- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.261
Evet çizgi var gibi. Erken gebelik testi mi yoksa kaset test miydi acaba. Yarın ben de yapacağım daKızlar bat 12si. Test yaptım bugün 3 4 saat idrarimı tutup. Çok çok çok silik çizgi görüyorum eşime gösterdim o da gördü. Kurumaya da benzemiyor ama emin olamadım. Fotodan da pek belli olmuyor ama bakar mısınız? Bu işin uzmanları var aranızda belki gören olurEki Görüntüle 3109175 Eki Görüntüle 3109176
Erken test canım. Days comfort.Evet çizgi var gibi. Erken gebelik testi mi yoksa kaset test miydi acaba. Yarın ben de yapacağım da
HayrKızlar yarın adetime 7 gün kalıyor acaba kan versem çıkar mı
Görüyorum canım ❤ çok beklemeden çıktı dimi ?Kızlar bat 12si. Test yaptım bugün 3 4 saat idrarimı tutup. Çok çok çok silik çizgi görüyorum eşime gösterdim o da gördü. Kurumaya da benzemiyor ama emin olamadım. Fotodan da pek belli olmuyor ama bakar mısınız? Bu işin uzmanları var aranızda belki gören olurEki Görüntüle 3109175 Eki Görüntüle 3109176
Ya ben habire ateşimi ölçüyorum yemin ederim kafayı sıyırdım sonundaTut elinde o son 2 yi bitmesin bak ben elimde kalan son 1 taneyi saçma sapan bi zamanda harcadım şimdi kendimi dinliyorum deli deli
O zaman bat gününüze kadar takip edin çizginin koyulaşmasını. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızErken test canım. Days comfort.
Ay sağol baktığın içinGörüyorum canım ❤ çok beklemeden çıktı dimi ?
Hadi ya
Aynen canım iki gün sonra tekrarla bakalımAy sağol baktığın içinEvet canım anında olmasa da ilk 5 10 dk içinde çıktı ama o kadar silik ki. En iyisi 2 gün sonra yapıp koyulaşma beklemek.
Şuan çatlamak üzereyim ben. Evde test yoktu işte tekrar yapamadım. Eğer Negatifse üzülmesin diye eşimede söyleyemediğim için testte alamıyorum. Yarın duruma göre bakıcam kan vercem. Ama içimden sanki hamile değilim gibi test yanlışmış gibi geliyor o yüzden kan veresim bile yok. Çok değişik duygular içindeyim. Bi varmış gibi hissediyorum bi yokmuş gibiKuzum ben cuma günü yaptım tertemiz negatiftisen bu gün test yaptın mı ne durumdasın ❤
Aslında en iyisi batı beklemek ama duramıyoruzO zaman bat gününüze kadar takip edin çizginin koyulaşmasını. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızben de yarın ilk işim test almak olsun sizin güzel testlerinizi görünce gaza geldim
Biz zaten herşeyi okumasak çatlarızŞuan çatlamak üzereyim ben. Evde test yoktu işte tekrar yapamadım. Eğer Negatifse üzülmesin diye eşimede söyleyemediğim için testte alamıyorum. Yarın duruma göre bakıcam kan vercem. Ama içimden sanki hamile değilim gibi test yanlışmış gibi geliyor o yüzden kan veresim bile yok. Çok değişik duygular içindeyim. Bi varmış gibi hissediyorum bi yokmuş gibibide sitede one step test yapıp yani benim yaptığım testle pozitif olup kanda negatif çıkan kişiler okudum o da moralimi bozdu o yüzden korkuyom ya
Amin canım inşallahyaa gerçekten çok farklı belirtiler olmadığı için anlayamıyoruzda vücudumuzu dinliyoruz işte herşeyi gebeliğe yoruyoruz bi yerden sonracidden öyle hayırlısı olsun gelecekse sağlıkla hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz
Altı ay veriyorum ben de kendime canım olmazsa doktora gideceğim ben de takip için ya da başka sorun var mı diye umarım gerek kalmazİşte annem sürekli gitmiş sürekli doktor bakmış ve şimdi bugün hemen demiş o ay olmuş
Ben de gördüm ya umarım koyulaşırKızlar bat 12si. Test yaptım bugün 3 4 saat idrarimı tutup. Çok çok çok silik çizgi görüyorum eşime gösterdim o da gördü. Kurumaya da benzemiyor ama emin olamadım. Fotodan da pek belli olmuyor ama bakar mısınız? Bu işin uzmanları var aranızda belki gören olurEki Görüntüle 3109175 Eki Görüntüle 3109176
Inşallah çok teşekkür ederimBen de gördüm ya umarım koyulaşır
Hahaha bu ben canımSize de denediğiniz her ay hamileymişsiniz gibi mi geliyor kızlarben ilk kez denedim ama bebeğim varmış gibi geliyor ya erkenden
Senin yazdıklarını okudukça kahkahaya boğuluyorumYa ben habire ateşimi ölçüyorum yemin ederim kafayı sıyırdım sonunda
Bunu ben de yapıyorum ya korunurken bile bu ay hamile kalsam ne zaman doğar diye hesaplıyorum hangi burç olacak falan diye bakıyorum sonra yok bu burcu beğenmedim şu olsun falan diyorum ahahah sanki benim elimdeymiş gibiHahaha bu ben canımadet olduğum ilk gün direk bu ay hamile kalırsam doğumum ne zamana denk geliyor diye hesaplıyorum ilk başta sonra gün sayıyorum 21. gün sonrası başlıyorum bu ay hamile kalırsam şuan 3 haftalık hamile olmuş oluyorum deyip duruyorum ta ki adet olana kadar sonra sil baştan yine aynı şeyler
Neyse ki burçlar hakkında pek bi fikrim yok sadece yaza denk gelmese doğumum diyorum ama sonra diyorum ki sanki tutuyoda bide doğum yaza denk gelmese diyosun sacmalama diyorum kendi kendimeBunu ben de yapıyorum ya korunurken bile bu ay hamile kalsam ne zaman doğar diye hesaplıyorum hangi burç olacak falan diye bakıyorum sonra yok bu burcu beğenmedim şu olsun falan diyorum ahahah sanki benim elimdeymiş gibi
İnşallah koruyabiliriz inşallahSenin yazdıklarını okudukça kahkahaya boğuluyorumbu kadar “ben” olamazsın ya yarın bir test al sabahtan Allah için benide etiketle birimizin akıl sağlığını koruyalım bari bu ay
İnşallaahİnşallah koruyabiliriz inşallahetiketlerim kuzum yarın olsun bakalım belkide olurum belli olmaz sağım solum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?