Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzel anneler , yeni gelenler , ciciler alanlar herkeze merhaba
Bende kasık ağrısı yok ama bel ağrım berbat durumda bacağımı sürüklüyorum neredeyse
60 Cm enindeki yatak için bence biraz daha araştır derim , bizim yatağımızın ebadı neydi hatırlamıyorum ama dönmeye başladığı andan itibaren yapıştırıveriyordu kendini kenarlar , yatağın boyunu eve gittiğimde ölçüp bildiririm.
Merhaba arkadaşlar bende ağustosta doğurucam bel ağrım çok oluyo bide öğretmenim çok sinirlenip bağırdığımda rahatsız oluyorum , kalbimde çok hızlı atıyor bel ağrısı için krem kullansam bi zararı olurmu.. herkeze sağlıklı günler
selamlar anneler,
nasıl gidiyo hamilelik. umarım herşey yolundadır.
benim bu aralar aşırı kasık ağrım var. bide biraz açık olacak ama iki bacağımın birleştiği yerde yani vajinamın kenarlarında ağrı var . siz de de var mı normal midir acaba
günaydıın kızlaaarrr,
nasılsınız bakalım. ??
sorum var sizlere. bazı doktorlar saç boyasını tehlikeli buluyorlar bazılarıysa 10. haftadan sonra sorun olmaz diyolar. en iyisi bebişler gelene kadar boyayla uğraşmamak lazım. peki kına ??
hint kınası yada normal kınanın da zararı varmıdır bebeğe.
saol güneycim.
çilek meselesi doğruysa benim kızın vücudu izlerle dolu olacak ama inşallah öyle bi durum olmazzz..zaten 11. haftamdan sonra tiksindim çilekten. yedikten sonra çıkardım ve sonra sürekli herşeyi çıkarmaya başladım. canım bi daha da istemedi. ama ben kesin dokunmuşumdur koluma bacağıma.
ben hamile kalmadan 1 ay önce siyahın arasına kırmızı attırmıştım saçlarımda. şimdi tahmin edersin saçlarımın durumunu. çok çirkin oldular. kına filan mı sürsem acaba ??