Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

Kızçemin Askıları :) mobilyalarımız gelsin hele, elbiselerimizi asacağız bunlara .)
bu arada eklemeyi başardım, bende değil, ana bilgisayar yüzündenmiş ::)

elifcim cicileriniz çok ttalı pembiş pembiş:dance:

sağlıklı sıhatli giysin kuzun inş:icecream:

Elifcim çok şeker kızının cicileri İnşallah sağlıklı sıhhatli güzel günlerde giyer. Yerim ben onuyerimseniben

Elifcim çok şeker kızının cicileri İnşallah sağlıklı sıhhatli güzel günlerde giyer. Yerim ben onuyerimseniben

teşekkür ederim teyzesi, hepsini çekemedim, bir kısmı annemde (k.validemde) hepsi orada toplanacak , Doğuma yakın, yıkanacak, ütülenecek, ve sonra çeyizimiz eşyalar gelince doğuma yakın gelecek, yerleşecek :dance::)

kızımın bodyleri

bunu babaannemiz almış

tulumlarımız

Önlüklerimiz

maaşallah sana ve kızına her şeyden bol bol almış annesi bizim minik yaramaza. hepsi gerçekten çooooook güzelller güzel günlerde kullansın güzek kızın

ama şimdi fb oldumu yaaaaaaaKötü Kazen

dark elif hepsi çok gzuel cicilerinin...özellikle ben fanatik dogdum önlügüne bayıldım :)ii gunlerde gıysın cnm..ya çok heyecanlanıyorum cicileri gördugumde...allahım giydirmek nasip etsin hepimize...

kızlar dün akşam bundan aldık kızımın kıyafetlerini yıkadık sizlerede tavsiye edrim daha önce bunun bi önceki modelinden almayı düşünüyoduk akşam almaya gittigimizde bunu görümce eşimin ısrarlarıyla bunu aldık gerçektende çok ii yapmışız hem kısa sürede yıkıyo hemde kurutuyo aslında tamamen kurutmuyo ama kurumaya yakın çıkıyo biraz havalandırdım hemen kurudular birazdan onları ütüleyecegim

maaşallah sana ve kızına her şeyden bol bol almış annesi bizim minik yaramaza. hepsi gerçekten çooooook güzelller güzel günlerde kullansın güzek kızın

ama şimdi fb oldumu yaaaaaaaKötü Kazen

Teyzesi çok teşekkür ederiz,
aaa olmaz mı? Asıl FB tulumlarını görsen Teyzesi, ama onlar babaannemizde
Kezbancığım, ben henüz Hamile olduğumu bilmiyordum, o halde Gs-FB maçında Kadıköyde tepiniyorduk, Allahtan bişey olmamış .
babamız bekliyor azıcık büyüsün, maça götürecek kızını :)
GS lisin dimi :çok üzgünüm:

canım güle güle kullanın.

fiyatı ne?

canım ben ekim annesiyim ama seni bilgilendirmek istedim kameralı tesizler aynı kablosuz internet mantığıyla çalışıyoo yani kablosuz internet bebeğimiz için nekadar zararlıysa o kameralrda tehlikeli sadece bilgi vermek istedimm..bebeğinin cicileride çok güzelmiş güle güle kullanŞeniz

bu arada akşam kızıma bez aldık molfix in hoşgeldin bebek paketleri bana baya karlı geldi içerisinde 44lü yenidogan bebek bezi , 1 paket ıslak mendili ve bebek bakım kitapçıgı var kitapçıgın içinde e-bebekten 10 ytl lik indirim kuponu çıkıyo istanbulda oturanlara ve e-bebek e gidenlere tavsiye ederim bezin fiyatı 13 ytl birde 10 ytl indirim kazanıyosunuz. ben 2 paket aldım belki bebegim bu markadan hoşlanmaz die fazla almak istemedim . bu arada geçn e- bebekten 300 ytl alışveriş yaptıgım için 30 ytl indirimimiz vardı şimdi bu 20 ytl yide ekleyip nivea atta çantasını 4 ytl alacagım.... bana çok karlı geldi sizleede tavsiye ederim..

ben gs liyim evet ama fanatik değil. eşim de biraz fanatiklik var beşiktaşlı o.
ama senin minik te harbiden fanatikmiş baksana daha cenin ken maçlara gitmi:roflol:

dark elif hepsi çok gzuel cicilerinin...özellikle ben fanatik dogdum önlügüne bayıldım :)ii gunlerde gıysın cnm..ya çok heyecanlanıyorum cicileri gördugumde...allahım giydirmek nasip etsin hepimize...

dilekciğim canım, teşekkür ederim, eeee daha doğmadan fenerliyiz Biz :dance:
sen Antalyada bulamayabilirsin, beğendiğin bişeyler olursa ben sana Katgoyla yollarım istanbuldan

nar-ı beyza teşekkür edrim canım ben carrefourdan aldım 142 ytl diğer model 82 ytl ama o sadece yıkama yapıyo sıkma yapmıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…