Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

hastaneknz0.jpg

hastaneknz0.65dae9dbcd.jpg

antatl5.jpg

[

akletlerimizden bazıları,bakım çantamız ve hastahane çıkışımız annanemizden yerimseniben

mevlttakmfh4.jpg

mevlttakmfh4.42d3e11183.jpg

Mina'mın mevlüt takımı

ayyy çoıkkk tatlıı, maşallahhhh:nazar: canım benim giyecek onu , böyle içinden gülümseyecek, melek gibi olacakky ya oy oy oy oy yerimmmm onuuu :sm_cool:
ben mevlit takımını doğduktan sonra alacağım, çünkü mevlidi Bayramdan sonra yapmayı düşünüyoruz, kırkı çıkmadan hele hiç yapmam mevlit, aman sizde yapmayın, Çünkü hem biz hemde bebişler için çok Hassas bir dönem, mikroba açığız, boşuna Kırk olayı dememişler. mikrop kapabiliriz

nar-ı Beyza, canım işyerinden msn e giremiyorum, Yasak...
alşam evden bağlanıcam, bu arada , ünvereyede beni ekledikten sonra verebilirsin.
burdan yazmamak gerekiyormuş msn, kurallar bölümünde okudum.
şimdi ekledim seni , işten yasak olduğu için hemen çıktım, sende bu arada aldın benii, akşam kaynatırız :)

nar-ı Beyza, canım işyerinden msn e giremiyorum, Yasak...
alşam evden bağlanıcam, bu arada , ünvereyede beni ekledikten sonra verebilirsin.
burdan yazmamak gerekiyormuş msn, kurallar bölümünde okudum.
şimdi ekledim seni , işten yasak olduğu için hemen çıktım, sende bu arada aldın benii, akşam kaynatırız :)

tama canım akşam konuşuruzjeyyar

unvere kızz sen nerdesinn:1rolleyes:

Kıslar hepinizin aldıkları çok güzel ama bazı resimler açılmadı.çıngıraklı panikmiydi onları göremedim alan birisi tekrar resim koyarmı..bende eve gidince resimleri çekip ekliycem güle güle giysin kuzucuklar...

Canım güle güle kullansın bebişin inşallah. Hepsi çok güzel. Çantanın aynısından bende cumartesi günü aldım. Kaça aldın?

cnm 70 ytl ye aldım bana biraz pahalı geldi ama ne yapayım içi kullanışlı kumaşı felan iyi olduğu için aldım birde görmüşsündür pembeli grilisi vardı kararsız kalmıştım sonra bu rengi aldım seninde mi aynı renk:uhm:
40 a felan aldım deme bayılırım:1shok:

X