Agustos anneleri hadi tanışalım

Ultrasonu 4 boyutlu değil mi seninkinin? O yüzden göstermedi herhalde.
Ben jimer' e gidiyorum. yeni bir kadın doğum hastanesi.carrefourun arkasında, orhaneli yolu üzerinde.Doktorum faruk dinçşahin.memnunum şimdilik.
Arkadaşım zübeydeden selçuk bey diye bir doktora gidiyordu, orda doğum yaptı.o da memnun kaldı.

Dün bize tatil olduğundan eşimle alışverişe çıktık. Tüm gün kız bebek kıyafetlerine olan hayranlığımızla her gittiğimiz yerde cicili bicili süslü püslü kız kıyefetlerine baktık. Satıcılar bebek kız galiba sorusunun cevabını hayır erkek olarak alınca sanırım bizi deli sandılar. delikafadulden
Hiç bişey almadan döndük eve :1shok:

Pardon canım ya geçmiş sayfaları hızla okurken anlayamadım demekki , umarım görürsün bebeğin yüzünü , iyi haberlerle gel inşallah.

Benim teyzem de oğluna kız reyonundan kıyafetler alırdı bazen. kırmızılı kazaklar falan. ama güzel de duruyordu üstünde. erkek diye herşeyini mavi, beyaz almaya gerek yok bence.erkekler için de güzel ciciler var artık.

Günaydın sibel nasılsın ?
Uyku ve yorgunluk hali , aslında sanırım miskinlik bendede var hep , işe artık zorla geliyorum. :CüvCüv:

bende hep erkek kıyafetlerine imrenerek baktım bugüne kadar. ama kızım olcak. (allah nasib ederse)
kolay doğum yaparsam erkek olana kadar uğraşırız belki :)

bende hep kız kıyafetlerine bakıyorum nedense.. benneyaptımki en son doktora sordum ... erkek diyosunuz ama degişir mi ? diye o da bana dediki : bu saatten sonra degişirse kız denmez ....hala gülüyorummm :dance:

benim de uykum geldi ama işlerim var bugun.
yürüyüş yapmadım henüz, kuaföre gideceğim,yemek yapmam lazım, banyo yapacağım...

herkese günaydın.... ya benim cokkkk uykum var... mirmirmirmir

günaydın sibel,
benimde çok uykum var hala. ama korktuğum için yatamıyorum.
çorumda amcamın evinde tek başıma kalıyorum. sabaha karşı bi uyandım amcamın masaüstü bilgisayarı açık.
oysa ben o bilgisayara hiç dokunmadım. çok yavaş diye açmıyorum. tv de açıktı alem fm in radyosu açılmışşş.
o saatten beri nasıl oldu da açıldı bunlar şimdi diye düşünüyorum. evde başka anormallik yok amcamlarda gelmemiş gece onlar açtı desem...
çok korktum yani.
bugün görümcem geliyo pazara kadar burda allahtan.yoksa köye kaynanama gitmek zorunda kalcaktım

hep pembeli, çiçekli giysiler aldım. benimkine erkek derse bundan sonra doktor yandık.

bende hep kız kıyafetlerine bakıyorum nedense.. benneyaptımki en son doktora sordum ... erkek diyosunuz ama degişir mi ? diye o da bana dediki : bu saatten sonra degişirse kız denmez ....hala gülüyorummm :dance:

saol .
ultrasonu 4 bıyutlu mu bilmiyorum. sadece gövdesini kalbini gösteriyo bizim doktor. resimde hep gövde resmi başı görünmüyo. uyuz oluyorum adama

canım günaydınn???? inanki bende cok korkardımm... rahatlamaya calıs.... eger hala huzursuzsan bence dısarı falan cıkk... biliyorsun ani korkmalar bize zararlı ... yasakkelime
bide isim neydi senin???

adım derya
aslında çıkıp gezmeyi çok isterdim ama hava yağmurlu oda yetmezmiş gibi gök gürültüsü var
of of kafayı yicem

adım derya
aslında çıkıp gezmeyi çok isterdim ama hava yağmurlu oda yetmezmiş gibi gök gürültüsü var
of of kafayı yicem
kötü seyler düşünmemeye calış ..... belki de unutmussundur.... sen acmışsındırr... mesela bende bu ara bunama başladı .. herseyi unutuyorum mmfisfisfis

ben o bilgisayara dokunmadım bile tv de aşkı memnu yu izledikten sonra kapattımm. korku filmi gbi..
amaaaannn neyse
amcamı arayıp sorayım bari içim rahat etmiicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…