- 18 Mart 2008
- 2.227
- 0
- 48
-
- Konu Sahibi kalachakra
ünverecim bu arada gecelik ve pijama takımını nerden aldın cnmcım?
ümraniyeden aldım canım ikisinide farklı dükkanlardan gecelik 30 ytl pijama ve sabahlık 80 ytl ye aldım
canım ben beşiğini ilke bebeden aldım.kışlahanda.bir ay kadar önce kampanya vardı.birkaç şeyde mothercare dan aldım.ayın 15 inde indirim oluyor.çıtçıtlı badiler aldım özellikle.hem çok güzel hemde çok uygun oluyor.keşfettiğim yerler olursa mutlaka yazarım.bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarız inşallah.
benim lohusa geceliğim
geceliğin etiketindeki resmi
kezbancığım,
annem geldi bugün samsundan :İ):teytey::teytey: , Kayınvalidemde onu görmeye geldi, ne var ne yok çıkardı, bebişin eyalarına baktık tekrar , bu arada kayınvalidemin aklına geldi, sepetin dışına, şeker / çikolata kutularının üzeirne yapıştırdığımız bebeklerden yapıştıralım diye, sen ikzlerine beyaz tüllü sepet alabilir veya yapabilirsin, sonra bu ufacık bebeklerden yapıştırabilirsin, benim bebekler biraz kız vari, ama çok çeşit bebekler var çarşıda (eminönünde) :dance::teytey:
alışveriş yapan diğer güsel anneler aldık diyosunuz siz de koysanıza resimlerini cicilerin??? :)
teyzeleri kızıma alıgımız beşiğin resmini nette buldum sizlerle paylaşmak istedim kızım ilk 3 ay benim yanımda yatacagı için bu beşiği aldık dogduktan sonra odasını alacagız 3 aydan sonra odasında yatacak
amaaan amaaan.... masallah masallahhh .... allah gule gule giydirmeyi nasip etsin insalllahhhhh..... ben bisey almadim daha 3 ay var diye..; ama magazalara gidince takilip kaliyorum kiz elbiselerine cok sirinler... valla icim kipir kipir ediyoooo..ama hazirliklara 7 aydan sonra basliycam.. odasida bu zamana dahil...
amaaan amaaan.... masallah masallahhh .... allah gule gule giydirmeyi nasip etsin insalllahhhhh..... ben bisey almadim daha 3 ay var diye..; ama magazalara gidince takilip kaliyorum kiz elbiselerine cok sirinler... valla icim kipir kipir ediyoooo..ama hazirliklara 7 aydan sonra basliycam.. odasida bu zamana dahil...
[/IMG]
bunlar kızımın bodyleri
kızlar resim görünüyormu? ben göremiyorumbana buraya resim yüklemeyi biriniz anlatabilirmi, 50. sayfaya göre denedim ama bir yerde yanlış yapıyorum
tüm anneciklere iyi geceler, bebişlerimize tatlı ruyalar, ve güüzel güel büyümeler
cnm resimlerin gözükmüyor fisfisfis