gelbide benim sacları görrrrrrr kaydirigubbakcemile3 ...ya kızlar fotograflarımızı ekleyelım de birbirimizi görelimmm....
Tünaydın herkezeee,
Saç boyası konusunda benimde korkularım var doktorum ısrarla bişey olmaz dediği halde ancak kına bitkisel olduğundan sağlıklı gibi geldi sanki mantık olarak , kınanın üzerinede boya olmuyor biliyosun. Kına saçından gidene dek boya yaptıramıycak olma ihtimalinide düşün bence , gerçi Allah kısmet ederde sütlerimiz gelirse emzirme döneminde zaten saç boyatmayızda yinede iyi düşünmek lazım
Kızlar çilek olayını ilk defa duyuyorum , kimbilir ne çok yere sürmüşümdür elimi kaydirigubbakcemile3 aşermenin ne olduğunu bilmediğim halde canım sürekli çilek istiyor ve yaklaşık bir aydır sürekli çilek tüketiyorum , kocaman ve şekilsizler hormonlu olduklarına eminim ama kendimi alamıyorum çilek yemekten.
Resim olayı gayet mantıklı ama ondan evvel isimlerimizi ve bebeklerin cinsiyetini belirten bi çizelge hazırlasakmı acaba ne dersiniz?
slm tulaycımm.... ya takılma sen benim söyledigimee... hiç birsey olmazda korkuyo insan... bende 1 aydır hergün aksam 1 kılo cilek yiyoprummmm.... allaha emanet artıkkkk...
İşim yok bugün yapabilirim sanırım , önce sayfaları gözden geçirip ağustos annelerini tespit etmekle başlayabilirim.
Üye ismi + Gerçek isim + bebek cinsiyeti.......... başka ne olmalı sence
Çizelgeyi link şeklinde ekleyebiliyorum , açık olarak nasıl eklenir bilen varmı acaba?
Bildiğim kadarıyla
1 ve 2 Boyutlu ultrasonlar siyah beyaz 3 ve 4 boyutlu olanlar renkli yani ayrıntılı denilen cinsten ancak , dr.umuzun söylediğine göre takip etmesi gereken herşeyi siyah beyaz ultrasonlardan görebiliyor ancak ayrıntılı ultrasondan iç organları göremediğinden kontrol yöntemi olarak tercih etmiyor oldukları.
Ademir ilk bebeiş benim görünüyo ama hemen arkamda sen varsın bence :CüvCüv:
Çizelge güzel olucak ama neden eklemeyi o şekilde yaptım anlayamadım tablo direk görünsün istedim ama olmadı , bi, bilen varsa da yardımcı olsa aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?