Agustos anneleri hadi tanışalım

canım hoşgeldin aramıza.valla bizim doktor her gittiğimde 5 6 tane kara kura resimler veriyor.olsun anlamasakta bakınıp duruyorum.bazen ultrasyonda doktor ağız kısmını gösteriyo.hani balıklar sürekli ağızını açıp kapatır ya aynı öyle.sal_der canım üzülme olsun sonuçta doğunca hep yanımızda olucak bıcır bıcır olucak bir cadımız olucak.elbet eşinde yanında olmak isterdi kısmet.valla benimki hep yanımda bazen benim şikayetlerimi o söylüyor.doktor bi ara senmi hamilesin bi dur falan demişti.kız bana hiç fırsat vermiyor

Güle güle kulan , sanırım topikte herkezin kız olucak bebekleri bi ikimizin erkek
Düşündüğünüz bir isim varmıydı isim söylemişmiydin ?

Bende istiyorum 5-6 resim ama cimri doktorumuz sadece 1 tane çıkartıyor

aranızda aşı yaptıran var mı yada
yaptırmayı düşünmeyen ???

bana doktorum demedi bende sizden duydum....belli zamanı varmı ....dr mayısda gidecem o zaman sorarım ..zararı varmıymıs

ben salı gidicem de sormak içimden gelmiyo. yaptır derse al başına belayı :)

Herkese merhaba arkadaşlar, kısmetse bende Ağustos ayında doğum yapıcam....20+1 haftalık hamileyim...Kızımız olacak :) prensesimiz yolda, çok heyecanlıyız :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kolay doğumlar nasip etsin....

ben de varım...

benide unutmayın.. 23 haftalık oğlan anasıyım..

oo ne güzel gittikçe kalabalık oluyo burası :) hoşgeldin canım. herkesin oğlu oluyo maşallah

herkesinde oğlu yok ama darılırız bak kızımla size .nasıl gidiyor hamilelik en 10 gündür belimin ağrısına duramıyorum akşamları kızım okulda cok uslu duruyor amagelince acısını cıkartıyor annesinden.

ooo senin kızdı demi pardon :) benimde kızım olacak . benim kızım da çok hareketli gece gündüz kıpır kıpır hep. ama son günlerde daha bi coştu nedense

sabahın ilk iletisini ben yazayım dedim.valla aşı falan yaptırmadım doktor yaptır dedi ama ben zaten korkuyorum iğneden.ya kızlar arada baş ağrısı tutuyo.sizdede oluyormu?ilaçta kullanmadığım için doğal yollara baş vuruyorum.

guney1983
Ben Çınar diyorum en başından beri , "en uzun ömürlü yaşayan canlı" anlamından dolayı ama eşim tuhaf tuhaf bi sürü isimle geliyor her gün bakalım sonucu neye bağlıyacağız.

sal_der
Ben aşı yaptırmadım ve doktorumla bununla ilgili bişey konuşmadık , ilk hamileliğimdede yaptırmamıştım isteğe bağlı olduğunu duymuştum ama emin değilim.

abraxas
Hoşgeldin sen ve prensesin , siz isim düşünmüşmüydünüz.

Çedene
Canımmmm hoşgeldin , sensiz olurmu hiç?

teacher
Sanada merhaba benimde belim bu aralar çok ağrıyor hatta bazen ayağa kalktığımda adım atamıyorum öylesine tutulmuş oluyor açılana kadar sürüklüyorum ayağımı , ben beimkinin kilodan olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorumda açıkçası

Ademir
Sanada merhaba

Hepinize günaydın , güzel bir hafta sonu geçöirmeniz dileğiyle , pazartesi benimde kontrol günüm bebişimi görücem kısmetse inşallah.
Aşı konusunuda sormayı düşünüyorum heyecandan unutmazsam eğer.
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?

selam kızlar bende ağustos anne adayıyım..20+5 olduk ve oğluşumuz olacak....benim hamilelikle ilgili pek bi şikayetim yok,bulantı,aşerme,ağrı falan....bazen unutuyorum hamile olduğumu...
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…