- Konu Sahibi turuncu agac
- #4.221
Ahh ne güzel anlayışla karşılamışlar benim ailem bir kere bile sormadı ama eşimin ailesi ısrarla herşeyi dememize rağmen her gördüğünde hadi çocuk yap diye dürtüyor denediğimizide kimseye söylemiyoruz ben söylemek istemiyorum onlr sürekli söyledikçe iyice stres yapmaya başladım herhalde o yüzden olmuyor Burayada biraz kafa dağıtırım diye geldim ama bendeki bu beyinle kafa falan dağılmıyorİlk zamanlar bunalttılar tabii ki ama ben kendi tarafımla eşim de kendi ailesiyle konuştu bakın biz çocuk düşünmüyoruz istemiyoruz boşuna darlamayın bu konuda kimseden bir şey duymak istemiyoruz zamanı gelince bir gün anne baba olmak istersek zaten duyarsınız biz bir şey demeden bize bununla ilgili bir şey asla sormayın bakacak olan biziz sadece bizi ilgilendirir dedi sonrasında da cidden kimseden bir şey duymadık belirli bir zaman geçince de sanırım artık umudu kestiler
İnşallah canım hepimiz beklemeden kavuşalım daha fazla biz bir ara 2018 yılında kısa süre denedik ister gibi olduk bir ara korunmayı bıraktık ama o ara tutmadı maalesef ovulasyon testi ile falan da takip etmeme rağmen umarım bu sefer de öyle olmaz ama tıpkı o zamanki gibi hala yumurtam çok erken çatlıyor benim o yüzden pek umutlu olamıyorum bakalım
Umudunu kaybetme ya hiç belli olmaz belki hepimizden önce güzel haberi verirsin belki doğru zaman 2018 değildi ,doğru zaman şimdidir