• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

slm kızlar bende ağustos 8 gb kız annesi olucam simdidem hem heyecanlıym hem korkuyorum ilk bebişimiz ah bi şağa sağlim atlatsam artık beebeğim tv den sezeryanıda normal doğumuda çok izledim aslında normal isterim sadece o an çekiyosun sonra bitiyo ama korkum var hayırlısı bakalım

benimde ağustosun 8 i gibi doğum gözüküyo hadi hayırlısı bakalım.bu arada gerçekten çok cesaretlisin doğum videolarını iyi izleebilmişsin.ben özellikle bakmıyorum bile.bende normalden çok korkuyorum.bana kalsa sezaryan istiyorum.offfffff şimdiden düşünmek istemiyorum aslında.allah hepimizi bebişlerimizle kurtarmak nasip etsin.

kızlar bende simdi gelebildim. bugün bizim islerde yogundu .... yarında bi geçseydi sonra pazarrrhihoyyyt bu hafta yorucuydu..... bir sey soracagım ; seker yüklemesinin belli haftası var mı??benim dr randevum 06 05 2009 da gec kalmış olurmuyummm...?????öpüldünüzzz

mrh arkadaşlar bende agustosta dogum yapacagım.bakıyorumda hepinizin bebegi kız benim bebegim erkek dr. öyle diyor.ama hayırlısı bende üç gündür wc 4 defa falan çıkıyorum isal gibiyim benim gibi şikayeti olan varmı bana yardım edermisiniz..

Merhaba serap,
benim de 8 ağustos olarak görünüyor şimdilik
bence doğum kişiden kişiye değişen bir şey.
kimi normal doğumda dikişleri yüzünden çok acı çekiyor, kimi de sezeryan da.
sezeryan bir ameliyat sonuçta.
ben de bir sorun olmazsa normal doğum yapmak istiyorum.

şeker yüklemesi 24-28. haftalar arası yapılıyormuş.
ama genelde erken teşhis olsun diye sanırım 24. haftada yapıyorlar.

ben hamileliğimin ilk zamanları doğum videoları izlemiştim. hemen başım dönmüş, midem bulanmıştı.
şimdi izlesem birşey olmaz ama izlemek istemiyorum.
normal, sezeryan bir şekilde doğacak.
şimdiden kendimizi strese sokmanın bir anlamı yok.
ben çok rahatım nedense. hergün binlerce insan doğuruyor, ben de bir şekilde doğururum diyorum.

slm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin .
ben özellikle izlemiyorum doğum videolarını. şimdiden kendimi kprkutmak istemiyorum

ıyi akşamlar herkeze ve güzel bir hafta sonu diliyorum.

Yeni gelken arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.

Salder canım ev arama aşamasına gelmiş olmanıza çok sevindim , bak üzüldüğüne değmedi herşey yoluna giriyor.

Geçmiş sayfaları okudumda , kasık ağrısından bahsetmişsiniz , kasık ağrım yok hiç olmadı ama belim çok kötü , sağ ayağımı ya sürüklüyorum yada topallıyorum buna rağmen canım çok acıyor. Geçicek diye bekliyorum ama 2 gün oldu daha kötüye gidiyor sanki , hayırlısı bakalım

Öpüyorum hepinizi iyi hafta sonları. a.s.

mrh arkadaşlar bende agustosta dogum yapacagım.bakıyorumda hepinizin bebegi kız benim bebegim erkek dr. öyle diyor.ama hayırlısı bende üç gündür wc 4 defa falan çıkıyorum isal gibiyim benim gibi şikayeti olan varmı bana yardım edermisiniz..

Ben de arada ishal oluyorum son haftalarda. Eskiden bu kadar sık tuvalete çıkmazdım hatta biraz kabızlık problemim bile olurdu.Ben de günden bikaç kez çıkıyorum. Rahmimiz mesaneye baskı yapmaya başladı sanırım, o yüzden olduğunu tahmin ediyorum.

Herkeze günaydınnnnnnnn

Elta bakarken kan grubun dikkatimi çekti , kan grubundan dolayı uyuşmazlık varmı?

Günaydıınn.
Evet var. Arada hep testlerle kontrol ediliyor. Doktor, 28. haftada iğne yapacağız dedi.Ama 2. hamileliğim olursa onun içinmiş bu iğne.

bende ağustosda doğum yapıcam kısmet olursa benimde bebeğim çok aşağıdaymış o sebeple doktorum çok dikkat etmem gerektiğini söyledi ayakta biraz kalınca kasıklarımda ağrılar oluyor erken doğum tehlikesi hatta düşük tahlikesi bile var dedi bana dua edin olurmu? :( ben aranıza yeni katıldım paylaşımlar çok hoşuma gidiyor rahatlıyorum bazı yazıları okurken allah herkesin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar allah hepimize günüyle sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin bende kısmetse ağustos sonunda kucağıma alıcam meleklerimi benimkiler ikiz drum 32. haftayı geçir korkma dedi erken doğum oranı ikizlerde daha fazlaymış inşallah yaramazlık yapıp erkenden gelmezler rabbim hepimizin yardımcısı olsun buarada içinizde ikiz olupta anamoli taraması yaptıran varmı

bende ağustosda doğum yapıcam kısmet olursa benimde bebeğim çok aşağıdaymış o sebeple doktorum çok dikkat etmem gerektiğini söyledi ayakta biraz kalınca kasıklarımda ağrılar oluyor erken doğum tehlikesi hatta düşük tahlikesi bile var dedi bana dua edin olurmu? :( ben aranıza yeni katıldım paylaşımlar çok hoşuma gidiyor rahatlıyorum bazı yazıları okurken allah herkesin yardımcısı olsun.

Hoşgeldin safir.
bu haftaya göre geldiğine göre dikkat etmeye devam edersen sorun olmaz umarım.
zaten bu haftalardaki doğumlar düşük değil erken doğum diye adlandırılıyor.
önümüzde az zaman kaldı. sen kendini fazla yorma, gerekmedikçe evden çıkma hatta. yakında sıcaklıklar artacak ve hepimiz için zor zamanlar başlayacak. olumlu düşünmeye çalış sürekli, sonuçta hiçbirimiz neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.

merhaba arkadaşlar allah hepimize günüyle sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin bende kısmetse ağustos sonunda kucağıma alıcam meleklerimi benimkiler ikiz drum 32. haftayı geçir korkma dedi erken doğum oranı ikizlerde daha fazlaymış inşallah yaramazlık yapıp erkenden gelmezler rabbim hepimizin yardımcısı olsun buarada içinizde ikiz olupta anamoli taraması yaptıran varmı

Hoşgeldin sersev,
Dileklerine katılıyorum.
bebeklerinin cinsiyetleri ne?

cumartesi gününden bugüne epey görüşler olmuş sanırım.aramızda ikiz bebiş bekleyenlerde var sanırım ne güzel.bu arada dün kızıma mevlüt elbisesi aldım tüllü müllü.saç bantı var batikleri çok cici.

safir hosgeldin aramıza... kaydirigubbakcemile2 alalh yardımcımız olsunnn... sitres yapma... kendine dikkat et... doktorlara bakarsan benim normal yolla hamiş olmam ımkansızdı :emir_bebek: ama oglusum geliyo işallah... senin meleginin cinsiyeti ne?????

Günaydın arkadaşlar,
ademir, güle güle kullansın kızın tüllü cicilerini.
Ben de biberon, emzik, tarak,fırça,tırnak makası,burun aspiratörü ve önlük aldım kızıma haftasonu.Biberonu büyük aldım bir tane de küçük alayım bari.
e-bebek mağazasına gittik mobilya bakmak için ama tadilat vardı mobilya kısmında. bir iki hafta içinde oda takımları gelecekmiş.
bakalım orda beğenemezsek ikeada beğendiğimiz takımı alacağız herhalde. ikeadaki takımın yatağı büyüyen tip değil. 60 a 120 boyunda. 6-7 yaşına kadar yatabilir mi ki?
bir de park yatak almaya karar verdik. onu yatak odama koyarım. şehir dışına çıktığımızda katlayıp yanımızda götürebiliriz.
tabi mobilyanın yatağını odama koyup park yatağı kızımın odasına da koyabilirz.
gündüzleri odasında, geceleri benim odamda yatar.

Günaydın arkadaşlar,
ademir, güle güle kullansın kızın tüllü cicilerini.
Ben de biberon, emzik, tarak,fırça,tırnak makası,burun aspiratörü ve önlük aldım kızıma haftasonu.Biberonu büyük aldım bir tane de küçük alayım bari.
e-bebek mağazasına gittik mobilya bakmak için ama tadilat vardı mobilya kısmında. bir iki hafta içinde oda takımları gelecekmiş.
bakalım orda beğenemezsek ikeada beğendiğimiz takımı alacağız herhalde. ikeadaki takımın yatağı büyüyen tip değil. 60 a 120 boyunda. 6-7 yaşına kadar yatabilir mi ki?
bir de park yatak almaya karar verdik. onu yatak odama koyarım. şehir dışına çıktığımızda katlayıp yanımızda götürebiliriz.
tabi mobilyanın yatağını odama koyup park yatağı kızımın odasına da koyabilirz.
gündüzleri odasında, geceleri benim odamda yatar.[/QU

ayy ne güzel.bizim mobilyayı daha önce demiştim annemler alcaklar.onlarda yakında almayı düşünüyolar.ben bebek arabası falan almayı düşünmüyorum.külfet gibi geliyo.ben alırım kuşumu kucağıma dolaşırım zaten.bebek arabası yük gibi.bide 3.katta oturuyorum.kime nereye gitcem.hani evlerde ana kucağı oluyor ya onlardan alcam çift taraflı sallananları çıkmış.vakit buldukca bakıyorum işte.daha eşimle ilk defa aldım bişey.o pek karışmak istemiyor.aslında bozuluyorum ama napıyım yaa.

selamlar anneler,
nasıl gidiyo hamilelik. umarım herşey yolundadır.
benim bu aralar aşırı kasık ağrım var. bide biraz açık olacak ama iki bacağımın birleştiği yerde yani vajinamın kenarlarında ağrı var . siz de de var mı normal midir acaba

Back