Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

25. hafta canım. 7 tane miyomum var o yüzden erken olabilirmiş..kanamada çok olucakmış..bursada yapacağım doğumu buradaki doktor tehlikeli dedi.miyomlar çok büyüdü gebelikte..

yeliz sen de hoşgeldiiiiiiina.s.

inşallah bebişin zamanında gelir. geçmişolsun arkadaşım

CNM hersey harika :)gule gule giysin..yanlız sandıga hasta oldum nerden aldın cnm ya internettenmi aldın bende alıcammm...ve fiyatı ne kadar

teşekkür ederim canım ben ümraniyede bebek aksesuarları satan bi dükkandan aldım fiyatı 45 ytl daha küçügü ve daha büyügü var ben orta by tercih ettim

güldenizcim,trend ve unvere bebişlerinizin cicileri bi harikaaaa.çok güzeller hepsii.allah güle güle giymeyi nasip etsin.resim yükleme programına bişey oldu sanırım uzun zamandır yükleyemiyorum.bende oğlumun odasını hazırlamaya başladım artıkk.boyandı.duvar kağıtları olduu.şimdide mobilyaların gelmesini bekliyorum:)))

merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı günler bende ağustos annesiyim.beni de aranıza alın.bu arada harika hazırlıklar yapmışsınız.bişey sormak istiyorum.bu hafta çizelgesini nasıl oluşturuyosunuz?

canım takvimi ben bu siteden yaptım bana bu daha kolay geldi www.tickerfactory.com ilk önce fon seçiyosun next diyosun sonra bi şekil seçiyosun yine next en sonda due date yazan kısma bebeginin dogacagı tarihi yazıyosun yine nekt dediten sonra başında html yazan kodu kontrol panelinden kilo dogum takip çizelgesine kopyalıyosun bu kadar..

Antalyadaki arkadaşlar bebek alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz.uygun ve güzel şeyler nerelerde var.yardımcı olur musunuz

Antalyadaki arkadaşlar bebek alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz.uygun ve güzel şeyler nerelerde var.yardımcı olur musunuz

merhaba nilcim...bende antalya manavgatta oturuyorum ..ama bebein tüm malzemelerini antallyadan almayı dusunuorum...sende bir yer bulursan bana hbr verirmisin..bu arada bebein kıyafetlerini sezon sonu urunlerinin bulundugu depoo var..ceylan var orda..çok guzel urunleri ve çok uygun..sezon sonunda alırsan tabi...bence oraya bi bak cnm...haberleşelim..ayrıca msn kullanıosaan özel msj olarak gönderirsen sevinirim...grsrza.s.

25. hafta canım. 7 tane miyomum var o yüzden erken olabilirmiş..kanamada çok olucakmış..bursada yapacağım doğumu buradaki doktor tehlikeli dedi.miyomlar çok büyüdü gebelikte..

yelizcim insallah zamanında gelir bebeğin..dikkat et kendine cnm...anne olmak ne kadar zormuş deilmi.hamileyken insan herseye katlanıyor yavrusu için..saglıklı ve hayırlı dogumlar cnm hepimizea.s.:nazar:

kızlar bende kapı süsü yapmak istiyorum satın almak istemiyorum ve sizin yardımlarınızı istiyorum canlarım... nihancığım eminönüne gidip alayım bende malzdemeleri benim doğum yapacağım hastanedede kapıya bizim getirdiğimiz kapı süslerini takıyorlarmış o yüzden şöyle koca büyük bişey yapayım diyorum kızlarrrr bebişime inşş becerebilirsem tabii :eek:

X