Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

şimdilik aldıklarım bu kadar beşiğinide aldık ama daha kurmadıgımız için fotosunu çekmedim çekince onuda koyarım

unvere canım cicileriniz çok güzel güle güle giysin bebişin inş

kıs alduğu nasılda belli pembiş pembiş herşeyii:1rolleyes:

Şeniz

Ünvere , hepsini prensesin güle güle ve sağlıkla giysin, maşallah, hepsi çok güzel , ünvere seninde benden aşağı kalır yanın yok, bende resimlerini çektim ama maalesef küçültemedim o yüzden koyamıyorum siteye .( nasıl küçültüyordukklava:

yyaa kızlar siz maşşallah birsürü bişey almışınız inanın ben daha bişey almadım sadece beşiğini aldık

merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı günler bende ağustos annesiyim.beni de aranıza alın.bu arada harika hazırlıklar yapmışsınız.bişey sormak istiyorum.bu hafta çizelgesini nasıl oluşturuyosunuz?

Kızlar Toyiki de Pusetler indirimli mac larenin 269 olan puseti 169 ytl,
ama benim bu puset konusunda kafm çok karıştı, baa fikir verebilirmisiniz?
be şimdi hazırlanayım babymize oda bakmaya çıkacağız :) :)

kızımın şimdilik kıyafetlerini daha sonra oyuncaklarını koyacagımız sandık

bende ağustos annesiyim bu sepetin mavisinden var oğluşumun ama üstündeki ayıcıklar biraz değişik..ben bir tek araba almadım onun dışında herşey hazır.kanguru,puset,beşik hepsi tamam.ama her alış verişe çıkışta alıcak birşey buluyorum yine..bir sürü kıyafeti var..ama erken doğum riskimiz var ben o yüzden biraz acele ettim.

yelizcim kaç haftasın...erken dogum riski demişssin..neden?

ben beşiğini aldım ve ufak tefek şeyler aldım.son aylarda ağırlaşacağım için haziran sonuna kadar herşeyi tamamlamayı planlıyorum. ne dersin arkadaşlar?

yelizcim kaç haftasın...erken dogum riski demişssin..neden?

25. hafta canım. 7 tane miyomum var o yüzden erken olabilirmiş..kanamada çok olucakmış..bursada yapacağım doğumu buradaki doktor tehlikeli dedi.miyomlar çok büyüdü gebelikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…