Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

alışveriş yapan diğer güsel anneler aldık diyosunuz siz de koysanıza resimlerini cicilerin??? :)

ünverecim senin bulduğun kapı süslerinden birini ben daha önce bulup beğenmiştik annemle.eminönünden malzeme alalım kendimiz yapıcaz. sepeti de kendimiz yapıcaz. sen de yapabilirsin cnm hem hoş bir uğraş olur hem de oyalanırsın vakit geçer tatlım.
bebek şekerleini de evde kendimiz hazırlıcaz

ümraniyeden aldım canım ikisinide farklı dükkanlardan gecelik 30 ytl pijama ve sabahlık 80 ytl ye aldım

saol cnm bana uzak kalır bu taraflarda baktım 1-2 kere ama bir şey beğenemedim. zaten kızıma bir şeyler bkıp almaktan kendime daha hiçbir şey almadım :) :sm_confused:

canım ben beşiğini ilke bebeden aldım.kışlahanda.bir ay kadar önce kampanya vardı.birkaç şeyde mothercare dan aldım.ayın 15 inde indirim oluyor.çıtçıtlı badiler aldım özellikle.hem çok güzel hemde çok uygun oluyor.keşfettiğim yerler olursa mutlaka yazarım.bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarız inşallah.

canım ben beşiğini ilke bebeden aldım.kışlahanda.bir ay kadar önce kampanya vardı.birkaç şeyde mothercare dan aldım.ayın 15 inde indirim oluyor.çıtçıtlı badiler aldım özellikle.hem çok güzel hemde çok uygun oluyor.keşfettiğim yerler olursa mutlaka yazarım.bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarız inşallah.

nilcim teşekürler paylastıgın için a.s.

grnt003zr8.th.jpg

benim lohusa geceliğim
grnt004ma2.th.jpg

geceliğin etiketindeki resmi

unvereciğim canım güle güle kullan geceliğini aynı geceliği geçen gün bende gördüm sabahlığı da vardı ve çok beğendim. Uzun kollu olduğu için ağustosta kullanışlı olurmu diye kararsız kaldım henüz almadım ben ama daha güzel birşey bulamazsam onu alırım diye düşünüyorum. Bir tane de pijama takım alıcam çünkü gecelik kullanmayı sevmiyorum. Doğumdan sonra kullanamam

kezbancığım,
annem geldi bugün samsundan :İ):teytey::teytey: , Kayınvalidemde onu görmeye geldi, ne var ne yok çıkardı, bebişin eyalarına baktık tekrar , bu arada kayınvalidemin aklına geldi, sepetin dışına, şeker / çikolata kutularının üzeirne yapıştırdığımız bebeklerden yapıştıralım diye, sen ikzlerine beyaz tüllü sepet alabilir veya yapabilirsin, sonra bu ufacık bebeklerden yapıştırabilirsin, benim bebekler biraz kız vari, ama çok çeşit bebekler var çarşıda (eminönünde) :dance::nazar::teytey:

evet sepeti beyaz, yeşil, yada, sarı olacak hatta benim nişan sepetim duruyor sarı tüllü ona senin dediğin gibi bebek bibloları yapıştırsam olur herhalde.ben sürekli yatıyorum dark cıım o nedenle malzeme alamadım yoksa bende gezip araştırmayı çok severim.arkadaşlarım ve annem bakıcak bu tür şeylere artık. fikir için teşekkürler arkadaşım

bende pijama takımı aldım mathercare den hem indirimede gitmişti bi fotosunu çekeyimde koyayım bende

unvere ben senin geceliğini göremediiiiiiim. petunyanın yazısından gördüm. çok güzel güle güle kullan kucağında bebeğinle inşallah

bimage3dz1.th.jpg

teyzeleri kızıma alıgımız beşiğin resmini nette buldum sizlerle paylaşmak istedim kızım ilk 3 ay benim yanımda yatacagı için bu beşiği aldık dogduktan sonra odasını alacagız 3 aydan sonra odasında yatacak

çok güzellll, güle güle yatar içinde inşallahhh ,

amaaan amaaan.... masallah masallahhh .... allah gule gule giydirmeyi nasip etsin insalllahhhhh..... ben bisey almadim daha 3 ay var diye..; ama magazalara gidince takilip kaliyorum kiz elbiselerine cok sirinler... valla icim kipir kipir ediyoooo..ama hazirliklara 7 aydan sonra basliycam.. odasida bu zamana dahil...

amaaan amaaan.... masallah masallahhh .... allah gule gule giydirmeyi nasip etsin insalllahhhhh..... ben bisey almadim daha 3 ay var diye..; ama magazalara gidince takilip kaliyorum kiz elbiselerine cok sirinler... valla icim kipir kipir ediyoooo..ama hazirliklara 7 aydan sonra basliycam.. odasida bu zamana dahil...

suprise sen benim resimleri görebiliyormusun ,

sorma canım bende zor tutuyorum kendimi .) almasam k.validem var, teyzeleri var boş gelmiyorlar sırnaşık şey

p5030401gn5.th.jpg
[/IMG]

bunlar kızımın bodyleri

kızlar resim görünüyormu? ben göremiyorum :KK43: bana buraya resim yüklemeyi biriniz anlatabilirmi, 50. sayfaya göre denedim ama bir yerde yanlış yapıyorum
tüm anneciklere iyi geceler, bebişlerimize tatlı ruyalar, ve güüzel güel büyümeler

kızlar resim görünüyormu? ben göremiyorum :KK43: bana buraya resim yüklemeyi biriniz anlatabilirmi, 50. sayfaya göre denedim ama bir yerde yanlış yapıyorum
tüm anneciklere iyi geceler, bebişlerimize tatlı ruyalar, ve güüzel güel büyümeler

cnm resimlerin gözükmüyor fisfisfis

X