- 11 Mayıs 2008
- 713
- 0
- 47
-
- Konu Sahibi kalachakra
elifcim cicileriniz çok ttalı pembiş pembiş:dance:
sağlıklı sıhatli giysin kuzun inş:icecream:
Elifcim çok şeker kızının cicileriİnşallah sağlıklı sıhhatli güzel günlerde giyer. Yerim ben onuyerimseniben
kızımın bodyleri
bunu babaannemiz almış
tulumlarımız
Önlüklerimiz
maaşallah sana ve kızınaher şeyden bol bol almış annesi bizim minik yaramaza. hepsi gerçekten çooooook güzelller güzel günlerde kullansın güzek kızın
ama şimdi fb oldumu yaaaaaaaKötü Kazen
kızlar dün akşam bundan aldık kızımın kıyafetlerini yıkadık sizlerede tavsiye edrim daha önce bunun bi önceki modelinden almayı düşünüyoduk akşam almaya gittigimizde bunu görümce eşimin ısrarlarıyla bunu aldık gerçektende çok ii yapmışız hem kısa sürede yıkıyo hemde kurutuyo aslında tamamen kurutmuyo ama kurumaya yakın çıkıyo biraz havalandırdım hemen kurudular birazdan onları ütüleyecegim
darkcım aldıklarının hepsi çok şirin... inş ii günlerde saglıkla giysin minik kızın
bende ilk 3 ay yanımda tutacağım sonra odasına , zaten gündüzleri Odasında yatıracağım , sadece geceleri odamda yatacak. inşallah
wireless kameralar var, , sesini de duyacağız kendinide göreceğiz, alışsın şimdiden.
tavsiye ederim, nasıl alışırsa öyle gider :dance:
Teyzesi çok teşekkür ederiz,
aaa olmaz mı? Asıl FB tulumlarını görsen Teyzesi, ama onlar babaannemizde
Kezbancığım, ben henüz Hamile olduğumu bilmiyordum, o halde Gs-FB maçında Kadıköyde tepiniyorduk, Allahtan bişey olmamış .
babamız bekliyor azıcık büyüsün, maça götürecek kızını :)
GS lisin dimi :çok üzgünüm:
dark elif hepsi çok gzuel cicilerinin...özellikle ben fanatik dogdum önlügüne bayıldım :)ii gunlerde gıysın cnm..ya çok heyecanlanıyorum cicileri gördugumde...allahım giydirmek nasip etsin hepimize...