- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.221
Ahh ne güzel anlayışla karşılamışlar benim ailem bir kere bile sormadı ama eşimin ailesi ısrarla herşeyi dememize rağmen her gördüğünde hadi çocuk yap diye dürtüyor denediğimizide kimseye söylemiyoruz ben söylemek istemiyorum onlr sürekli söyledikçe iyice stres yapmaya başladım herhalde o yüzden olmuyorİlk zamanlar bunalttılar tabii kiama ben kendi tarafımla eşim de kendi ailesiyle konuştu bakın biz çocuk düşünmüyoruz istemiyoruz boşuna darlamayın bu konuda kimseden bir şey duymak istemiyoruz zamanı gelince bir gün anne baba olmak istersek zaten duyarsınız biz bir şey demeden bize bununla ilgili bir şey asla sormayın bakacak olan biziz sadece bizi ilgilendirir dedi sonrasında da cidden kimseden bir şey duymadık belirli bir zaman geçince de sanırım artık umudu kestiler
İnşallah canım hepimiz beklemeden kavuşalım daha fazla biz bir ara 2018 yılında kısa süre denedik ister gibi olduk bir ara korunmayı bıraktık ama o ara tutmadı maalesef ovulasyon testi ile falan da takip etmeme rağmen umarım bu sefer de öyle olmaz ama tıpkı o zamanki gibi hala yumurtam çok erken çatlıyor benim o yüzden pek umutlu olamıyorum bakalım
Az kalmış ya biraz daha sabırKızzlaaar birşeyler sorcam benim beynim asla adet olacagımı kabul etmeyip hamile olduğumu söylüyor süreklibiri bana saçmalama diyebilir mi ben battan 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı göğüslerim 2 gün önceye kadar inanılmaz acıyordu şimdi hafifledi işte bi 5-6 gün önce inanlmaz kasık ağrılarım batmalarım vardı dün sabah kahverengi bi lekelenme geldi adet olcam sandım olmadım şimdide kasıkta sol tarafta hafif batmalar oluyor akıntmda var beyaz, az uzun oldu ama yazdıklarım biri bana bunlar hamilelik belirtisi değil kendine belirti arayıp durma adet belirtisi diyebilirmi bat tarihimde ayın 10u
Haha benim eşimin ailesi de öyle direk söylemeseler bile ima ediyorlar ben de aynen sizin gibi kimseye söylemiyorum denediğimizi kız kardeşlerim hariçAhh ne güzel anlayışla karşılamışlar benim ailem bir kere bile sormadı ama eşimin ailesi ısrarla herşeyi dememize rağmen her gördüğünde hadi çocuk yap diye dürtüyor denediğimizide kimseye söylemiyoruz ben söylemek istemiyorum onlr sürekli söyledikçe iyice stres yapmaya başladım herhalde o yüzden olmuyorBurayada biraz kafa dağıtırım diye geldim ama bendeki bu beyinle kafa falan dağılmıyor
Umudunu kaybetme ya hiç belli olmaz belki hepimizden önce güzel haberi verirsinbelki doğru zaman 2018 değildi ,doğru zaman şimdidir
Ay o sabır bende olsa keşke yok yok gram yok bence rabbim sabretmeyi öğreneyim diye bana hemencik bebek vermedi ama ders alcak kafa yok bendeAz kalmış ya biraz daha sabırayrıca bu belirtiler hamileliktede var inşallah hamileliktir
Annem ultrasonla çatlama takip ettirmiş sanırım öyle bi durum doktor hemen gidin yapın demiş o gün denk getirmişler olmuşİlk zamanlar bunalttılar tabii kiama ben kendi tarafımla eşim de kendi ailesiyle konuştu bakın biz çocuk düşünmüyoruz istemiyoruz boşuna darlamayın bu konuda kimseden bir şey duymak istemiyoruz zamanı gelince bir gün anne baba olmak istersek zaten duyarsınız biz bir şey demeden bize bununla ilgili bir şey asla sormayın bakacak olan biziz sadece bizi ilgilendirir dedi sonrasında da cidden kimseden bir şey duymadık belirli bir zaman geçince de sanırım artık umudu kestiler
İnşallah canım hepimiz beklemeden kavuşalım daha fazla biz bir ara 2018 yılında kısa süre denedik ister gibi olduk bir ara korunmayı bıraktık ama o ara tutmadı maalesef ovulasyon testi ile falan da takip etmeme rağmen umarım bu sefer de öyle olmaz ama tıpkı o zamanki gibi hala yumurtam çok erken çatlıyor benim o yüzden pek umutlu olamıyorum bakalım
Olacaksa tek birleşme ile bile oluyor canım benim vajinismus olan arkadaşım bir kere üstelik tam birleşme bile yaşayamadan hamile kaldı kimi insan çok kolay hamile kalıyor
Ovulasyon testlerine göre benim de yumurtam çok yaşamıyor hemen çatlıyor umarım sorun olmaz bende de
Kız kardeşler özeldir insan biriyle paylaşmasa çatlıyor zaten biriyle konuşmak iyi geliyorHaha benim eşimin ailesi de öyle direk söylemeseler bile ima ediyorlar ben de aynen sizin gibi kimseye söylemiyorum denediğimizi kız kardeşlerim hariç
Valla ne desek boş burda eminim hepimiz öyleyiz benim daha bata 9 gün var zaman geçmiyorAy o sabır bende olsa keşke yok yok gram yok bence rabbim sabretmeyi öğreneyim diye bana hemencik bebek vermedi ama ders alcak kafa yok bende
Benim daha reglim başlamadıığğğŞahsen ben oldumsende yap
İyi yaptın canım hoşgeldinÇok deli ekşınlar oluyor burda
Aynen öyle yoksa iyice kafayı yerdikKız kardeşler özeldir insan biriyle paylaşmasa çatlıyor zaten biriyle konuşmak iyi geliyor
Ne biliyim kahverengi lekelenme adetten bikaç gün önce gelir normaldir adet belirtisidir falan yazmış deme öyle valla 10 ay sonra bat tarihine kdar uyuyamam ben şimdiüstelik elimdeki testlerde tükendi
Canım lekelenme olayı kişiden kişiye değişiyor kiminde adet öncesi oluyor cidden ama kimisinde de yerleşme kanaması oluyor aslında o leke. Adet olması gereken gün leke gelip adet oldum sanıp o gün aslında yerleşme kanaması yaşayanları okudum burada ben çok.Ahh ne güzel anlayışla karşılamışlar benim ailem bir kere bile sormadı ama eşimin ailesi ısrarla herşeyi dememize rağmen her gördüğünde hadi çocuk yap diye dürtüyor denediğimizide kimseye söylemiyoruz ben söylemek istemiyorum onlr sürekli söyledikçe iyice stres yapmaya başladım herhalde o yüzden olmuyorBurayada biraz kafa dağıtırım diye geldim ama bendeki bu beyinle kafa falan dağılmıyor
Umudunu kaybetme ya hiç belli olmaz belki hepimizden önce güzel haberi verirsinbelki doğru zaman 2018 değildi ,doğru zaman şimdidir
Kafayı yemezsek iyiValla ne desek boş burda eminim hepimiz öyleyiz benim daha bata 9 gün var zaman geçmiyor
Kız cabuk öğren o zamanAy o sabır bende olsa keşke yok yok gram yok bence rabbim sabretmeyi öğreneyim diye bana hemencik bebek vermedi ama ders alcak kafa yok bende
Sen daha regl olmadın mııBenim daha reglim başlamadıığğğyarın olsam da yapıciğim testi yarın pazartesi
Ayy keşkeeKız cabuk öğren o zamancabuk gelsin bebiş ❤❤ inşallah bebişin seninledir kuzum ❤❤
Ayy galiba öyle olcakSen daha regl olmadın mııyarın sabah eczanenin kapısında bekle birlikte açın dükkanı
Hahaha ben dayanamaz yaparım ya 2 gün kala falan evde iki test var bekletiyorum geçen ay adet geçince yapıcaktım geçmedi sağolsun bir gün erken geldi yapamadımKafayı yemezsek iyihastanede çalışıyordum 2 ay önceye kadar güzeldi kan aldırıp duruyordum bölüm hemşiresine şimdi evde test yapıyorum onlarıda tükettik zamanı ileri alsak çok değil bi bat tarihine gider gelirdim
Sen bensin aşko kesinlikle bir yerlerde kankiydik öncedenAyy keşkeeama negatif göre göre pozitifi görcek umut kalmamış içimde ama vücudumu dinlemektende geri kalmıyorum
Canım tekrar kan verdin mi ?? Göremedim sayfadaYaa daha koyu olmasını beklerken niye silikleşti şimdikimyasal mı oldu acaba dedigin gibi
Kaç gün geçti adetinizAyy galiba öyle olcakya olmadım yaa olcaksam olsam artık zaman geçtikçe daha çok umutlanıyorum
Adet günümü de sayarsam bu gün 3. Günüm kuzum 5 inde olmam gerekiyoduKaç gün geçti adetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?