalın…
maşallah sag saglım kucagınıza alırısınız inşallah :) Değeriniz çok yüksek yanlıs anlamayın bilmediğimden 3 gün gecikmeydi sanırım ikiz olmasın:)Kızlar kan testim çıktı. Sat 16 ağustostu anca yaptırabildim testi.
Açıkcası ben de pek bilmiyorum. ama bata göre 4+6 da yaptırdım testi. Ailede de hiç ikiz yok ama :) kısmet tabiimaşallah sag saglım kucagınıza alırısınız inşallah :) Değeriniz çok yüksek yanlıs anlamayın bilmediğimden 3 gün gecikmeydi sanırım ikiz olmasın:)
Hay Maşallah sağlıcakla geldim minik civcivKızlar kan testim çıktı. Sat 16 ağustostu anca yaptırabildim testi.
Eş paketi panacea sabah1 akşam1 aç tok farketmez, fodega bee ikiside günde 1 aç tok farketmez, adendo günde 1 aç tok farketmezMfk ürünlerini kullanan arkadaşlarım reglin 3. Günündeyim. Eş paketi artı adendo sipariş ettik bu ay kullanacağız inşallah. Kullanım şekilleri zamanı hakkında mfk ya yazdık görünce mutlaka cevap yazıyorlar henüz hiç cevapsız kalmadım ama kullanan arkadaşlarım varsa sizler de yazar mısınız kullanım zamanı şekli hakkında sevinirim
İnşallah benim de kısa sürer bu süreç. Gerci bende de pcos var eşimde sorun kalmasa bende sorun kalıyoBenim esimde de sol varikosel vardi aralikta ameliyat oldu ben subatta hamile oldugumu ogrenmistim
Peki canım adendoyu sürekli mi içiyoruz o bebeğin tutunmasını kolaylastırıyormus sanırım teşekkür ederim bu aradaEş paketi panacea sabah1 akşam1 aç tok farketmez, fodega bee ikiside günde 1 aç tok farketmez, adendo günde 1 aç tok farketmez
Canım hayırlı olsun ikiz olabilir mi değerim yüksek cünküKızlar kan testim çıktı. Sat 16 ağustostu anca yaptırabildim testi.
Rica ederim canım evet sürekli hepsini her gün kullanıyoruz inşallah tez zamanda haberlerimiz tek tek gelirPeki canım adendoyu sürekli mi içiyoruz o bebeğin tutunmasını kolaylastırıyormus sanırım teşekkür ederim bu arada
4+6 da kan verdim yüksek mi o tarihe göre. Ailede de hiç ikiz yok aslında yaCanım hayırlı olsun ikiz olabilir mi değerim yüksek cünkü
Yani 5 haftalıkta genelde 1500 civarlarında oluyor sizinki iki katı açıkçası ailede olmadanda olan cok insan var doğal yolla mı olmuştu gebelik bir şey kullandınız mı4+6 da kan verdim yüksek mi o tarihe göre. Ailede de hiç ikiz yok aslında ya
Evet benim arkadaşımda 14. Günde bin küsürlerdeydi doktor çok yüksek ama kese görmeden bişey demicem dedi aptal açıklamada yapmadı kız korktu meğer ikizmiş4+6 da kan verdim yüksek mi o tarihe göre. Ailede de hiç ikiz yok aslında ya
İnşallah canım çok teşekkür ederim ben 14-15 gündür advictor ve fodega da içiyorum zaten şimdi eş paketi ve adendoya başlayacağım gelsin yolda inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberleriRica ederim canım evet sürekli hepsini her gün kullanıyoruz inşallah tez zamanda haberlerimiz tek tek gelir
Doğal yolla oldu.Yani 5 haftalıkta genelde 1500 civarlarında oluyor sizinki iki katı açıkçası ailede olmadanda olan cok insan var doğal yolla mı olmuştu gebelik bir şey kullandınız mı
Bakalım 6. Haftada doktora gitmeyi planlıyorumEvet benim arkadaşımda 14. Günde bin küsürlerdeydi doktor çok yüksek ama kese görmeden bişey demicem dedi aptal açıklamada yapmadı kız korktu meğer ikizmiş
Ben de sogan kuru yaptim gecen ay. Mesajinizi okuyunca fark ettim, benim de normalde dongum 28’di. Sogan kurunden beri 30 oldu. Ama onceki ay sanirim mevsim degisikliginden 10 gun gecikmisti o aydan sonra yapmistim sogan kurunuEki Görüntüle 3115698 kizlar soğan kürü yapmistim adet düzenlemek için. 29 günde bir olmaya başladım. Bugün 33. Gunume girdim ve hala adet olmadım. Gecikmiş miyim sizce ? Soğan kürü yapıp adeti düzenleyip sonra böyle bozulanlar var mı ?
Hayirli olsun insallah ne kadar zamandir istiyordunuz acabaDoğal yolla oldu.