Agustos anneleri hadi tanışalım

slm
maşallah kızına. ağırlığı çok iyimiş.

Arkadaşlar merhabalar, bende uzun zamandar okuyorum aslında kadınlarkulubunu ama ilk defa yazıyorum. Kısmetse bende Ağustos sonu doğum yapacağım. Benim kızım var. Allah herkesi bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuştursun umarım.

ıstanbuldayım özel avrasya hastanesi + çapa tıp fakultesi + ssk samatya hastanesi gittiğim doktor ve hastanelerin içinde henüz hiç birini bırtakmış değilim ama hepsi içinde kafama takılan şeyler var
Mesela ssk hastanesinde odalar en az 3 kişilik, avrasya hastanesinde ssk lı olduğum halde doğum için ödemem gereken fark 2.500 lira , çapa tıp fakultesinde ki doktorumuzda ağbimin okuldan arkadaşı onada ne para ne bişi soramadık henüz neredeyse 6 aylık olduk kızlar artık karar vermemiz gerekiyor aslında
offffffffff sıkıntılı bir durum bu yaaaa.

sorma sibel ya ben üç buçuk atıyodum. her sesten tırsmaya başladım da boşunaymış.
rahat bi nefes aldım .

Derya ben demiştim ama elektrikle ilgili olabileceğini neyseki korkulacak bişi yokmuş

Myladybird hoşgeldin sende sağlıcakla inşallah alırsın sende inşallah bebeişi kucağına

maşallah azra naz 'a tosuncuk geliyor sanırım , tekrar maşallah.

hosgeldin canımmm... renk bencede önemli degil ... mesela bebekte kırmızıyı ben cok severim oglusumu kırmızı kırmızı giydirecemm alkisalkisalkis

hoşbulduk canım.evet bende kırmızı çok severim.mutlaka kırmızı bişeyler alıcam.kaçıncı hamileliğin bu arada:CüvCüv:

doktorumdan dedi.25 haftada ortalama 650-700 grlarda bekliyoruz dedi.benimki ecücük fazla heralde:)

doğum olayına gelince benim doktorum özel.normal doğumu 100 TL
sezaryan 350 TL ye yaptırıyormuş ama ben hiç konuşmadım daha.doğum olayı hakkında sadece doktorum kan haplarını aksatma doğumda ne kadar kan kaybediceğin belli olmaz.o yüzden kan depola kendine dedi içim ürperdi.bırak doğumu hiçbişeyini soramadım korktummmmm

ssk hastanesindemi .... uygunmus cünki...

maşallah bebişine.
bakalım benimki ne kadar olmuş, yüzünü göstercek mi bu defa ben de merak ediyorum

sibel, ben özel hastaneye gidiyorum.
özel sigortam olduğu için muayene ücreti falan vermiyoruz.
sgklılara da bakılıyor benim gittiğim yerde.
çok şükür hamilelğimde kafamıza takılan bir sorun olmadı. olsa ben de 200 lira muayene ücreti verip profesöre gidecektim.

Arkadaşlar ben 22 haftalık hamileyim bazen geceleri kramp giriyor bununla ilgili doktorum ablama magnezyum vermişti benim doktorun önermiyor ve ben çok süt içemiyorum gibi geldiği için kalsiyum içeyim dedim onuda istemedi. Birtek kan hapı içiyorum oda kanım 10,2 ye düşmüştü o yüzden. Sizden kanı düşen var mı. Ferrum fort içiyorum ben şimdi ama bi aydır kullanıyorum kan testi istemedi bidaha doktor acaba çıkmışmıdır kanım kendim verip baktırsam mı acaba bir?

Merhaba ladybird
Bazı geceler benim de bacağıma kramp giriyor. ben her gün süt te içiyorum ama yine de oluyor.
Bu akşam doktoruma söyleyeceğim ama ben de çok gerekmedikçe hap kullanmaktan yana değilim.
Test sonuçlarımı bugun öğreneceğim. Kanım düşük mü değil mi bilmiyorum.

meraba ağustos anneleri,bu başlığı yeni gördüm oyüzden ancak tanışabildik :)bende 24+2 haftalık hamileyim,oğlumuz olacak inşallah,isminide arda koymayı düşünüyoruz...ALLAH sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah,hepinizi öpüyorum...

slm hosgeldinnn!!!!!!! benimde oğlusum olacak..... ama adını hiç sorma.. kayınbabbamın ismi olacak senağlama adı doğan yanına isim arıyorum kısa.. iki isimide hiç istemiyorum ama mecburen...

slm hosgeldinnn!!!!!!! benimde oğlusum olacak..... ama adını hiç sorma.. kayınbabbamın ismi olacak senağlama adı doğan yanına isim arıyorum kısa.. iki isimide hiç istemiyorum ama mecburen...

kötü talih.bizimkiler allahtan hiç karışmıyolar bu konuda.zaten bende fırsat vermiyorum.daha hamileliğim piyasada yokken kızımız olursa AZRA NAZ oğlumuz olursa TALHA BORA koyucaz dedik.şimdide kimse bişey diyemiyor.ama bizim bebişlerimiz değilmi hem niye karışıyorlarki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…