Agustos anneleri hadi tanışalım

sağol, iyiyim ben de.
evdeyim her zamanki gibi
sabah iyi bir kahvaltı sonrası 30-40 dk yürüdüm
çamaşır astım, balkon yıkadım falan...

bende burdayım yeni geldim.bugün cuma olduğu için bizim işler yoğun oluyor.ödeme için müşterileri arayıp duruyorum.ya kafama takıldı.şeker testi dediğiniz olayı yaptırınca yüksek veye düşük çıkması problemmi?mecburimi bu testler

her hamilenin yaptırması lazım, çok önemli.
yüksek çıkarsa doktor 3 saatlik yükleme yaptrımak isteyecektir.
şeker teşhisi konulursa şekerin yüksekliğine göre diyet, gerekirse şeker ölçüm cihazıyla günde defalarca ölçüm ve insülin kullanımı gerekebiliyor.

ademir hoşgeldin canım,
şeker testini bende hiç yaptırmak istemiyorum.
çünkü kan aldırmaktan korkuyorumve nefret ediyorum.
yüksek çıkınca diyet öneriyolar sanırım.

elta
balkon yıkadığına göre hava güzel heralde orda. bugün yine burası kapalı
markete gittim geldim birazdan hafif bi temizlik yapayım diyorum.
3 gibi de görümcemle çarşıya incez 2 tane görümcem var bu iyi de diğeri cadı bi süpürgesi eksik :)

Evet hava güzel.
Ben seviyorum kan aldırmayı, acımıyor da pek.
Ama bebeğin için yaptırman lazım.ınternetten bir araştır istersen, bebek için oldukça tehlikeli bir durum.

Benim 1 görümcem var ve ne yazık ki istanbulda oturuyor. Benimkilerin hepsi melek gibi. Kaynanam, kayınpederim, görümcem...

o bakımdan çok şanslısın o zaman.
benim kaynanam ve görümcelerim arızalı :) diğerlerinden bende çok memnunum.
kaynanam çok uğraşıyo eşimle aramızı bozmak için
allahtan eşim hiç dinlemiyo onu

aşı yaptımadım zaten ama kan testini yaptırcam mecburen. bari o tam olsun

Aşıyı da yaptırabilirsin herhalde. 20. haftadan sonra yapılıyor. Bir sağlık ocağına gidersen bedava yaparlar.1 ay sonra da 2. dozunu yaptırırsın.

aşıyı pek önemsemiyorum.
en son 6 yıl önce yaptırdım lisedeyken yani.
10 yıl koruyuculuğu devam ediyomuş.
o yüzden onu yaptırmayı düşünmüyorum.
lise de çok canım yanmıştı bi daha katlanamam heralde

6 yıl önce yaptırdıysan gerek yok tabi.
Benim yapılırken acımadı, ertesi gün biraz ağırlık oldu kolumda.

ewt şimdi aldığım bi habere göre sanırım bursa ya taşınıyoruz orhaneli'ne.eşim ev bakıyomuş. ohh beee :)

iyi hadi gözünaydın eşinle beraber mutlu bi yuvanız olcak işte:)

Hayırlı olsun, eşine kavuşacağın için sevindim.
Öğretmen mi eşin orada?
Orhaneli'yi pek bilmiyorum. Bursa'ya bayağı uzak.Doğumunu Bursada mı yapacaksın?

eşim maden mühendisi harmancıkta krom işletmesinde çalışıyodu orhaneline gönderdiler ordaki ocağa o bakıyodu ama deneme süresindeydi.garantilemeden ev taşımak istemedik sonradan bide onla uğraşmayalım diye.
çok şükür bir araya gelcez artık 8 ay oldu evleneli ilk ayrılığımız çok zor geldi bana
şubatta da askere gidicek malesef
doğumu bursa da yaparım artık bi aksilik çıkmazsa.

Yine ayrılık var demek. Neyse ki bebeğinle bekleyecksiniz eşini.

ewt kısa dönem olacağı için bide bebeğimiz olacağı için bu kadar üzmez beni . kızımla ilgilenmekten zamanı nası geçtiğini bile anlamam

slm kızlar bende ağustos 8 gb kız annesi olucam simdidem hem heyecanlıym hem korkuyorum ilk bebişimiz ah bi şağa sağlim atlatsam artık beebeğim tv den sezeryanıda normal doğumuda çok izledim aslında normal isterim sadece o an çekiyosun sonra bitiyo ama korkum var hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…