Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

offf yaaaaaa , neden olmuyor .(
siz nasıl yapıyorsunuz, nereye yapıştırıyoruz ben nerdee yanlış yaptığımı anlayamadım klava:

canım google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp mesajı yazdıgın yere yapıştırıyosun. umarım olur bizde bebişinin cicilerini görürüz...

kızımın hastane çıkışı

puffy yorgan yakımının baş koruyucusu :)) tümünü çekemedim...

kızımın küveti

Kızlar günaydınŞeniz

Kızıma aldıklarımın bir kısmını koydum. Aslında daha var ama annem antalyaya götürdü çoğunu, doğum orada olacak ya kısmetse o yüzden a.s

Öptüm hepinizia.s.

canım aynen uyguladım ama olmadı, ki Ben Bilgisayar kullanmayıda iyi bilirim, beceremdim diye sinir oldum kendime,
ama gece birşey öğrendim, eşim içerdeki Bilgisayarda oyun oynuyor g , bende onu yapmaya çalışırken, o sanırım müdahale edip, bana aktarımını durduruyormuş, Hızını kestiği için klava: itiraf etmeye çalıştı , direkt edemedide :)
akşam tekrar deneyeceğim. eşim kaynaklıdır umarım :) klava:

ayyy canım, Cicileriniz çok çok güzellll ,
çok beğendim hepsini , güle güle kullanmak ve giymek nasip olur inşallah, onları giyecek Yumoşu yerimmmm

Teşekkürler kızlar, inşallah hepimizin minikleri sağlıklı güzel günlerde kullanırlar aldıklarımızı. Amiiinnn...

çok güzel beşiği güle güle kullan canım ama 3 aylıkken daha çok küçük 6 ayı dolsun sonra ayır odasını bence........

çok güzel beşiği güle güle kullan canım ama 3 aylıkken daha çok küçük 6 ayı dolsun sonra ayır odasını bence........

bende ilk 3 ay yanımda tutacağım sonra odasına , zaten gündüzleri Odasında yatıracağım , sadece geceleri odamda yatacak. inşallah
wireless kameralar var, , sesini de duyacağız kendinide göreceğiz, alışsın şimdiden.
tavsiye ederim, nasıl alışırsa öyle gider :dance:

darkcım bende sana katılıyorum en başından odasına alışması lazım birraz toparlansın ( sesini çıkartmaya başlasın ) odasında yatıracagım zaten odalarımız yanyana sesini duymamam imkansız ..

benim minikler bizim odada kalmıycak, biz onların odasında kalıcaaz. büyük odayı onlara hazırlıyoruz. şimdiden fedakarlık başladı yani kendimiz küçük odaya geçtik. anne babalık bebek dünyaya gelmeden başlıyoor.

:) baksana şimdiden veletler , her yeri parsellemeye başladılar :) :smiley-cool:

gamzecim miniğimin cicileri çok şeker,iyi günlerde kullansın :)

darkcım bu akşam eşinin yardımıyla koy da görelim tatlım cicileri!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…