Agustos anneleri hadi tanışalım

günaydın herkese..allah dualarımızı kabul etsin. inşl.. bende sadece biberonları aldım daha :) inşl. geriside gelicek artık ..

aman canım daha çok zamanımız var bu arada seninle de doğum tarihlerimiz aynıymış sende ağustosun ilk haftasısın öyleyse.

günaydın sal_dercim yeni geldin heralde.ben saat 9 dan beri burdayım.

arada bi girip baktım da yeni bişey yoktu kahvaltı bulaşık derken anca toparlayabildim .

Herkese günaydın. Sabah sabah patlıcan salatası yaptım, ağır geldi ve kustum. Ne zamandır kusma olayını unutmuştum.
Benim de kızımın mobilyalarını babaanneleri alacak. yani biz neyi beğenirsek alacağız, onlar ödeyecekler. Heryerde çiçekli rengarenk mobilyalar var, o yüzden beğenemiyoruz.Sade bir şeyler istiyoruz.

biraz önce annemle konuştum bende onlarda tatile gitmeyi düşünüyorlar babamla.gitmeden alafım diyolar.benim doğumum olacağı zaman gelicekler ozamanda beşikle mobilyala uğraşmayalım falan diyolardı.ben çok şatafatlı şeyleri sevdiğim için cıvıl cıvıl olsun istiyorum.bebişim baktıkça gözleri canlansın

biz göçebe hayatı yaşiicağmız için bebeğimiz için mobilya düşünemiyoruz malesef. bi süre yatakla idare edicez. çok istiyodum aslında kızımın bi odası olsun ama kısmet işte.
eşimde sıkıldı artık bu durumdan . bu sene kpss ye girecek yerşelebilirse sabit bi yerimiz olur kızımıza oda hazırlarız ( inşallaahhhh )

Sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz, onlar nerede olsa uyurlar.

amin. tek dileğimiz bu zaten sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Evet ağustosun ilk haftası doğum tarihi ama normal doğum için , sezaryan olucağından 25 temmuz diyor doktorumuz ama ısrarlarım sonucu 1 ağustosu kabul etti şimdilik bakalım hayırlısı
ınşallah gönlünüze göre bebek mobilyaları bulur alırsınız hepiniz
Salder canım sende hiç üzülme yerleşik olmadığınızdan mobilya alamadığına , bende yerim olmadığından alamıyorum , Allah ömür versin bebişlerimiz büyüsünlerde onlarla birlikte gider seçeriz belki mobilyaları

slm kızlar bugün hiç iyi değilim çok bunaldım. sürekli ağlamak istiyorum. nedeni kendimi yalnız hissetmem.
3 aydır amcamın eşyalı ama kullanmadığı evde kalıyorum. arada bi kaynanam geliyo kontrole. onun haricinde yalnızım kimse yok. akşama kadar oturuyorum kafesteki kuş gibiyim sanki. kimseyi tanımadığım için arkadaşım da yok.
eşimle konuştuk az önce bursa nın orhaneli ilçesinde çalşıyo şimdi. kalacak yer bulayım gel biraz burda kal dedi ama bulamamış öğretmen evi de kapalıymış yani gene burda yalnızım.
ama çok bunaldım bide eşimi çok özledim 1 buçuk ay oluyo görmeyeli senağlama

Tülay, sezeryan tarihini şimdiden belirliyorlar mı? Çok erken değil mi? Benim bildiğim nerdeyse son zamana kadar belirleyemiyorlar. Nerdeyse hergün ultrason için kontrole çağırıyorlar falan. Belki yaklaşık bir tarihtir değil mi?

Salder, sen artık yalnız değilsin ki. Bebişin hep seninle. Ben Bursalı olmama rağmen ancak haftada 1 falan annemi kardeşlerimi görebiliyorum.Bizim sitede henüz kendi kafama göre birini bulamadığımdan ben de yalnızım. Ama insanın eşinden ayrı olması gerçekten üzücü. Eşim yurtdışında uzun süreli görevde olduğunda biz de çok üzülürdük.
Yaklaşık 3,5 ay sonra bebeğini kucağına alacaksın inşallah, kendini çok daha iyi hissedeceksin.

Off. Ben bugun çok uyudum. Öğlenden akşama kadar, çok pişmanım. 2 gündür özellikle şekerli birşeyler yedikten sonra başım dönüyor gibi oluyor. Şeker çıkmasından korktuğum için psikolojik olarak mı bilmiyorum. Yarın giderim büyük ihtimal test için. Çok korkuyorum.

canım benim sıkma canını.sen ağlamaklı hissedersen fıstıpında içerde sıkılır yapma öyle.böyle olmanızı eşinde istemez tabi.ayyy kıyamam insan böyle yalnız kalınca bunalıma giriyor.bende öyleyim eşim eve 11 12 gibi geliyo tek başıma sıkılıyorum evde.napalım tatlım eltanında dediği gibi yakın zamanlar sonra hiç yalnız kalmıcaz bebişlerimiz doğuyor.öyle değilmi?

canım sezaryan senin kendi isteğinmi yoksa böyle olmasını gerektiren bir sebebin mi var?

ah kızım bi doğsa o zaman hiçbir derdim kalmaz. bilirsiniz bu dönem hamişler çok hassas oluyo. çok sıkıldım artık

ılk doğumun sezaryan olduğundan ve henüz 2 sene dolmadığından buda sezaryan olucak kesinlikle o yüzden günümüz belli bi aksilik olmazsa 1 ağustosa gün aldık işte , hayırlısı.
Salder canım üzme kendini yaaa , bak bebişin karnında seninle şükürler olsunki yalnız değilsin , hem kendini üzersen bu kadar çok , bebeğin de etkilenir , hepimiz sulu göz olduk ağlıyoruz ama yinede şükredicek çok şey olduğunu düşün nolur üzme kendini.

arkadaşlar çok suskun bu ağustos anneleri yoksa çabukmu sıkıldılar muhabbetten.baksanıza saat 1 olmuş kimseden ses çıkmıyo

kimse gelmiyo ki ya ben arada girip bakıyorum kimseden ses yok.
nisan anneleri topiğine baktım doğuran doğurna ya bizde görsek o günleri

canım benim zaten biz yokşun tepesine geldik.ordan aşağı iniyoruz şuan.ne kaldı sanki.ben dün gibi hatırlıyorum hamile olduğumu öğrenince eşimi arayıp telefonda hıçkıra hıçkıra ağladığımı.bizimde az kalmadımı tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…