- 29 Aralık 2007
- 4.201
- 0
- 48
-
- Konu Sahibi kalachakra
kızlar bende kapı süsü yapmak istiyorum satın almak istemiyorum ve sizin yardımlarınızı istiyorum canlarım... nihancığım eminönüne gidip alayım bende malzdemeleri benim doğum yapacağım hastanedede kapıya bizim getirdiğimiz kapı süslerini takıyorlarmış o yüzden şöyle koca büyük bişey yapayım diyorum kızlarrrr bebişime inşş becerebilirsem tabii
teyzeleri kızıma alıgımız beşiğin resmini nette buldum sizlerle paylaşmak istedim kızım ilk 3 ay benim yanımda yatacagı için bu beşiği aldık dogduktan sonra odasını alacagız 3 aydan sonra odasında yatacak
Antalyadaki arkadaşlar bebek alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz.uygun ve güzel şeyler nerelerde var.yardımcı olur musunuz
çok şirinmiş hayatım seninki ne renk :dance:a.s.
merhaba nilcim...bende antalya manavgatta oturuyorum ..ama bebein tüm malzemelerini antallyadan almayı dusunuorum...sende bir yer bulursan bana hbr verirmisin..bu arada bebein kıyafetlerini sezon sonu urunlerinin bulundugu depoo var..ceylan var orda..çok guzel urunleri ve çok uygun..sezon sonunda alırsan tabi...bence oraya bi bak cnm...haberleşelim..ayrıca msn kullanıosaan özel msj olarak gönderirsen sevinirim...grsrza.s.
teyzeleri kızıma alıgımız beşiğin resmini nette buldum sizlerle paylaşmak istedim kızım ilk 3 ay benim yanımda yatacagı için bu beşiği aldık dogduktan sonra odasını alacagız 3 aydan sonra odasında yatacak
ben sepet konusunda kararsızım hazırmı alsam kendimmi yapsam karar veremedim hoşuma giden sepet modelleri bunlar acaba ben kendim böle bişi yapbilirmiyim ?
kızlar bunlarıda yeni buldum sizlerede fikir olsun
kezbancım ikizlerin için bunları bulabildim umarım sana fikir olurlar
evet ben de deppo da ceylanı bılıyorum ogluma da ordan alıyordum . ama ıcıne gıyecegı body gıbı cok almamız gerekn seylerı toptan bıryerden almak ıstıyorum daha ekonomık olacaktır degıl mı?ozel maıl adrsınızı verırsenız haberleselım.benımkı profılde var...
aaaah aaah çok güzeller ama birde ikiz için bulsan hep pembe yada mavi ondan kendim yapmak zorundayım arkadaşım.
bulamazsan haberleşiriz ben burdan kargo ile yollarım cnm.ben de henüz almadım yapacağım malzemeleri,eminönüne gidicez annemle