- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet günüm geçti, düzenli değil bir kaç aydır. Ovulasyon takvimine göre 14 u. 3 gün geçti yaniKaç gğn var sizin adete . Benim 4 gün var . Sanki adetin ilk günü sökülmeden önceki hali gibi . O derece yani . Şimdi daha da pembe olduğunu gördüm .
Maşallah canım benim tebrik ederim sağlıcakla tutunsun sağlıcakla büyüsün ve sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar selam.İlk hamileliğimden şüphelendiğimde yumurtlama gününün 2 gün sonrasıydı bu ayın 10 unda hcg testim 0,80 çıkmıştı Dün Bat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç bu.Bugün de kan verdim 39,09 çıktı. Sizce ? Risk ?
Ahahaha inşallah canım attığınız gol olaKızlar bugün tam yumurtlama günüm onu da değerlendirdik çok şükür rabbime yarında oldu mu gün aşırıya devamins maya tutar
Amiin canım hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsunNe güzel bir haber inşallah sağlıkla ilerler canım benim hayırlısı olsuuunn
Ne kadar muayene ücreti acabaBezmialem Rabiye Yılmaz tavsiye ederim ben ona gidiyprjm
600 TL anne gibi sefkatlı vr bilgili bi kadın benım cnaım Rabiye hocam Allah razı olsun ondannmuaynee korkumu yendimNe kadar muayene ücreti acaba
Aaaaaminnnnnnn inşallah 4 süt çektik bakalım hangisi tutacakay şaka bı yana rabbim hayırlısını versin doldursun kucaklarimizi kimseyi çok aratmasınAhahaha inşallah canım attığınız gol ola
Bence çok iyi çok şükür rabbime rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsinKizlar dün akşamki sonuc 147 di bu qksam yine verdim 225 olmuş artış normalmiki acaba ya varmi fikriniz
3 gün canımHayırlı olsun canım Kaç gün gecikmiştin?
Her gün olmamalı ve hatta çok sayıda hiç olmamalı diye biliyorum ben.ilişki 2 günde bir olmalı ki sperm kalitesi artsın ve hatta yumurtaya ulaşabilecek hızı toplayabilsin. Yani yumurtlama dönemini öncesi ve sonrası 10 gün sayarsak o dönemde 5 kez ilişki gayet yeterli.Ahhh amin inşallahAllah ım hepsine sağlıklı ömürler versinBenim 2 gebeliğimde adetli kanlı bıçaklı olduğu için hamilelikle regl belirtisini ayırt edemiyorum. O yüzden her ay hem şüpheleniyorum hem de yok yaa yine yoktur diyorum :)
Ağustos 6 da ovulasyonda piki gördüm 7 sinde çatladı silikleşti çünkü o günden önceki bir hafta sonraki bir hafta hep ilişki oldu her gğn hatta yumurtlama günü ve ertesi gün 2 şer kere oldu
Daha napayım bebekcim diyorum
Bi tarafım git kan ver diyor diğer tarafım cumartesi regl olmazsan verirsin diyor.
Sanırsın ilk defa anne olucam
Seninki de harika bir heyecan şimdi.. benim kızda tam 2 katına çıkmamıştı bile değer , doğacağı varsa doğuyor gerçekten…
Keseydi, kalp atışıydı, doğumdu derken bir bakıyoruz kocaman olmuş bile..
Hepimizin evladına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin Allah
Ben hicbisi anlamadım inşallah bebisin seninledirBen bu sonuçtan bişey anlamadım
Hayırlı olsun canımArkadaşlar aşırı heycanlıyım schwanger hamile demek ay inanmıyorum
Bende hiç bişey anlamadım ya bu ne şimdiBen hicbisi anlamadım inşallah bebisin seninledir
Adetin gecikmismiydi seninBende hiç bişey anlamadım ya bu ne şimdi
EvetAdetin gecikmismiydi senin