E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kalachakra
kızlar dün akşam bundan aldık kızımın kıyafetlerini yıkadık sizlerede tavsiye edrim daha önce bunun bi önceki modelinden almayı düşünüyoduk akşam almaya gittigimizde bunu görümce eşimin ısrarlarıyla bunu aldık gerçektende çok ii yapmışız hem kısa sürede yıkıyo hemde kurutuyo aslında tamamen kurutmuyo ama kurumaya yakın çıkıyo biraz havalandırdım hemen kurudular birazdan onları ütüleyecegim
nar-ı beyza teşekkür edrim canım ben carrefourdan aldım 142 ytl diğer model 82 ytl ama o sadece yıkama yapıyo sıkma yapmıyo..
kızlar dün akşam bundan aldık kızımın kıyafetlerini yıkadık sizlerede tavsiye edrim daha önce bunun bi önceki modelinden almayı düşünüyoduk akşam almaya gittigimizde bunu görümce eşimin ısrarlarıyla bunu aldık gerçektende çok ii yapmışız hem kısa sürede yıkıyo hemde kurutuyo aslında tamamen kurutmuyo ama kurumaya yakın çıkıyo biraz havalandırdım hemen kurudular birazdan onları ütüleyecegim
teşekkür ederim kezbancım markası sinbo fiyatı 142 ytl zaman ayarı var çamaşırların kir durumuna göre süre ayarlayabiliyorsun ben akşam yeni aldıgım kıyafetleri yıkadıgım için 15 dk yıkadım ve 5 dk da kuruttu hem kullanımı çok pratik hemde zaman olarak kısa sürüyo ve aynı anda 11 zıbını 6 pijaması ve 1 hastane çıkış takımını yıkadı..
molfiix den aldıgım paket bu gerçekten istanbulda oturanlar için çok karlı ..
dark çamaşır torbaları için tülden dikmek süper fikir vallahi bravooooo. bende 2 tane almıştım daha önce ama büyüklüğüne bakmadım bile pakette duruyor. anneme söyliyeyim bana diksin çorap vs. çok çıkacağı için iyi olur.
molfiix den aldıgım paket bu gerçekten istanbulda oturanlar için çok karlı ..
kızlar ben bezlere çok dikkat etmezdim akşam bu bezi incelerken dikkaimi çekti özel göbek oyuntusu var diğer markalarda da varmı acaba?..
evet canım carrefrudan aldım yanlız fazla zaman geçmeden alın bence içindeki indirim kuponunun kullanım süresi 30 temmuzda bitiyomuş ..
ben 1 Büyük Paket Prima Yenidoğan almıştım, acaba bu yeni doğanlardan kaç paket almalı.
Bu molfixte şimdi Göbek oyuntusu dolayısıyla çok cazip geldi, paket k.validemlerde, bakamamda şimdi, Kçvalidem Yunanistana gitti, ancak 2 hafta sonra bakabilirim.
öyle küçükki Bez elim kadar , bu arada benim ellerde Küçüktür , yaa o kadar minnacık işte :) :roflol:
Mina'mın mevlüt takımı
canım eger oyuntu yoksa bence en azından göbegi düşene kadar kullanmak için molfix al zaten 15 günde falan göbegi düşermiş diğer aldıklarınıda göbegi düştükten snra kullanırsın..