- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.061
Galiba oraya pek bakmiyorlar. Burasi gibi degil su anda ama bilmiyorumKuzum çok isterdim ama arkadaşlar açtılar sanırım inşallah Eylül topiği senin içinde son olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba oraya pek bakmiyorlar. Burasi gibi degil su anda ama bilmiyorumKuzum çok isterdim ama arkadaşlar açtılar sanırım inşallah Eylül topiği senin içinde son olur
Burası bir başka aktifGaliba oraya pek bakmiyorlar. Burasi gibi degil su anda ama bilmiyorum
Canım benim bu aya iki bat denk geldi şimdiki de 27 Ağustos ekler misinkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Bu ay yumurtlama günü akıntımda hafif leke gibi kanama vardı sonrasında da dediğiniz gibi sarı yoğun bir akıntı var ama yumurtlama üzerinden daha 5 gün geçti yani enfeksiyon mu aceba diye düşünmüştüm bende yanma vs yok amaEvet sol kısımda iğne batması gibi bir ağrım olurdu sarı yoğun ve yapışkan bir akıntı
AynennnBurası bir başka aktif
Canım senin sonucun henüz çıkmamış olabilir miBen bu sonuçtan bişey anlamadım
Canım hayırlı bi haber var mı?Evet kesinlikle tuvaletten yana da sıkıntı yok tuvalete rahat çıkıyorum ama enteresan bir şişkinlik var bazen ötüyor bagırsaklarım. Şiş böyle hamile gibi. Yumurtlamadan bir hafta sonra başladı istikrarlı şekilde devam ediyor çok teşekkür ederim canım benim elimde bir gaz var umudum bakalım
Endişe etme soldan yumurtluyorsun bu ay demekkiKızlar size bişi sorcam bugün benim yumurtlama günüm ya hani eşimle maça çıktığımızda benim sol kasığımda feci bı sancı vardı sizce neden oldu hiç olmazdı o esnada usutsem dahi olmazdı şişkinlik ve sancı var şuan
Ya ne güzel yapmışsın kendine yatırım:)Merhabalar canım ben ilk Leslie ile başladım ama bacağıma band geçirerek yaptım haftada en az üç dört gün yapıyordum ve yaptığımda iki saati bulabiliyordu yani ikişer video yapıyordum. Sonra az gelmeye başladı. Caroline Girvanın 50 günlük programları var bir gün üst vücut bir gün alt vücut bir gün kalça mesela bir gün tüm vücut bir gün de cardio gibi düzenli güzel bir program. Dambıllarla yapıyorsun. En az 40-45 dakikalık. Bu bana ruhuma çok iyi geldi ve asla bırakamadım iki yıldır ağırlıksız egzersiz yapmıyorum. Vücudum inanılmaz şekil aldı mesela ilk çocuğuma hamile kalmadan önce 56-57 kilo iken medium bazen large giyiyordum şuan da 56 kiloyum ama small ya da hatta xsmall giydiğim oluyor. İşin sırrı ağırlık egzersizi. Kas oranım arttı yağ oranım azaldı. Ruhuma bedenime çok iyi geldi adetim düzene girdi.migren ataklarım yok oldu. Aslında iki üç aydan fazladır korunmuyoruz belki daha fazladır ama çocuk yapmak için de değildi. Bu ay itibarı ile tam anlamıyla çocuk yapmaya karar verdik değerlendirmeye çalıştık tam anlamıyla. Ama iki üç aydır düzensiz oluyordu işte geçen ay 37 günde oldum. Sanırım çocuk fikri ister istemez strese sokuyor hamile hemen kalabilecek miyim acaba hamile miyim diye bilinçaltından dolayı.
Temiz beslenmeden kastım asla abur cubur tüketmem paketli ürün yemem kola meyve suyu vs içmem hazır gıda yemem yani. Protein ağırlıklı beslenirim çoğunlukla.
"maça çıktığımızda" ilahi ya çok yaşa sen:)Kızlar size bişi sorcam bugün benim yumurtlama günüm ya hani eşimle maça çıktığımızda benim sol kasığımda feci bı sancı vardı sizce neden oldu hiç olmazdı o esnada usutsem dahi olmazdı şişkinlik ve sancı var şuan
İnş fayda sağlarCanım hsg sonrası 29 Haziran'da doktor progesteron için çağırmıştı değerim çok düşük olunca takviye amaçlı vermişti o zamandan beri kullaniyorum
Bende öyle ümitlenmilyim gazdan ama sonu beni ters köşe yaptı, sen inş olmazsın kuzusuKesinlikle eğer gebelik varsa dağa taşa yazacağım gazım vardı diye
Aynı ben geçen ayki:)Şişkinlik yumurtlama sonrası vardı canım ama gaz, karından tuhaf tuhaf sesler gelmesi bir kaç gündür var
İnş canım,bat ne zaman?Aynen canım amin inşallah gebelik olurda gelmezler
Canın sağolsun canım, inş bi dahaki aya bekleriz.Negatif maalesef ama şimdi de 27 ağustosu bekliyorum bakalım hayırlısı
28 Ağustos canım sende durumlar neİnş canım,bat ne zaman?
Benim 10 unda geldi kırmızılar kuzusu.28 Ağustos canım sende durumlar ne
Tekrar sonucuna baktım düşündüm uzun uzun tahminimce sonucun henüz çıkmamış olabilir canım sonuç r nin altında yazacak olmalı ki yandaki sonuç y ise önceden beta verdiysen ve 2 çıktıysa en son ki en yüksek sonucunu girmiş olabilirler diye geldi aklımaBen bu sonuçtan bişey anlamadım
ya olsun canım yola devam bizde pes etmek yok bizim gözler kırmızılara alıştı bir gün şaşıracağız inşallahBenim 10unda geldi kırmızılar kuzusu.
Kaderdaşım Eylül'de yine beraber miyiz:) onca şişkinlik fos çıktı yaYa eylul topigine de siz acsaniz olmaz mi? Cok guzel bir ortam oldu ve de tablo vs her sey cok duzenli. Cok isterim acarsaniz eger ben de katilacagim