- 18 Mart 2008
- 2.227
- 0
- 48
-
- Konu Sahibi kalachakra
kezboşum ekledim.nette gördüm bu kapı süsünü.malzemeleri alıp evde annemle kendimiz yapıcaz.
canım haklısın ne kadar hafif olursa o kadar iyi deniyor ama
diyenlerde ağır alıyor ben baston tip sevmiyorum canım o yüzden o tip almadım tercih tabi
bazıları çok hafif.travel system kraftın pembe siyah modelini aldık burda araştırıp öğle aldık
indirime girmişti netten pembe siyah ablam jogger lardan aldı oda çok ağır diyor ama bebek içinde zaten taşınır memnun bu arada.Şeniz
anneler,
herkesin keyfi yerinde ne güzel, ben işyerinden onşine oldum şimdi, asıl muhabbet gündüz gelişiyor, ben akşam geç girebiliyorum net'e tabii hiçkimsede kalmıyor
ben 28. Haftadayım, ve birkaç gündür yine bulantılarım başladı, ve en az günde bir kez kusuyorum, ilk 4 ayım , kabus gibi geçmişti, nedendir. şu an bebek mi sıkıştıryor acaba ?
dark canımmm yapma ya.....ilk 3 ay komple kustum ...son aylardada oluomu ya..tekrarmı kabus baslıo..mideni felan üşütmüş olmayasın.....bende suan yok...acaba bebk sıkısıncamı olcakkk..olmasın kusmaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
buarada süslerinize bayıldım, beneminönünde görmüştüm 15- 20 YTL ye de bulunuyor kapı süsleri,
Şeker vs olayı içinde, Kalp şeklinde kutucuklar aluık annemle, kendin yapıyorsun, içine ne arzu edersen koyabilirsin, üzerine küçük bebekler aldık, yapıştırılaca,
2 farklı renk rulo kurdeleylede olay tamam, çok seçenekler var, kendiniz dahi yapacak olursanız sadece f,ikir edinmek için eminönünde dolaşın derim, biz malzemeleri eminönünde Kahve Dünyasının 2, 3 dükkan yanında bir dükkan var oradan aldık. görmek isteyen varsa annemde kutular fotosunu çekeyim
biz de aynen öle yapıcaz darkcım.annemle eminönüne gidip alıcaz malzemeleri kapı süsü ve şeker için..daha uyguna geliyor. şekerimizi de alacağız,annem toptancısını biliyormuş :)
bu arada benim de mide yanmalarım başladı,bazen çok kötü tutuyor.bebek büyüdü diyaframa o da mideye baskı yaptığı için oluyor cnm.son zamanlara doğru daha da artacak
buarada oğluşumla ben nasıl görünüyoruz avatarda:))
kezboşum ekledim.nette gördüm bu kapı süsünü.malzemeleri alıp evde annemle kendimiz yapıcaz.
Oğluşumun MEVLÜT takımı
Buda patilerimiz
:))
aylin canımm bebişinin kıyafetleri pek güzell maşallah allah güle güle giydirmek nasip etsinn.bu arada ogluşunla pek sevimli çıkmışsınızz. bu arada arkadaşlarr yazdıklarınızı okudum benim hiçbir bilgim yok herkes kapı süsü ve şekerlerden bahsetmişsiniz. kapı süsü bebişin odasına mı, birde şekerler bebiş doguncamı dagıtılıyor başka neler yapılıyor canım arkadaşlarımm banada anlatınn bende ögreneyimm.
Oğluşumun hastane çıkışı kızlar ..