- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.081
Sorma ya:)ya olsun canım yola devam bizde pes etmek yok bizim gözler kırmızılara alıştı bir gün şaşıracağız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ya:)ya olsun canım yola devam bizde pes etmek yok bizim gözler kırmızılara alıştı bir gün şaşıracağız inşallah
Bende böyle düşündüm bencede çıkmamış henüzbende anlamadım acaba sonuç hala çıkmadığı içinmi böyle gözüküyor bazen sisteme giriyorlar ama sonuç yazmıyor galiba e nabızdan bak bide istersen veya hastaneyi ara
İnşallah yaa artık o kadar alıştık ki gerçekten sasiracagiz olduğundaya olsun canım yola devam bizde pes etmek yok bizim gözler kırmızılara alıştı bir gün şaşıracağız inşallah
Canım senin durumun nedir? Beni çizebilirsin kırmızılar geldi bitti bile.Kuzum çok isterdim ama arkadaşlar açtılar sanırım inşallah Eylül topiği senin içinde son olur
İnşallah canım dört gözle şaşıracağımız günü bekliyoruzİnşallah yaa artık o kadar alıştık ki gerçekten sasiracagiz olduğunda
Evet yaa maalesef ama ben hissetmiyordum da zaten oldugunu sadece iste bir umutt. 5agustos ta oldumKaderdaşım Eylül'de yine beraber miyiz:) onca şişkinlik fos çıktı ya
Kaçında geldi kırmızılar?
10 unda benim.
Bat Eylül kaçsa?Evet yaa maalesef ama ben hissetmiyordum da zaten oldugunu sadece iste bir umutt. 5agustos ta oldum
Dimi dogru diyorsunuz bat da su an 3 eylul gosteriyor uygulama ama daha yumurtlamam gelmedi. Yumurtlamayi hissedebiliyorum cunku 20’si gosteriyor yumurtlama olarakBat Eylül kaçsa?
Zaten o umuttur zaleri yaşatan kuzusu.
İnşallahİnş fayda sağlar
Canım merhaba Haziran ayından beri deneme yapıyoruz.önden doktora gidip folik asite başladım. Adet ağrıları gibi ağrım vardı bel ağrım vardı ama bir kaç defa iğne batırır gibi ince ağrım oldu. Ben 3 gün geciktim hiç beklemiyordum. Sabah testi yaptım bakmadan dışarı çıktım sen düşün. 1 hafta öncede 1 ,5 gün süren kahverengi akıntım olmuştu. Bu şekilde oldu kızlar inşallah güzel bi şekilde devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Stres yapmayın stres çok aşırı etkiliyor ben bu ay salmıştım resmenCanım nasıl değerlendirme yaptın kaç ay sürdü
Belirti neydi
Bu durum eşimle aramda gerginlik yaratıyor sizlerin de oluyor mu? Bi stres oluyoruz dün ben üzüldüm diye o da üzüldü kavga ettik sonra hiç olmayacak gibi davranmamalısın dedi…7 gün vardı bata ama adet oldum tabi o ay yumurtlamada birliktelik olmamıştı zaten
Evet canım negatifCanım öğrenebildin mi sonucu merak ettim cans16
Ana olmak doğurmakla olmuyor, ana yüreği denen bişey var her ihtimali düşünmek hep güzeldirMerhaba suan kayıt oldum :) bat 30 benimde. İdrar yolu enfeksiyonu vardı doktordan antibiyotik aldım ama gebelerin kullanabileceginden istedim ne olur ne olmaz diye tabi yinede bi korku var ( sanki hamile bu da neyi düşünüyor diye bilirsiniz ) insan iste hep süphede bu arada rabbim hayırlı zamanda versin hepimize
Kuzum bu değerler kızıma hamileliğimde oluşan degerlerdi yani asla umudunuzu yitirmeyen diye örnek olarak yazdım şimdi kızıma kardeş düşünüyoruz hayırlısıyla ama olmuyorTabiki boyle mucizelerle dolu hayat sizin adınıza da cok sevindim ne güzelde yukselmis bi kac gunde sağlıcakla kucağınıza da alın inşallah
Oyyy o ne sancıydi öyle tarif edememEndişe etme soldan yumurtluyorsun bu ay demekki
Eee en edepli şekilde yazayım dedim kız napim"maça çıktığımızda" ilahi ya çok yaşa sen:)
Ne güzel bi bakış açısı ben bile kendime bu şekilde bakmamıstım teşekkür ederim Varsa bisey diye düşünüyor iste insan bu arada burdaki ortamınaza bayıldım hemen geleyim dedimAna olmak doğurmakla olmuyor, ana yüreği denen bişey var her ihtimali düşünmek hep güzeldir