Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

nuraycım sana katılıyorumm ben hem kapı süsü hem şekerler yapmak istiyorumm banada ögretirmisinizz.. bu arada tüm arkadaşlarr bebişleriniz güle güle iyi günlerde giyinsinlerr allah saglıkla giydirmek nasip etsin.

teyzeleri kızıma alıgımız beşiğin resmini nette buldum sizlerle paylaşmak istedim kızım ilk 3 ay benim yanımda yatacagı için bu beşiği aldık dogduktan sonra odasını alacagız 3 aydan sonra odasında yatacak

çok şirinmiş hayatım seninki ne renk :dance:a.s.

kızlar bi sitede buldum bu kapı süsünü malzemeleride yazmışlar belki size fikir olur die düşündüm

Kullanılan malzemeler:

Simit şeklinde köpük (Çiçek malzemeleri satan dükkanlardan veya çiçekçilerden temin edilebilir.)
3 metre çift en tül
Süslemek için hazır kumaş çiçekler ve kurdele
Bir adet oyuncak bebek

bu kapı süsüde çok hoşuma gitti alttaki gibi bi yastık hazırlayım tülle birleşince çok şık olmuş bence

Antalyadaki arkadaşlar bebek alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz.uygun ve güzel şeyler nerelerde var.yardımcı olur musunuz

cnm merhaba ben de antalya dayım ve sanırım senınle dogum tarılerımız aynı olacak gıbı. benımkı de 23 agus. ve kız..
ben henuz alısverıse baslamadım. su anda odası ıle kafa yoruyorum ve karman çorman olmus durumdaıyım perdesı besıgı halısı duvar rengı hıc karar veremıyorum yaaaa
bunları bıtırırsem kıyafetlere baslayacagım..henuz gözume ketırdıgım bır yer yok benım de. sen bulursan bıryer sen de haber ver canımcım..:sm_confused:

evet ben de deppo da ceylanı bılıyorum ogluma da ordan alıyordum . ama ıcıne gıyecegı body gıbı cok almamız gerekn seylerı toptan bıryerden almak ıstıyorum daha ekonomık olacaktır degıl mı?ozel maıl adrsınızı verırsenız haberleselım.benımkı profılde var...

ben sepet konusunda kararsızım hazırmı alsam kendimmi yapsam karar veremedim hoşuma giden sepet modelleri bunlar acaba ben kendim böle bişi yapbilirmiyim ?

beşiğiniz çok güzel geceleri mışıl mışıl uyusun beşiğinde bebişin

ayrıca kapı süsü resimleri için de teşekkürler ben de kendim yapıcaam bakalım nasıl bişiii çıkıcak.

ben sepet konusunda kararsızım hazırmı alsam kendimmi yapsam karar veremedim hoşuma giden sepet modelleri bunlar acaba ben kendim böle bişi yapbilirmiyim ?

bence yaparsın kendin hem altın yastığın, şekerlerin,sepetin kapı süsün takım olur. siz çarşılarda gezebiliyosunuz. bence malzemelerini al yap arkadaşım çok ta keyifli olur

cnm profil kullanmayı çok fazla bilmiorum..bana msn adresini msj atarmısına.s.

aaaah aaah çok güzeller ama birde ikiz için bulsan hep pembe yada mavi ondan kendim yapmak zorundayım arkadaşım.

kezbancığım,
annem geldi bugün samsundan :İ):teytey::teytey: , Kayınvalidemde onu görmeye geldi, ne var ne yok çıkardı, bebişin eyalarına baktık tekrar , bu arada kayınvalidemin aklına geldi, sepetin dışına, şeker / çikolata kutularının üzeirne yapıştırdığımız bebeklerden yapıştıralım diye, sen ikzlerine beyaz tüllü sepet alabilir veya yapabilirsin, sonra bu ufacık bebeklerden yapıştırabilirsin, benim bebekler biraz kız vari, ama çok çeşit bebekler var çarşıda (eminönünde) :dance::teytey:

bulamazsan haberleşiriz ben burdan kargo ile yollarım cnm.ben de henüz almadım yapacağım malzemeleri,eminönüne gidicez annemle

canım çok incesin saol inş bulurum yada benzerini yaparım artık hayırlısı uğraştırmayalım teyzemizi canım öptüm.[/QUOTE]

biz zaten gidicez eminönüne cnm annemle malzeme almak için,sen bi bak orda bulamazsan konuşuruz cnmcm a.s.

Nilicim Hoşgeldin Cnmcim :) Sağlikli Doğumlar Nasip Olsun

Yelizcim Sen De Hoşgeldin Erken Doğum Olabilir Demişsin Inş Bebeğin Zamaninda Gelir Cnm Allah Hepimizi Nazarlardan Sikintilardan Korusun :)

Mavişim Hayirli Olsun Miniğimin Odasi :) Bitince Resimlerini Bekliyoruz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…