- 11 Temmuz 2022
- 46
- 32
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.261
Her günArt arda her gun mu yoksa iki gunde bir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her günArt arda her gun mu yoksa iki gunde bir mi
Benimde 30 bende bariz bi belirti görmüyorum kendimde aramak istemiyorum kendimi kandırıcam diye de korkuyorumVallla dün tansiyon düştü kaşık agrım vardı bence ben 2 kez yumurtlama gördüm cunku kaşık agrısı vardı baya hem de ondan oncekı güneşe de de ara ara kaşık agrıları oldu adet olcakmıs gibiyim 2 gün de bakalım değişk geliyorlar gidiyolar
Tamamdir tesekkur ediyorumHer gün
Benim bugün yumurtlama gördüm canım sen de yumurtlama gördüm müBenimde bat 28i aynı şekilde hala olmadı yumurtlama
Bugün yumurtlama gördüm canım adete de tam bir hafta varBen bir ay takip ettim ovulasyonla yumurtlama olmamıştı sonra bıraktım. Bazı aylar olmayabiliyormuş
Bende ovulasyon ile takip ettim bu ay pik oldugunda yani yumurtlama günü T ve C aynı koyulukta olmuştuMerhaba kızlar adetime bir hafta var ve bugün yumurtlama gördüm inşallah gebelik olur sizde gebelik olur mu
Eylülde korunacaksın di mi?İnşallah
Tekrar ne zaman tahlil yapacaksın? O zaman belli olur.İnşallah
Sen bayağı erken olacaksin benden, inş olmayacaksın diyelimDimi dogru diyorsunuz bat da su an 3 eylul gosteriyor uygulama ama daha yumurtlamam gelmedi. Yumurtlamayi hissedebiliyorum cunku 20’si gosteriyor yumurtlama olarak
Evet kuzum girmicem Eylül topiğine inşallah eylülde sen güzel haberler alırsınEylulde
Eylülde korunacaksın di mi?
O topikte olmayacaksın öyle ise?
Ekimde beraber bekleriz inş yine, bu son bekleyişlerimiz olsun güzel arkadaşım
Biz senle ekime kalırız kuzusu❤❤Evet kuzum girmicem Eylül topiğine inşallah eylülde sen güzel haberler alırsın
Az once ovulasyon yaptim hayatimda ilk defa bu simdi pik mi demek?Sen bayağı erken olacaksin benden, inş olmayacaksın diyelim
Evet pik, değerlendir.Az once ovulasyon yaptim hayatimda ilk defa bu simdi pik mi demek?
Adeti 5 eylul’de oldum. Evet eczaneden Artimed markasi. Diger cizgi daha ince ama pik mi yine deEvet pik, değerlendir.
Eczaneden mi aldın bu testi?
Adet kaçında olmuştun?
Adet olmadim ama gebe de degilim sanirim. Yine, yeni, yeniden...kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Benim ovulasyon testim bı şekilde çıktı canımBende ovulasyon ile takip ettim bu ay pik oldugunda yani yumurtlama günü T ve C aynı koyulukta olmuştu
Henüz pik değil sanki hoş ben hayatımda 1 kez denedim onlara kızımdan önce düşük yaptığım zamandı sahada yapmadımBenim ovulasyon testim bı şekilde çıktı canım