Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

bu da kardeşimin bebeklik battaniyesi üzerinde ayı motifi var sarı gibi çıkmış ama rengi bembeyaz.bir de benim bebeklik battaniyemi bulduk,düz sarı diye onu çekmedim

bunlarda halasının kızıma aldığı tulumlar ve çorabı :)

ayyy kıyamam çok ciciler, Allah bebişine sağlıkla giymeyi nasip etsin, bir ara bende fotolarını çekeyim kızçemin cicilerinin :teytey::)
bu arada Elvin senin ve kardeşinin elbiseleride extra cici ve süperrr ya bayıldım...

nihancım hepsi çok güzel cicilerinizin ama bu elbiseler ne kadar değerli dimii. bakarken yüzümde bir tebessüm oluştu.biricik kızın iyi günlerde giysin bitanesiii

dilekciim hepsi çok güzel ama herkes gibi bende turuncu tuluma bittim.çok güzeeeeel. iyi günlerde giysin biriciğin.

canım benim erken doğum riski olanlar çanta hazırlığını yapıyor mesela ben 7 aydan sonra her an bekleniyor o nedenle hazırlıyoruz.yoksa sen haklısın daha erken yerimseniben

ayy ne güzel , güle güle gezmenizi nasip olsunnn
biz daha arabayı almadık, ne kadar hafifolursa o kadar iyi deniyor, doğruda sanırım , yeri gelecek, bebeği ayrı arabayı ayrı taşımak lazım, baston kolçak daha iyi deniyor, sen ne aldın, mac laren'in modelleri fena değil gibi ,
bana fikir verebilirmisin , teşekkürler

ayyy yerim o ayakkabılara girecek minnacık ayakları, maşallahhh pıtı pıtı çırpınır ayakları onu giyince, düşünebiliyormusun,
kızımın bodyleri tulumları çorapları eldivenleri zaten var, ben heveslendikce aldım, teyzlei, babaannesi ayrı aldı. bir ara neyimiz var hepsinin resimlerini çekip koyacağım buraya, bu arada çok tatlı, pembe saten sarılmış askılar almıştım 2 ay önce, odasını sabırsızlıkla bekliyorumki ,cicilerinin tamamını babaanneyle yıkayıp ütüleyip asalım dolabına diye . senin kızında maşallah herşeyi hazır, çk ta şanslı , yerim onuuuu

melekciğim bak kezban anlatmış burdaa yerimseniben

çok güzel elbiseler aradan o kadar yıl geçmiş yni gibi duruyo çok tatlı güle güle giysin canım..................

Arkadaşlar Hepsi çok Güzel çok şekerler...
Ama Ben Nasil Yükleyeceğimi Bulamadim. Neyse Bulduğumda Paylaşirim :) Ayrica Hayirlisi Ile Kullanmayi Nasip Etsin Mevlam

Oğlumun ayakkabıları teyzeleri;

Elvincim, senin ve kardesinin elbiselerine bayıldım ne kadar özel ve güzeller. Sağlıkla torununa da giydir inşallah.

Operim

Bende battaniye, banyo, uyku tulumu gibi şeyler aldım kızıma:)) En önemlisi hastane odasının kapısına asmak için pembe tüllerle süslenmiş çok şirin bişey aldım, evimize gelince odasının kapısına asacağız inşallah. küçük biblo uğur böcekleri aldım, tül ve kurdele aldım, kızımı görmeye gelenlere çikolatasını ben hazırlamak istiyorum kısmetse:) tüllerin içine bonibon koyacağım, kurdeleyle bağlayıp uğurböceklerini silikonla tülün üzerine yapıştıracağım. Doğum iznine ayrıldığım zaman bunlarla uğraşmak zevkli olacak diye düşünüyorum:)) Ayyy Allahım o günleri göstersin yaa şimdiden sabırsızlanıyorum :))

ne zevkli olur uğraşmak di mi minicik meleğe ayy anlatınca çok merak ettim yapınca muhakkak resimlerini bekliyorum cnm olur muu ???

Oğlumun ayakkabıları teyzeleri;

Elvincim, senin ve kardesinin elbiselerine bayıldım ne kadar özel ve güzeller. Sağlıkla torununa da giydir inşallah.

Operim

çok güzel görünüyorlar melekciim.annesi ne kadar özenmiş oğluşumun ayakları rahat etsin diye ...yumuşacık bir ayakkabı almış. iyi günlerde kullansın yeğenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…