- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.101
Bekle bir kaç gün daha adet gelmezse tekrar kan ver canimEvet canım negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle bir kaç gün daha adet gelmezse tekrar kan ver canimEvet canım negatif
Sağlıkla gelsinde bugün degil yarında olur olsunKızlar bat cumartesi,
Kahverengi akıntım gelmeye başladı. İçinde minicikte bir kan pıhtısı.
Normalde bat bugündü ama yumurtlama gecikince 20 sine sarkmıştı.
Sanırım bu ay da olmadı nasip
Hoş geldin canımNe güzel bi bakış açısı ben bile kendime bu şekilde bakmamıstım teşekkür ederim Varsa bisey diye düşünüyor iste insan bu arada burdaki ortamınaza bayıldım hemen geleyim dedim
valla o kadar sıkıntılar varki onu düşünemiyorum bileValla kuzu bardır doktorunun bildiği ne diyim ki inssss hsg sonrası bizi guzel günler beklıyo umutluyum kuzum
Olsun canım nasip diyoruz yola devam diyoruzEvet canım negatif
Bana doktorum radyasyon aldığın için bu ay korunun dedi canım.Hsg den sonra kaç gün yasak ilişki o zaman bu ay bos geçer demi. Bana iki hap verdiler bir de o gün gelince getir yanına diye ağrı kesici ve antibiyotik. Bir de saydım da 11 gün oluyor o gün
Evet hastanedede öyle söyledilerBekle bir kaç gün daha adet gelmezse tekrar kan ver canim
Canım bende adet oldum femarayla iki yumurtam oluşmuştu olmadı Cumartesi rahim filmi eğer tüpler açıksa iğne tedavisi kapalıysa direkt tüp bebeğe geçicem cok yoruldum ama ne yapalım kısmetCanım senin durumun nedir? Beni çizebilirsin kırmızılar geldi bitti bile.
Dün oldum ben de canım yazmıştım buraya elendim diye Hayırlısı olsun inşallah Eylül topşğine yazdım dün sen de geeeeel inşallah eylülde olurCanım hayırlı bi haber var mı?
Geçen ay ki belirtileri di adet oldum, inş sen olmazsın, olmamışsındır
Canım kanama miktarı nasıl leke leke mi geliyorGünaydın kızlar. Yumurtlama tarihine göre bugün beklenen adetimin ikinci günü. Çok az geldi dünden önceki gün sonra bir daha gelmedi. Hiç belirtim de yok gibi. Sadece adetim gecikti gibi geliyor. Test yapmaya korkuyorum boşuna umutlanırım diye.
Testimde silik çizgi çıkmıştı bir kaç gün önce. Ama çok geç çıktı sanırım 10 dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersiz sayılıyor. Kuruma çizgisi gibiydi. Kafam çok karışık. Bir tarafım boşver hamile değilsin diyor. Bir tarafım da çok umutlu.
Test yapsan tekrar?Günaydın kızlar. Yumurtlama tarihine göre bugün beklenen adetimin ikinci günü. Çok az geldi dünden önceki gün sonra bir daha gelmedi. Hiç belirtim de yok gibi. Sadece adetim gecikti gibi geliyor. Test yapmaya korkuyorum boşuna umutlanırım diye.
Testimde silik çizgi çıkmıştı bir kaç gün önce. Ama çok geç çıktı sanırım 10 dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersiz sayılıyor. Kuruma çizgisi gibiydi. Kafam çok karışık. Bir tarafım boşver hamile değilsin diyor. Bir tarafım da çok umutlu.
Canım hepsini evde yapıyorum dambıllarım var bandlerim var. Plan program dahilinde yapıyorum yapmadığım zaman vücudum kendi istiyor zaten çok eksik hissediyorum 8+8 16 kg ye kadar çıktım ağırlıkta :) güçlendikçe yapmak istiyorsun :) diyet yapmıyorum çünkü beslenme tarzım zaten sağlıklı. Ben ve eşim biz asla abur cubur paketli ürün tüketmeyiz eve de almayız meyve suyu kola ve içmeyiz 4 yaşında oğlum dahi bilmez markette önünden geçer gider çünkü evde yenmiyor bilmez :) tek yediği yüzde 60 bitter çikolata ondan veririm ara ara.Ya ne güzel yapmışsın kendine yatırım:)
Peki tembellik olmuyor mu egzersizlerde:)
Ağırlıksa salonda mı evde mi yapıyorsun?
Yemene de sürekli diyet formunda dikkat ediyor musun?
Ben bi ara yaptım, uzunca bi dönem denebilir, sonra sıkıldım ve birden kiloya yansıdı bırakmam, sinir oldum ve dahada yapmak istemedim
Dün oldum ben de kuzum adet kırmızlar geldi Eylül topiğine geçtimBende öyle ümitlenmilyim gazdan ama sonu beni ters köşe yaptı, sen inş olmazsın kuzusu
Çok az pembe kahverengi leke şeklinde geldi iki üç kere peçeteye.Canım kanama miktarı nasıl leke leke mi geliyor
Belki bir kaç gün daha gelmezse yaparım. Çok geç ve silik çizgi çıkınca da var mı yok mu bilemiyorum.Test yapsan tekrar?
Ben 1 saat sonra çıkan çift çizgiye bile test yapardım bu durumda inşallah güzel haberler alalımBelki bir kaç gün daha gelmezse yaparım. Çok geç ve silik çizgi çıkınca da var mı yok mu bilemiyorum.
Bende ordayım, bat kaçında olacak senin?Dün oldum ben de kuzum adet kırmızlar geldi Eylül topiğine geçtim
Tam türkiş lokumsun desene:)Canım hepsini evde yapıyorum dambıllarım var bandlerim var. Plan program dahilinde yapıyorum yapmadığım zaman vücudum kendi istiyor zaten çok eksik hissediyorum 8+8 16 kg ye kadar çıktım ağırlıkta :) güçlendikçe yapmak istiyorsun :) diyet yapmıyorum çünkü beslenme tarzım zaten sağlıklı. Ben ve eşim biz asla abur cubur paketli ürün tüketmeyiz eve de almayız meyve suyu kola ve içmeyiz 4 yaşında oğlum dahi bilmez markette önünden geçer gider çünkü evde yenmiyor bilmez :) tek yediği yüzde 60 bitter çikolata ondan veririm ara ara.
Hadi yA hayır olsjn kuzumvalla o kadar sıkıntılar varki onu düşünemiyorum bile