Agustos anneleri hadi tanışalım

Derya yoktun bugün merak ettim , hepimiz ara sıra geliyoruz bu topiğe ama sen olmayınca dikkat çekiyor.

ewet canım demirbaş oldum burdakaydirigubbakcemile3 bugün çıkıp gezeyim dedim cumartesiden beri habire geziyorum zaten.kaydirigubbakcemile allah sonumu hayretsin

kızlar bu arada çatlak oluştu mu vücudunuzda. krem filan kullanıyo musunuz önlemek için

şimdilik bende de yok bende avon dan krem siparişi verdim daha gelmedi bakalım faydası olacak mı

Ben çatladım yaaaaa , ne sürsem kar etmiyor..

Ama olsun bebişim sağlıklı olsunda vallhi razıyım çatlamaya :Saruboceq:

Doktor herşey yolunda normal dedi , ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi için haftaya yine gideceğim
Oğluşum el salladı annesine , şükürler olsun.

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bebisler nasil bu arada benim gittigim hastanedeki ultrosonda siyah beyaz canim ama doktorum cok iyi:)

Ben daha catlamadim am cokta takilmiyorum napiyim krem olarak size pregnacare onerebilirim umarim faydasi olur

tülaycım sevindim iyi haberlerine.
ya ben ayrıntılıya girdim ama ayrıntılının a sını bile hissetmedim.-tatlicadiarzu- net görüntü veremedi doktorumuz. c,hazda mı sorun adamda mı anlamadım herşey çok koyu.
herkes ağzını gördüm filan diyo ben göremedim senağlamahiçbişeyi net değildi yavrumun.senağlama

safir sana hoşgeldin deme fırsatım olmadı hoşgeldin a.s.. biraz geç oldu ama kusura bakma cnmŞeniz

Daha evvel hiç ayrıntılıya girmedim o yüzden bilemiyorum ama beklentim maksimum bakalım hayırlısı

Çatlaklara gelince CADIARZU ilk hamileliğimde ne kullandıysam kar etmedi üstelik çatladıkça daha pahalısını aldım ürünlerim daha iyidir diye , ancak doktorum bazı kişilerde bunun kaçınılmaz olduğunu söylüyordu, bu defa yenileri ekleniyor gün geçtikçe artıyor , Allah bağışlasında bebişlerimizi gerisi boş.

Merhaba yeşilay,
Kontrolde cinsiyetini göstermedi mi?
Bütün bebekler orda hareket ediyor :) Cinsiyetini ancak doktor belirleyebilir.

merhaba, size herseyi basindan anlatayim boylece beni biraz tanimis olursunuz. bu benim 3. hamileligim. iki tane nur topu gibi oglum var. esim iki cocukta kararliyken ben hep bi kizim olur umuduyla yola ciktim e birazda cevrenin etkisi, yok efendim ikinci oglumda kiz guzelligi varmis , pesi kiz olurmus felan... neyse ilk denemede hamile kaldim. tabi kiz cocuguna hamile kalabilmek icin denemedigim yontem kalmadi. internetten ne kadar bilgi topladiysam hepsini yaptim. hamileligimde diger ikisinden cok farkli oldugu icin yuzde yuz kizim olacak diyordum. ama gecen gun ultrasonda oglum olacagini soyledi doktor. inanci saglam, Allaha tevekkul icinde olmama ragrem bir anlik tutamadim kendimi basladim aglamaya, ben hala ultrasonun yanlis olabilecegini dusunuyorum, icimde hala kiz olacak gibi bir his var ama artik erkek bebegede kendimi hazirladim yeterki rabbim ayipsiz kusursuz evlat versin....

Hosbulduk canim cok tesekkur ederim

siyah beyaz ultrasyonlarda hiçbişey belli olmuyo zaten.ben sadece ağzını balık gibi açıp kapatıyodu onu gördüm.onun haricinde ilk gittiğim doktorumun ultrasyonu renkliydi onda herşey çok net gözüküyodu.daha bebeğim 3 aylıkken bile ellerini kollarını seçebiliyodum.yarın kontrolum var.ilk doktoruma gitcem bende.

herkese merhaba hem yeni üyeyim hemde ağustos annesiyim inşallah 2 ci haftasında sağlıklı bir şekilde bebişimi kollarıma alıcam.13 yaşında bir kızım var ve bunun erkek olmasını çok isteyorum,belirtilerde öyle ama dün 24 haftanın içinde istenilen detaylı ultrasona girdim doktor .%99 kız dedi ama benim içim bunu kabul etmiyor ve %1lik yanılma payına daha çok inanıyor ve erkek olacağını düşünüyorum tabiki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması benimde duam hayırlı sağlıklı bir oğlumun olması ve doktorun sadece bunda yanılması için dua ediyorum.amin

tülaycım ellerine saglık güzel olmusss... yanlız saşırdım hiç karsılasmadıgım kişiler varmışşş.. bende 4kişiyiz falan sanıyordum...

aslında baya kalabalığızda sabit kişiler hergün uğruyo.biz demirbaş olduk sanırım:)

canım sende hoşgeldin aramıza.bu doktorlar zaten insanın kafasını çok karıştırıyo.allah gönlüne göre verir inşallah

selamlar kızlar,
nasıl geçiyo gününüz. ben güne güzel bi haberle başladım. eşim deneme süresindeydi ya kabul edilmiş. dün gidip ev bakmış. ve kiralamış. :teytey:2 haftaya kadar taşınıyoruz yani:sm_cool:
ayy nasıl özledim kendi eşyalarımı, eşimi :asigim:

canım benim cok sevindimmm.. hihoyyyt insanın kendi evi gibisi yokkk..işallah en kısa zamanda sende evinde olursun... bende gün sayıyorum...işten ayrılmak için..artık yorulmaya basladımmm.... bide hep oturarak calıstıgım için herhalde cok kilo aldımm... yürüyüşlere baslamak ıstiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…