Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elif bahşettiğin ne tür bir sertleşme kramp gibi bişeymi , gece uykudayken dönmeye çalışırsam kramp giriyor banada ama sendeki durumu anlayamadım.
Kızlar artık çalışmak istemiyorum tüm gün masa başında ayaklarımı yükseğe kaldıramadığım için bu saatlere doğru ayaklarım öylesine şişmiş oluyoki canım yanıyor Evde olan anneler benim içinde dinlenin olmazmı?
ewt..
ama ben yakında ayrılcam aranızdan. bi süre giremem herhalde.eve internet bağlatmamız uzun sürer.
ne olacakmıs bakalımm????bende kızımın ismini değiştiriyorum. berfin olmiicak. vazgeçiyor gibiyim.
İsim konusunda karışanın yoksa ne muıtlu sana , değiştir tabiki içine ne sinerse öyle olsun. Bizde hala karar veremedik bi çınar dolandı dilimize ama bakalım hayırlısı , sanırım doğduğunda onu ilk gördüğümde karar vereceğim ismine.
tülay, dikkat et kendini yormadan yap temizliğini.
Elif bahşettiğin ne tür bir sertleşme kramp gibi bişeymi , gece uykudayken dönmeye çalışırsam kramp giriyor banada ama sendeki durumu anlayamadım.
derya ben cok begeniyorumm ela ismini ....... arkadasım yeni dogum yaptı kızzz... adını ecrin ela koydular..... ecrinin anlamı cennette verilen ilk hediye demek miş... onlarında ilk bebegi ilk hediyesiii...