E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kalachakra
offf yaaaaaa , neden olmuyor .(
siz nasıl yapıyorsunuz, nereye yapıştırıyoruz ben nerdee yanlış yaptığımı anlayamadımklava:
canım google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp mesajı yazdıgın yere yapıştırıyosun. umarım olur bizde bebişinin cicilerini görürüz...
kızımın hastane çıkışı
puffy yorgan yakımının baş koruyucusu :)) tümünü çekemedim...
kızımın küveti
kızımın uyku tulumu
kızımın kapı süsü :))
Kızlar günaydınŞeniz
Kızıma aldıklarımın bir kısmını koydum. Aslında daha var ama annem antalyaya götürdü çoğunu, doğum orada olacak ya kısmetse o yüzden a.s
Öptüm hepinizia.s.
kızımın hastane çıkışı
kızımın küveti
kızımın hastane çıkışı
kızımın küveti
teyzeleri kızıma alıgımız beşiğin resmini nette buldum sizlerle paylaşmak istedim kızım ilk 3 ay benim yanımda yatacagı için bu beşiği aldık dogduktan sonra odasını alacagız 3 aydan sonra odasında yatacak
çok güzel beşiği güle güle kullan canım ama 3 aylıkken daha çok küçük 6 ayı dolsun sonra ayır odasını bence........
benim minikler bizim odada kalmıycak, biz onların odasında kalıcaaz. büyük odayı onlara hazırlıyoruz. şimdiden fedakarlık başladı yani kendimiz küçük odaya geçtik. anne babalık bebek dünyaya gelmeden başlıyoor.
hepsi çok tatlı sağlıkla giysin....
kızımın hastane çıkışı
kızımın küveti
gamzecim miniğimin cicileri çok şeker,iyi günlerde kullansın :)
darkcım bu akşam eşinin yardımıyla koy da görelim tatlım cicileri!!!