• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

akşama kadar bi işim olmadığı için neyin nerde olduğunu ezbere biliyorum buda kötü yakaydirigubbakcemile3

Salder sen berfin demiştin yanlış hatırlamıyorsam , güney siz isim düşündünüzmü?

bide kızlar bebek için eşya aldınız mı şimdiden araba yada yatak alanlar var siz yaptınız mı herhangi bir hazırlık

Ben çınar demiştim eşimde önceleri kabul etmiş gibiydi ama şimdi çok fazla çınar ismi var diye yeni isim arayışına girdi
Sanırım yine benim dediğim olucak ama , bakalım hayırlısı

çınar çok güzel isim . ilk bebeğin cinsiyeti ne kaç yaşında şimdi.

Üzmek istemiyorum kimseyi hepimiz hamişiz sonuçta
ılk bebeğimde erkek'ti.
Çınar ismini bu yüzden istiyorum , çınar kadar uzun ömürlü olur inşallah diye

offf ya bu normal sezeryan muhabbeti çok yoruyo beni.bende çok korkuyorum doğumdan.hatta ilk hamile olduğumu öğrendiğimde söylediğim tek söz ben nasıl doğurcam dı.normal doğurmak istemiyorum ama sağlıklı olanıda oymuş.sezeryanla yap çık diyor şeytan.offffff bakalım ogüne neler olucak.durduk yere bıçak altına yatmakta mantıklı değil sal_dercim.allah hepimizin yardımcısı olsun yaa

ademir benim canım çoook kıymetlidir kan tahlillerinde bile utanmasam ağliicam bıçak altına yatmak kolay değil ama normal yapmaya kalkarsam çok stersli olurum allah korusun doğumda bi sorun çıkar . en iyisi sezeryan benim açımdan . daha 20 hafta var önümde belki fikrim değişir belli olmaz sağlıklı olsunda kızım

Sende varmı bi hazırlık aldınmı ciciler berfin prenses için?

bende hiçbir hazırlık yok . eşim 1 aydır bursa da iş nedeniyle.16. haftamda öğrendik cinsiyeti doktordan çıktık hemen bursa ya gitmek zorunda kaldı . 1 ay daha kesin orda . uzayacak olursa biz taşıncaz. bende çorumda kayınvalidemde kalıyorum. eşim yokken hiçbişey almak istemiyo canım oda yaşasın o heyecanı istiyorum ama bu gidişle zor biraz. artık bişeyler alayım diyorum. sadece bi battaniye örüyorum kızıma başka bişeyimiz yok daha

bende hiçbir hazırlık yok . eşim 1 aydır bursa da iş nedeniyle.16. haftamda öğrendik cinsiyeti doktordan çıktık hemen bursa ya gitmek zorunda kaldı . 1 ay daha kesin orda . uzayacak olursa biz taşıncaz. bende çorumda kayınvalidemde kalıyorum. eşim yokken hiçbişey almak istemiyo canım oda yaşasın o heyecanı istiyorum ama bu gidişle zor biraz. artık bişeyler alayım diyorum. sadece bi battaniye örüyorum kızıma başka bişeyimiz yok daha

Benimde elimde bitmek bilmeyen bir battaniye var

Alışveriş için acele etme bence daha çok vakit var , eşinle birlikte alışverişe çıkmanız bencede daha mantıklı , şimdilik örülüp dikilebilecek şeyleri hazırlamaya başla daha 4 ayımız var elbet alışveriş için bi vakit bir araya gelirsiniz eşinle

offf ya bu normal sezeryan muhabbeti çok yoruyo beni.bende çok korkuyorum doğumdan.hatta ilk hamile olduğumu öğrendiğimde söylediğim tek söz ben nasıl doğurcam dı.normal doğurmak istemiyorum ama sağlıklı olanıda oymuş.sezeryanla yap çık diyor şeytan.offffff bakalım ogüne neler olucak.durduk yere bıçak altına yatmakta mantıklı değil sal_dercim.allah hepimizin yardımcısı olsun yaa

İlerleyen günlerde bebeğin kilosuna duruşuna ve buna benzer bir sürü değere göre doktorun seni yönlendiricektir eminim.
Ben 38. haftama kadar normal doğum olucağını sanmıştım ama son anda sezaryana girdim.
Hayırlısı hakkımızda çok düşünüp üzme kendini bence , özelliklede netten araştırıp video falan izleme derim ben öyle yapmıştım , insan korkudan hamileliğin keyfini yaşayamıyor.

tülaycım karnın büyüdükçe daha önceki dikiş yerlerin acıyo mu

tülaycım karnın büyüdükçe daha önceki dikiş yerlerin acıyo mu

Yok hayır , dikiş yerim karnımın en alt kısmında (hatta orası karnım bile değil) bebek veya karnım büyüsede o bölge gerilmiyor en altta kaldığından :CüvCüv:

Salder battaniyen örgü mü tığ işimi ?

Ben örgü battaniye başladım internetten bi örnek bulmuştum nasıl örüldüğü veya kaç ilmekle başlandığı konusunda bi açıklama yoktu ama 210 ilmek başlamışım. Kare olsun diye örüp duruyorum ama bitmek bilmiyor , battaniyeyi aştım biraz karyola örtüsü kıvamında bişi oluyor :kızgın:

ben çığ işi yapıyorum çok ahım şahı bişey değil kare şeklinde kocaman oldu . ve çok seyrek oldu sakallı ipten yaptım battaniye değil de altını değiştirirken altına sermek için kullanıcam gibi yada yatağına örtü niyetine.. kafamçokkarıştı

Back