- 21 Nisan 2022
- 333
- 331
- Konu Sahibi turuncu agac
- #7.001
Kızlar merhaba. Adetime 6 gün var bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. 1.5 ay önce histeroskopi olmuştum umarım sağlıkla ilerler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2 gebeliğimde adetli kanlı bıçaklı olduğu için hamilelikle regl belirtisini ayırt edemiyorum. O yüzden her ay hem şüpheleniyorum hem de yok yaa yine yoktur diyorum :)8 yaşında ohhh maşallah bence şüpheler hisler varsa gitmelisin
Hemen hemen aynıyız hadi bakalım cuma günü bana haber ver mutlaka güzel haberlerini bekliyorum kese gözükürse sende bende pazartesi giderim4+3 de benim
Kuzum o kadar gücüm kalmadı İnan Cumartesi hsg cekilcek tüpler tıkalıysa diğer ay direk tüp bebek açıksa iğneİkisinden biri dene canım. Hsg cekeceksen 4-6 ay gebelik şansı yüksek oluyor. İğne deneyeceksen 3 ay denersin güzel sonuçlar alırsın inşallah
Evet canım benimkinde böyleydiBenmkine de bakarmısın bi
Aaaa niye istemeye niye öyle diyonEvet sorma istemeye istemeye geçen hafta çarşamba vurdurdum
Bence de hersey kafa da işte of ofValla ben 4 aydır haftada 4 ilişki son iki aydır her gün ilişki ile bu yolda ilerliyorum hala gelen giden yok :)
Geleceği varsa tek ilişki ile geliyor zaten.
Ah becerebilsek de kafaya takmamayı becerebilsek…
Hayırlısı olsun öyleyse Allah yardımcın olsunKuzum o kadar gücüm kalmadı İnan Cumartesi hsg cekilcek tüpler tıkalıysa diğer ay direk tüp bebek açıksa iğne
Kasık agrım ve sarı beyaz akıntım var sizdede olmusmuydu acabaEvet canım benimkinde böyleydi
Benim yumurtam zaten çatlıyor. Daha önce iğne vurmadigim zamanlar çatlamadan sonra kan verirdim değerler de güzel çıkardı. İğne vurunca rahatsız oluyorum ilki zaten çok ağrılı geçti bu 2.igne. afedersin diare falan yapıyor bı kaç gün. Doktor da riske atmamak adına yapalım dediAaaa niye istemeye niye öyle diyon
Bende hiç agrı yapmadı aaa ilk defa duydum bende 2 kere vurdurucm karındanBenim yumurtam zaten çatlıyor. Daha önce iğne vurmadigim zamanlar çatlamadan sonra kan verirdim değerler de güzel çıkardı. İğne vurunca rahatsız oluyorum ilki zaten çok ağrılı geçti bu 2.igne. afedersin diare falan yapıyor bı kaç gün. Doktor da riske atmamak adına yapalım dedi
Sanmam ya karından gözükür mü ki. Ben de vajinal baktırmak istemiyorum bu sefer. Tabi haber veririm canımHemen hemen aynıyız hadi bakalım cuma günü bana haber ver mutlaka güzel haberlerini bekliyorum kese gözükürse sende bende pazartesi giderim
İlk iğne zamanı 4 gün sancı çektim ve bir gün aşırı rahatsız oldum hem diare hem başımı kaldıramadım. İkinci o kadar ağır geçmedi ama sanırım bidaha yapmamBende hiç agrı yapmadı aaa ilk defa duydum bende 2 kere vurdurucm karından
Ben senin yerinde olsam perşembe bı kan daha verir ardından giderdim ama sen bilirsin yinedeSanmam ya karından gözükür mü ki. Ben de vajinal baktırmak istemiyorum bu sefer. Tabi haber veririm canım
Keşke stresi hayatımızdan çıkarıp atabilsek. Bata 6 gün var belki mucizeniz sizinledir değilse de bundan sonraki hayatınız çok güzel geçer inşallahBata 6 gün var ama sağ göğüs ucum iki gündür acıyor dokununca bu da benim için kötü bir belirti her adetten önce şişer zaten okullar açılıyor tayin alamadigim için eşimden de uzak kalacağım bir süre çocuk denemesi bile yok Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah bir psikolojik danışman olarak da söylüyorum (kendime faydam olmasa da) stres vücut için en büyük düşman bütün hormonları etkiliyor çocuk da hormonsuz olmuyor işte farklı hobiler edinmeyi, yüzme vb. vücudu da rahatlatıcı etkinliklere katılmayı ihmal etmemek lazım ben öyle yapacağım kendinize çok iyi bakın hepiniz hamiş kalın inşallah
Ne güzel bir haber inşallah sağlıkla ilerler canım benim hayırlısı olsuuunnKızlar merhaba. Adetime 6 gün var bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. 1.5 ay önce histeroskopi olmuştum umarım sağlıkla ilerler. Eki Görüntüle 3115116
Herkese demek ki farklı şeyler oluyor yA ilginçİlk iğne zamanı 4 gün sancı çektim ve bir gün aşırı rahatsız oldum hem diare hem başımı kaldıramadım. İkinci o kadar ağır geçmedi ama sanırım bidaha yapmam
2 ay önce düşük yaptım bütün duzEn bozuldu bugun uygulamaya göre regl günüm ve kan tahlilinde 1.20 çıktı doktor gebelik yok dedi ama nedir bilmiyorumBende sağlık raporu için günümden 4 gun once kan vermiştim onda gebelik tahlilide varmis 1 çıkmıştı hatta umutsuzlanmistim olmadi diye ama gunjmden iki gün gecince evde test yaptım cok silik cikti sonraki gün kan verdim dun aksam yani onda cikti bu aksam yine vercem yarinda randevu aldım gitcem doktoruma