Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarı tülbent ne için kızlar sarılıkla ne alaka ilk defa duydum.nasıl ve ne için kullanacaksınız ki onu?
evet cnm eksikler bitmiyor biyerden bişey çıkıyor mutlaka....
bende artık hazırlamaya başlicammmmCADIARZU
Bende hiç duymadın sarı tülbent meslesini:uhm:[/QUOT
Canım bu sarı tülbent meselesi bana biraz batıl inanç gibi geliyo güya bebeğin üstüne örtülürse bebeği sarılıktan koruyo ne kadar doğru bilemem..
yazdiklariniza ek olarak ben kitap, i-pod yada mp3 aliyorum yanima kamera ve fotograf makinasi tabii...
....sabahlik, bakim kremlerim(gece gunduz) sampuanim dus jelim ve vucut losyonum.... aklima gelirse yine yazarim
bebek icin kiyafet disinda hersey burada hastanede veriliyor siz annelere tavsiye edebilecegim DODO diye bir sey var oyuncak gibi nasil desem yumusak kumastan pelus onu ilk gunden itibaren yaninda birakiyorsunuz bebek ona yavas yavas alisiyo ve acayip uyuyo eline aldigi anda agliyosa susuyo filan
ya nasil desem anlatabildim umarim bilen varmi aranizda
ben ilk oglumda inanmadim kullanmadim ikincisinde bir deneyim dedim cocuk simdi o olmadan uyumaz o olunca elinde sakinliyo hemen uyuyor ucuncu icinde uygulayacagim ben alicam bir dodo ama zaten hastanedende veriyolar...
Canım bunun bi fotoğrafını felan bulabilirmisin bize?ilginç birşeymiş,
Cok ilginc bişeymi ya, hiç duymamıştım, türkiyede varmı acaba bunlardan, nerde satılıyor acaba,baya faydalı bişey,benim kucuk oglumun ki bu
bunu hastaneden vemislerdi ben ucuncu bebegime yenisini alicam hastanedende verirler iki tane olur ama birine alistirmak lazim tabii...
Daha renklileri daha susluleri var tabii hepsinin islevi ayni sonucta burada hemen hemen herkes kulllaniyo bebeginde hatta cocuklarinda uc dort yas bile bence abartmamak lazim emzik gibi biraktirrim tekrar herhalde zor olmaz cogu yikamiyo bi koku siniyomus o koku gitmesin diye giderse koku tekrardan eline almak istemiyomus ama ben yikadim valla cok kirleniyo biseyde olmadi yani reddetmedi ...
eskiden buyuklerimiz tulbent filan verirlermisya ellerine cogu parmagina dolayip emermis onun gibi bisey........
ecenas senin bebek kizmi canim dogumun 14 agustosmu
listede baktim ama isimlerde ecenas yaziyo nick inde arzu baykaya yaziyo senmisin o???