• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

Merhaba salder,
Kasık ve tarif ettiğin ağrılar zaman zaman ben de oluyor.
Ama aşırı kasık ağrım var demişsin. Dinlendiğinde de geçmiyorsa ağrın doktoruna gitmelisin bence.

Günaydın güzel anneler , yeni gelenler , ciciler alanlar herkeze merhaba

Bende kasık ağrısı yok ama bel ağrım berbat durumda bacağımı sürüklüyorum neredeyse

60 Cm enindeki yatak için bence biraz daha araştır derim , bizim yatağımızın ebadı neydi hatırlamıyorum ama dönmeye başladığı andan itibaren yapıştırıveriyordu kendini kenarlar , yatağın boyunu eve gittiğimde ölçüp bildiririm.

Günaydın güzel anneler , yeni gelenler , ciciler alanlar herkeze merhaba

Bende kasık ağrısı yok ama bel ağrım berbat durumda bacağımı sürüklüyorum neredeyse

60 Cm enindeki yatak için bence biraz daha araştır derim , bizim yatağımızın ebadı neydi hatırlamıyorum ama dönmeye başladığı andan itibaren yapıştırıveriyordu kendini kenarlar , yatağın boyunu eve gittiğimde ölçüp bildiririm.

merhaba tülay,
teşekkür ederim. bana da küçük geldi yatağın boyutları.
umarım başka bir takım beğenebilirim.

bu haftalarda bel ve bacak ağrıları artabilirmiş. rahmimiz beldeki sinirlere baskı yapıyormuş.
ben yürüyüş yaptığımdan beri daha iyi hissediyorum kendimi. sanırım sinirlere yapılan baskıyı hafifletiyor. arada küçük küçük geçici ağrılar dışında -ki bunlar da kayde değer değil- çok iyiyim.

Yürüyüşün iyi geleceğini dr.lar dahil herkez söylüyor ama hiç vakit bulamıyorum yürümek için , yada bahane uyduruyorum.
İş yerinde tüm gün masa başında olduğumdan ayağa kalktığımda ilk 5 dakika yardımsız yürüyemiyecek durumdayım zaten , geçiçek ümidiyle bekliyoruz bakalım.

Çalışan bir hamile olmanın zor olduğunu tahmin ediyorum.
En azından sık sık ayağa kalkmaya çalış. Belinin arkasına destek minderi ve ayaklarının altına en az 20 cm yüksekliğinde bir tabure koymayı ihmal etme.

Merhaba arkadaşlar bende ağustosta doğurucam bel ağrım çok oluyo bide öğretmenim çok sinirlenip bağırdığımda rahatsız oluyorum , kalbimde çok hızlı atıyor bel ağrısı için krem kullansam bi zararı olurmu.. herkeze sağlıklı günler:emir_bebek:

herkese teşekkürler hoşbulduk benim kızım olucak kısmet olursa dünde kasılmam falan oldu öyle yatıyorum allah herkesin yardımcısı olsun kız kıyafetleri çok güzel oluyor ablamın oğlu olduğu için annem ilk kız toruna neler alacağını şaşırmış durumda o mevlüt kıyafetinden benim kızımında var bi tane gerçekten çok güzeller ...

Benimde belimde fıtık var o sebeple bel ağrım çok fazla zaten.Ama doktorum yalancı bel fıtığı diye birşeyden bahsetmişti çoğu hamilede oluyormuş ama sonra geçiyor galiba ben yataktan kalkınca yere basamıyorum çünkü ayağımı hissetmiyorum çok zor bi durum ne diyelim allah kolaylık versin..

Merhaba arkadaşlar bende ağustosta doğurucam bel ağrım çok oluyo bide öğretmenim çok sinirlenip bağırdığımda rahatsız oluyorum , kalbimde çok hızlı atıyor bel ağrısı için krem kullansam bi zararı olurmu.. herkeze sağlıklı günler:emir_bebek:

Merhaba,
Bence elinden geldiğince sakin olmaya çalış. Stres hem bebeğin için iyi değil hem de ağrılarının artmasına sebep olur.

Doktoruna danışmadan krem kullanma bence.
Öncelikle bel ağrısına sebep olacak etkenlerden uzak durmaya çalış. Uzun süre ayakta kalmaktan kaçınmak, gün içinde yeterince dinlenmek, ılık duş almak, yavaş tempolu yürüyüşler yapmak ağrılarının hafif geçmesine yardımcı olabilir.

selamlar anneler,
nasıl gidiyo hamilelik. umarım herşey yolundadır.
benim bu aralar aşırı kasık ağrım var. bide biraz açık olacak ama iki bacağımın birleştiği yerde yani vajinamın kenarlarında ağrı var . siz de de var mı normal midir acaba

slm canım ...ben senden bir hafta öndeyimmm...tamda 1 hafta önce benim de cok yogun kasık agrılarım vardııı... şimdi gecti normal herhalde....melekler büyüdükçe dahada artacakmış :emir_bebek: ...... olsunnnnnn.....

kizlar bende agustos annesi sayilirsa 30 agustosta dogum yapacagim. 21 haftalik hamileyim. bebis surekli kasiklarimda hareket ediyor sizce cinsiyeti ne olabilir....

Merhaba yeşilay,
Kontrolde cinsiyetini göstermedi mi?
Bütün bebekler orda hareket ediyor :) Cinsiyetini ancak doktor belirleyebilir.

günaydıın kızlaaarrr,
nasılsınız bakalım. ??
sorum var sizlere. bazı doktorlar saç boyasını tehlikeli buluyorlar bazılarıysa 10. haftadan sonra sorun olmaz diyolar. en iyisi bebişler gelene kadar boyayla uğraşmamak lazım. peki kına ??
hint kınası yada normal kınanın da zararı varmıdır bebeğe.

günaydıın kızlaaarrr,
nasılsınız bakalım. ??
sorum var sizlere. bazı doktorlar saç boyasını tehlikeli buluyorlar bazılarıysa 10. haftadan sonra sorun olmaz diyolar. en iyisi bebişler gelene kadar boyayla uğraşmamak lazım. peki kına ??
hint kınası yada normal kınanın da zararı varmıdır bebeğe.

canım günaydın...3. aydan sonra boyanında zararı yok diyorlar ama,eger cok gerekli degilse bosver dogumdan sonraya bırak derim... ben biraz korkuyoyorum... kim nederse sacma bile olsa acaba diyorummm.. mirmirmirmir mesela cilege elini deyme dediler,eger elini vucuduna sürersen leke olusur bebekte diye... :1closedeyes: sacma ama yinede korkumdan cilek yıkamaıyorummm... her aksam esim hazırlıyorr naniknanik ....su acıdan bakarsanda benim kuzenım heray sac boyatırdı cok saglıklı oglu varrrr..

saol güneycim.
çilek meselesi doğruysa benim kızın vücudu izlerle dolu olacak ama inşallah öyle bi durum olmazzz..zaten 11. haftamdan sonra tiksindim çilekten. yedikten sonra çıkardım ve sonra sürekli herşeyi çıkarmaya başladım. canım bi daha da istemedi. ama ben kesin dokunmuşumdur koluma bacağıma.
ben hamile kalmadan 1 ay önce siyahın arasına kırmızı attırmıştım saçlarımda. şimdi tahmin edersin saçlarımın durumunu. çok çirkin oldular. kına filan mı sürsem acaba ??

merhaba kızlar, günaydın hepinize.
salder bence kına da yakma. sonuçta o da boya her ne kadar doğal da olsa. çok çirkin görünüyorsa saçlarını kestirebilirsin.
benim de canım çilek istiyor ama alamadım pazardan. bildiğimiz minik çilekler çıkmadı henüz. koca koca çilekleri almaya da gönlüm el vermedi.

saol güneycim.
çilek meselesi doğruysa benim kızın vücudu izlerle dolu olacak ama inşallah öyle bi durum olmazzz..zaten 11. haftamdan sonra tiksindim çilekten. yedikten sonra çıkardım ve sonra sürekli herşeyi çıkarmaya başladım. canım bi daha da istemedi. ama ben kesin dokunmuşumdur koluma bacağıma.
ben hamile kalmadan 1 ay önce siyahın arasına kırmızı attırmıştım saçlarımda. şimdi tahmin edersin saçlarımın durumunu. çok çirkin oldular. kına filan mı sürsem acaba ??

gelbide benim sacları görrrrrrr kaydirigubbakcemile3 ...ya kızlar fotograflarımızı ekleyelım de birbirimizi görelimmm....

Tünaydın herkezeee,

Saç boyası konusunda benimde korkularım var doktorum ısrarla bişey olmaz dediği halde ancak kına bitkisel olduğundan sağlıklı gibi geldi sanki mantık olarak , kınanın üzerinede boya olmuyor biliyosun. Kına saçından gidene dek boya yaptıramıycak olma ihtimalinide düşün bence , gerçi Allah kısmet ederde sütlerimiz gelirse emzirme döneminde zaten saç boyatmayızda yinede iyi düşünmek lazım

Kızlar çilek olayını ilk defa duyuyorum , kimbilir ne çok yere sürmüşümdür elimi kaydirigubbakcemile3 aşermenin ne olduğunu bilmediğim halde canım sürekli çilek istiyor ve yaklaşık bir aydır sürekli çilek tüketiyorum , kocaman ve şekilsizler hormonlu olduklarına eminim ama kendimi alamıyorum çilek yemekten.

Back