Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

96634840fr7.th.jpg

işte kızımın minik spor ayakkabıları :))) biblo niyetine çok şeker di mi?

AYAKKABILARINI SEVSİNLER MİNİCİK AYAKLARINA PEMBİŞ PEMBİŞ ALMIŞ ANNESİİİİİ. GÜZEL GÜNLERDE KULLANSIN ELVNİMİZ... TOMBİŞ KIZIMIZ BİZİİİM.:emir_bebek::nazar:

ilk bebeğim aylincim herşeyin küçüğü güzel walla erkek kız farketmiyo,insanın bebiş olası geliyo :)

elvin canım ayakkabılar çoook güzel iyi güzel günlerde giyer inş.
burdaki arkadaşların hazırlıkları aldıkları yani çok güzel yaa.
bizde ilk bebek arabamızı aldık bugün geldi çok heycanlandım yaa kurduk biraz onu seyrettik çok güzel bi duygu
teyzesi hastane çıkışımızı aldı pembeli krem rengi bide chicco dan bebek bakım ürünlerini aldık çanta hediyeli olandan çantasının renkleri hiç güzel değil ama kullanışlı bişeye benziyor
bizde başladık yani almaya hep alasım geliyor yaaa.
devamıda gelir artık ...

GÜLE GÜLE KULLANSINLAR CANIM ÇOK ŞİRİNLER.KEZBANCIM AKŞAM BİR ARA BANADA TARİF ETSENİZDE BENDE CİCİLERİMİZİN RESMİNİ ÇEKİP SİZİNLE PAYLAŞAYIM CANIM OK

google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun. biz de bakıyoruz cicilerine tombiş oğluşunun:emir_bebek: kolay gelsin

elvin canım ayakkabılar çoook güzel iyi güzel günlerde giyer inş.
burdaki arkadaşların hazırlıkları aldıkları yani çok güzel yaa.
bizde ilk bebek arabamızı aldık bugün geldi çok heycanlandım yaa kurduk biraz onu seyrettik çok güzel bi duygu
teyzesi hastane çıkışımızı aldı pembeli krem rengi bide chicco dan bebek bakım ürünlerini aldık çanta hediyeli olandan çantasının renkleri hiç güzel değil ama kullanışlı bişeye benziyor
bizde başladık yani almaya hep alasım geliyor yaaa.
devamıda gelir artık ...

güldenizciim sende ekle arabanızı hastane çıkışınızı bakım setinizi görelim bebişimizin cicileriniyerimseniben

[img=http://img527.imageshack.us/img527/4782/tulumlt3.th.jpg]
[img=http://img127.imageshack.us/img127/5663/altlkfh3.th.jpg]
[img=http://img116.imageshack.us/img116/3992/battaniyefl1.th.jpg]

arkadaslar sizler herseyi almıssınız masallah...özendim valla sizlere..ben bunları aldım...2 hafta sonra felan toplu alıverişe çıkacam...yatagını elektronik eşyalarını arabasını herseyini almayı dusunuyorum..kızlar çantayı ne zaman hazılıcaksınız..7. ay erken değilmi...son bir ay kala hazırlayım diyorum...siz napıosunuz ?

dilekcim aldıkların çok şeker hele turuncu tuluma bayıldım

kezboşum cnm benim seninkiler hediyelerini almaya başlamışlar bile :) iyi günlerde giysinler inşallah!!!

güldenizcim sen de aldıklarının resimlerini koy canım,görelim yeğenimizin cicilerini

bu kardeşimin bebeklik elbisesi
dsci0051uu1.th.jpg

bu benim bebeklik elbisem
dsci0053st5.th.jpg

o kadar yıl sonra şimdide kızım giyicek bunları.geçen gün annemle dolapları boşaltıp yerleştiriken büyükannemin(yani annemin anneannesinin) yaptırdığı mendilleri bulduk.kızımın ağız mendilleri olacaklar,kenarları oyalı :)

X