- 19 Mart 2017
- 1.028
- 1.483
- 133
- 31
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.281
Hahah sorma varya ıncık cıncık her şeyi araştırdım bilmemkaç yıl önceki yazıları falan. Evet benimde tahmini 5iydi. 6sında test yapmıştım işte.Biz zaten herşeyi okumasak çatlarızkorkma kuzum bence var bebeğin seninle benceeeğğ ❤❤ yarın güzel haberlerini bekliyorum ❤❤❤ batımız aynıydı dimi 5 i
Olmaması en güzeli ya orası dipsiz bir kuyuNeyse ki burçlar hakkında pek bi fikrim yok sadece yaza denk gelmese doğumum diyorum ama sonra diyorum ki sanki tutuyoda bide doğum yaza denk gelmese diyosun sacmalama diyorum kendi kendime
Ben 5 inde yaptım yoktu bence sen gebesin ay inşallah yarın güzel haberler vereceksin bize inanıyorum tüm kalbimle ❤❤❤❤ okuma bişey okuma kafayı yedircek bu çocuklar bize daha gelmedenHahah sorma varya ıncık cıncık her şeyi araştırdım bilmemkaç yıl önceki yazıları falan. Evet benimde tahmini 5iydi. 6sında test yapmıştım işte.
Evet evet en iyisi bilmemek sanırımOlmaması en güzeli ya orası dipsiz bir kuyuşunun bunu var bunun şunu derken işin içinden çıkılmıyor
Haha ben de aynısını bu hesapları yaparken diyorum kendime sanki benim istediğim zaman olacak gibi deli deli konuşuyorum diye
Hayırlısı ne zaman ise o zamanda gelsinler inşallah
Ayy bilmiyorum ya. Her zaman herkes için en hayırlı zamanda olsun olmadığı süreçte de Allah bekleyebilmemiz için sabır versin diye dua ediyorum :) yarın belli olacak inşallah hayal kırıklığına uğramam.Ben 5 inde yaptım yoktu bence sen gebesin ay inşallah yarın güzel haberler vereceksin bize inanıyorum tüm kalbimle ❤❤❤❤ okuma bişey okuma kafayı yedircek bu çocuklar bize daha gelmeden
İnşallah canım kese gözükmez ama en azından rahim kalınlığına vs bakar belki tekrar test ister :) ben sordum doktoruma pazartesi gel dediHadi inşallah hayırlı habeler alalım ❤
Şuan beta HCG kaç cnmİnşallah canım kese gözükmez ama en azından rahim kalınlığına vs bakar belki tekrar test ister :) ben sordum doktoruma pazartesi gel dedi
Cuma günü en son 50 çıktı şuan bilmiyorumŞuan beta HCG kaç cnm
Sen sen sor ne ben söyliyim kadarİnşallaahsiz ne kadardır deniyorsunuz bu arada
Anladım hayırlı olsun cnmCuma günü en son 50 çıktı şuan bilmiyorum
Ben turist rehberiyim bi uyku bastırıyor ay hamileyim heralde diyorumYaa benim arkadaşım dogum kontrol hapı kullanırken üstüne bide hapı içmeyi birgün unuttu diye ertesi gün hapı kullanıp öyle hamile kaldı çekilmeyle hamile kalmayı geçtabiii aşeriyorum bide eşime diyormki ya hamileysem ve çocuk istiyorsa artık yoruldu değilsin kendi canınız istediğini hamile olabilirim diye aldırıp durma diyo uykum geldi hamileyim benceler neler neler
Evet bekleme süresi uzun olunca insan sıkıntılanıyor ve ertelendikçe erteleniyor gibi geliyor inşallah sıkıntı yoktur canımHoşbulduk canım
Sonu güzel biten actionlar olsun inşallah
Hoş buldum canım
Yaa evet herkes heyecanla bekliyor batları ne güzel bir sürü güzel haber alırız inşallah
Ne güzel sizin sonucunuz çıkmış ya bizim üç ayı bile geçti hala yok dediğin gibi yoğun döneme denk geldik beş ay olup hala sonuç alamayan var, sonuç gelmeden denemelere başlamak istemiyorduk normalde ama böyle denk geldi bu ay işte tatil falan derken korunma işini biraz boş verdik biraz da açıkçası beklemekten yorulduk artık saldık biraz sanırım amin inşallah temiz gelir sonucumuz da kafamız da rahatlar en azından
Dokuz senelik de evliyiz ya çok erteledik bebek işini artık beklemek de istemiyoruz hemen olacak mı olmayacak mı o da belli değil çünkü bakalım bu ay sürpriz olacak mı
Amin kuzum aminAyy bilmiyorum ya. Her zaman herkes için en hayırlı zamanda olsun olmadığı süreçte de Allah bekleyebilmemiz için sabır versin diye dua ediyorum :) yarın belli olacak inşallah hayal kırıklığına uğramam.
Kesinlikle bekleme.ve git kuzum..İnşallah canım kese gözükmez ama en azından rahim kalınlığına vs bakar belki tekrar test ister :) ben sordum doktoruma pazartesi gel dedi
Aynen ne olur ne olmaz tedbirimizi alalım, inşallah bu sefer sağlıkla ilerler, üzmez beniKesinlikle bekleme.ve git kuzum..
Kese için yine gidersin
Valla kuzum biz sağlık ocağına gittik gebelik düşünüyoruz değerlerimize bakılsın diye aile hekimimiz çok ilgili biri hemen sma testi de yaptıralım dedi bizde tamam dedik eşim kan verdi 2,5 ay sonra da e nabızdan öğrendikO işlem nasıl oluyor peki canım
Hoşgeldin canım tek ilişkiyle olan bilevar hatta videosu vardı kadın ovülasyon testi falan satıyordu kendisi tek ilişkiyle hamile kalmışKızlaaaar , merhaba ben yeni geldim. Bu ay tam yumurtlama zamanımda gün aşırı üç kez beraber olduk (ben şehir dışına çıkıyorum sürekli iş için o yüzden devam edemedim )
1-3-5 Ağustos. Yumurtlamamı belirtilerinden anlıyorum ovulasyon testi kullanmadım tam Pepapp ile denk geliyor. Kanlarımda ultrasonlarımda sağlıklı çıkmıştı her şey deneyelim dedim bu ay ama sanki oldı gibi geliyor his yani. Ağzımın hiç tadı yok bugün başladı bu. Gaz problemi yaşıyorum iştahım yok ama başımı koysam uyuyorum. İnşallah psikolojik değildir. Teyzelerim ilk geceden hamile kaldı ama annemin yumurtası çok az yaşadığı için beni 3 yılda doktor takibinde yapmışlar. İnşallah annem gibi olmazTest için çok sabırsızım. Bu ay ben de bebeğimi hissetmek istiyorum olur mu sizce 3 birleşmeyle yeterli mi ?
Bu ayda olmazsa 11 ay olcak nerdeyse 1 yılSen sen sor ne ben söyliyim kadarkuzum 2 senedir işte ama olmuyooğğ siz ne kadardır deniyorsunuz ?
Cidden aramıza hoşgeldin sende ben gibi herşeyi bebeğe bağlamaya başlamışsınBen turist rehberiyim bi uyku bastırıyor ay hamileyim heralde diyorumcanım gece yemek istiyor ay hamileyim, midem bulanıyor kusuyorum ay hamileyim . Artık bi olsak da rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?