- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.241
yaa gerçekten çok farklı belirtiler olmadığı için anlayamıyoruzda vücudumuzu dinliyoruz işte herşeyi gebeliğe yoruyoruz bi yerden sonraCanım lekelenme olayı kişiden kişiye değişiyor kiminde adet öncesi oluyor cidden ama kimisinde de yerleşme kanaması oluyor aslında o leke. Adet olması gereken gün leke gelip adet oldum sanıp o gün aslında yerleşme kanaması yaşayanları okudum burada ben çok.
Adet ve hamilelik belirtileri neredeyse aynı o yüzden emin olmak çok zor ama adet günün gelmeden de umudu kesme asla erken gebelik testlerine de güvenme çünkü geç döllenme falan olabiliyor adeti geçtiği halde testlerde çıkmayan sonradan pozitif gören de çok var
En güzelini yapmışsın söylememekle biz de hala kimseye artık istiyoruz falan demedik hatta hamile kalırsam ilk üç ayı devirmeden de kimseye söylemek istemiyorum ters bir şey olursa bebek istediğimiz öğrenilmesin diye çevre baskısı cidden strese sokuyor insanı gereksiz yere keşke insanlar daha anlayışlı olsa
Yaaa amin canım inşallah öyledir hayırlı ve güzel olan vakit gelmiştir inşallaholursa da olmazsa da boynumuz kıldan ince ne yapalım yeter ki hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben sağlık ocağına sormuştum ücretsiz değil dedi bize ya bunu öğrendiğim iyi oldu. Özelde ücretler nasıl acaba ?
Sağlık ocağında ücretsiz canım ama işte ömür sürüyor sonucun çıkmasıAnnem ultrasonla çatlama takip ettirmiş sanırım öyle bi durum doktor hemen gidin yapın demiş o gün denk getirmişler olmuş
Aa inşallah geç döllenme falandırAdet günümü de sayarsam bu gün 3. Günüm kuzum 5 inde olmam gerekiyoduolmadım çıldırıyorum 5 inde testte yaptım negatifti
O işlem nasıl oluyor peki canımEvet canım aile hekimimiz yaptırdı ücretsiz bir şekilde ama sonucun çıkması biraz uzun oluyor
Vermedim canım yarın doktoruma gidicemCanım tekrar kan verdin mi ?? Göremedim sayfada
Ayy galiba öyle olcakya olmadım yaa olcaksam olsam artık zaman geçtikçe daha çok umutlanıyorum
Gerçekten hani olcaksak olalım bat tarihini bigün bile geçse umut büyüyorda büyüyor çıldırtıyor insanı☺Sen bensin aşko kesinlikle bir yerlerde kankiydik önceden
Öyle midir ki hiç umudum kalmadı ya ağrım var ama gelmiyo gibiAa inşallah geç döllenme falandır
Tut elinde o son 2 yi bitmesin bak ben elimde kalan son 1 taneyi saçma sapan bi zamanda harcadım şimdi kendimi dinliyorum deli deliHahaha ben dayanamaz yaparım ya 2 gün kala falan evde iki test var bekletiyorum geçen ay adet geçince yapıcaktım geçmedi sağolsun bir gün erken geldi yapamadım
İşte annem sürekli gitmiş sürekli doktor bakmış ve şimdi bugün hemen demiş o ay olmuşSağlık ocağında ücretsiz canım ama işte ömür sürüyor sonucun çıkması
Ben özel laboratuvarlardan fiyat almıştım 1700-2000 arasında değişiyor bazı özel hastaneler de yapıyormuş onlarda da fiyat aralıkları böyle. Sonuçları da genelde 1-3 hafta arasında veriyorlarmış kesin.
Ben de ovulasyon testiyle takip ediyorum canım çatlama olayını ama o kadar kısa sürede olgunlaşıp çatlıyor ki denk gelmiyor gibime geliyorbakalım bu ay test falan yapmadan spontane bir şekilde son anda korunmadık hesap kitap yapmadık ya olur belki
Tabikide öyle hissediyoruz en azından ben öyle hissediyorum on aydır her ay hamile gibiyim ama değilimSize de denediğiniz her ay hamileymişsiniz gibi mi geliyor kızlarben ilk kez denedim ama bebeğim varmış gibi geliyor ya erkenden
Korunurken bile hamile gibi hissediyorumTabikide öyle hissediyoruz en azından ben öyle hissediyorum on aydır her ay hamile gibiyim ama değilimhatta ufaktan sıyırmaya başladım ben adet olsam bile beynimi ikna edemiyorum ya üstüne görüyorsam falan demeye başladım iyice sıyırmadan rabbim hepimize bi evlat nasip etseydi
Yaa benim arkadaşım dogum kontrol hapı kullanırken üstüne bide hapı içmeyi birgün unuttu diye ertesi gün hapı kullanıp öyle hamile kaldı çekilmeyle hamile kalmayı geçKorunurken bile hamile gibi hissediyorumgeri çekilmeyle korunmak.. öyle hamile kalan arkadaşlarım var çünkü. Ay aşermeler bebeğim içimde üstüne görüyorum diye düşünmeler hep oluyor bende. Kesin analık duygusu çok bizde kesin
Ucundan aynı şekilde sıyırmışGerçekten hani olcaksak olalım bat tarihini bigün bile geçse umut büyüyorda büyüyor çıldırtıyor insanı☺
Kesinlikle kankiydik yoksa ucundan aynı şekilde sıyırmış iki insan denk gelemez
Sende mi negatif görmekten korktuğun için yapmıyorsun yapsana bi test. Gönder gelsinAyy galiba öyle olcakya olmadım yaa olcaksam olsam artık zaman geçtikçe daha çok umutlanıyorum
Kuzum ben cuma günü yaptım tertemiz negatiftiSende mi negatif görmekten korktuğun için yapmıyorsun yapsana bi test. Gönder gelsin
Hadi inşallah hayırlı habeler alalım ❤Vermedim canım yarın doktoruma gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?