- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.041
Kaç gün peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün peki
Kendi hesabıma göre 4-5 ama döngünün 31. Günündeyim takvim 16sı gösteriyorduKaç gün peki
Sidmi baktim 1 gün geçmiş bugün 2 ci günün bundan bişi anlamadım ama sen tekrar baktır kanda
Himmm devlette mi bakılsın bence sen özelde ver kan arkadaşlar da yardımcı olacaktirKendi hesabıma göre 4-5 ama döngünün 31. Günündeyim takvim 16sı gösteriyordu
Özele gittim canımHimmm devlette mi bakılsın bence sen özelde ver kan arkadaşlar da yardımcı olacaktir
Canım nasıl değerlendirme yaptın kaç ay sürdüArkadaşlar aşırı heycanlıyım schwanger hamile demek ay inanmıyorum
Ay çok sevindimmmmmmmmArkadaşlar aşırı heycanlıyım schwanger hamile demek ay inanmıyorum
Sanirim ustte değer 2 yaziyor değerin o canım ama yinede banada karışık geldi hastaneyi arasan değerimi öğrenmek istiyorum desen söylerlerÖzele gittim canım
Bend Ermin olamadigim için bişi yazamadım arkadaşa beklemeli bence yeni bir değer bu benim kızıma hamileliğim adete 4 kala 2.92 mı ne çıkmıştı adet gününden 1 gün sonra 158 çıktı şimdi benim fikrimce bekleyip tekrar yaptırması emin olamadigim icin böyle düşündüm umarım yanlış anlasilmamSanirim ustte değer 2 yaziyor değerin o canım ama yinede banada karışık geldi hastaneyi arasan değerimi öğrenmek istiyorum desen söylerler
Aminnn tüm çocuklarımıza..Her gün olmamalı ve hatta çok sayıda hiç olmamalı diye biliyorum ben.ilişki 2 günde bir olmalı ki sperm kalitesi artsın ve hatta yumurtaya ulaşabilecek hızı toplayabilsin. Yani yumurtlama dönemini öncesi ve sonrası 10 gün sayarsak o dönemde 5 kez ilişki gayet yeterli.Ahhh amin inşallahAllah ım hepsine sağlıklı ömürler versin
Ya eylul topigine de siz acsaniz olmaz mi? Cok guzel bir ortam oldu ve de tablo vs her sey cok duzenli. Cok isterim acarsaniz eger ben de katilacagimkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
bende anlamadım acaba sonuç hala çıkmadığı içinmi böyle gözüküyor bazen sisteme giriyorlar ama sonuç yazmıyor galiba e nabızdan bak bide istersen veya hastaneyi araBen bu sonuçtan bişey anlamadım
Canım bi tane açılmış zatenYa eylul topigine de siz acsaniz olmaz mi? Cok guzel bir ortam oldu ve de tablo vs her sey cok duzenli. Cok isterim acarsaniz eger ben de katilacagim
Sonuç 2’den küçük çıkmışBende hiç bişey anlamadım ya bu ne şimdi
Tabiki boyle mucizelerle dolu hayat sizin adınıza da cok sevindim ne güzelde yukselmis bi kac gunde sağlıcakla kucağınıza da alın inşallahBend Ermin olamadigim için bişi yazamadım arkadaşa beklemeli bence yeni bir değer bu benim kızıma hamileliğim adete 4 kala 2.92 mı ne çıkmıştı adet gününden 1 gün sonra 158 çıktı şimdi benim fikrimce bekleyip tekrar yaptırması emin olamadigim icin böyle düşündüm umarım yanlış anlasilmam
Evet sol kısımda iğne batması gibi bir ağrım olurdu sarı yoğun ve yapışkan bir akıntıKasık agrım ve sarı beyaz akıntım var sizdede olmusmuydu acaba
Kuzum çok isterdim ama arkadaşlar açtılar sanırım inşallah Eylül topiği senin içinde son olurYa eylul topigine de siz acsaniz olmaz mi? Cok guzel bir ortam oldu ve de tablo vs her sey cok duzenli. Cok isterim acarsaniz eger ben de katilacagim
Ayy hadii insallah yaaaaaEvet sol kısımda iğne batması gibi bir ağrım olurdu sarı yoğun ve yapışkan bir akıntı