Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
maşallah kızlar çok şeker çıkmışsınız. beyazgül canım senin hiç belli değil valla, sehercim seninde aksine çıkacakmış gibi, canım yaa sen o karınla nasıl iş yapıyosun bravo valla. Maşallah maşallah...
canım sorma valla yapıyom işte öle böle hanid erleryaa yuvarlanıyok aynı öle:))) hepimiz için zor allah yardımcımız olsun ... çogu gitti azı kaldı cfanım.. :)
kızlar ben uzun zamandır bu linke bakmıyordum öncelikle iltifatlarınız için teşekkür ederim.:asigim:.bu da benim son halim zaten tarih yazıyor..yarın yine foto çektiririm o zaman daha yenisini koyarım...:1hug: hepiniz muhteşem çıkmışsınız..fotolarınıza veeeeeee göbişlerinizin güzelliğine bittim.hepiniz ayrı güzellersiniz.maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh..
ya sorma ayakta bile uyuyorum canım. her fırsatta uyuyorum bu yalnız 1,5ay önceki halim şimdi karnım bir o kadar daha çok şükür bu haftada ayrılıyoruz doğum iznimize babamızla beraber memleketimize gidiyorum artık babamızada kavuşuyoruz :)