Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

Arkadaşlar Hepsi çok Güzel çok şekerler...
Ama Ben Nasil Yükleyeceğimi Bulamadim. Neyse Bulduğumda Paylaşirim :) Ayrica Hayirlisi Ile Kullanmayi Nasip Etsin Mevlam

canımcıım sayfa 50 de anlatmıştım nasıl resim ekleneceğini haydi ekle de görelim cicileriniziiiiiii:emir_bebek:

gdokur ben de kızımın şekerini ve kapı süsünü kendim yapacağım.annemle gidip eminönünden malzeme alacağız.dışarıdan ısmarlamaktansa evde yapmak çok daha hesaplı oluyor kızlar. nikah şekerimi de kendimiz hazırlamıştık. annemin bir altın kızlar grubu var :) malzemeleri aldık ve 9 hatun oturup evde 400 tane nikah şekeri yapmıştık :)

kızlar hepinize teşekkür ederim, koymayan anneler cicilerinizi koyun bakalım sizlerde :)

kezboşum benim elbisemi kızmın giyecek olması çok garip bir duygu,beğendiklerimi saklayacağım tabii hayırlısı ile torun olursa bir gün ona giydirsin kızım da.. ay daha veletler doğmadı biz torun düşünüyoruz ahahahaha :)

ilk bebeğim ayakkabılar çok şekerrrr,ayaklarına giydiğinde de resmini koy olur mu :) oyy maşallahhh

nuraycım Allah bir kız evlatta nasip etsin inşallah cnm,ben 2.yi düşünmüyorum ...

Alıntı:
kezbancay´isimli üyeden Alıntı
adresine tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun. biz de bakıyoruz cicilerine tombiş oğluşunun kolay gelsin

resim yükleyecek anneler kezban daha önce anlatmıştı,tekrar tarifi koyuyorum ve cicilerinizi bekliyoruzzz :))))

ayy ne güzel , güle güle gezmenizi nasip olsunnn :nazar:
biz daha arabayı almadık, ne kadar hafifolursa o kadar iyi deniyor, doğruda sanırım , yeri gelecek, bebeği ayrı arabayı ayrı taşımak lazım, baston kolçak daha iyi deniyor, sen ne aldın, mac laren'in modelleri fena değil gibi ,
bana fikir verebilirmisin , teşekkürler

canım haklısın ne kadar hafif olursa o kadar iyi deniyor ama
diyenlerde ağır alıyor ben baston tip sevmiyorum canım o yüzden o tip almadım tercih tabi
bazıları çok hafif.travel system kraftın pembe siyah modelini aldık burda araştırıp öğle aldık
indirime girmişti netten pembe siyah ablam jogger lardan aldı oda çok ağır diyor ama bebek içinde zaten taşınır memnun bu arada.Şeniz

bu kardeşimin bebeklik elbisesi
dsci0051uu1.th.jpg

bu benim bebeklik elbisem
dsci0053st5.th.jpg

o kadar yıl sonra şimdide kızım giyicek bunları.geçen gün annemle dolapları boşaltıp yerleştiriken büyükannemin(yani annemin anneannesinin) yaptırdığı mendilleri bulduk.kızımın ağız mendilleri olacaklar,kenarları oyalı :)

elvin canım çoook güzeller yaa çok yakışacak miniğimize annen ne güzel saklamış sesnin kıza kaldı kardeşin bozulmasınjeyyar onun elbisesine bittim resmen yaaa

Ben 40 adet uğurböceğine 20 ytl verdim. Tül ve kurdalesini de fazla tutmadı sanırım, ben almadım. beyaz tülleri kare kare kesip içlerine bonibon koyacağım, kırmızı kurdaleyle bağlayıp silikonla yapıştıracağım. Birde pembe kesler aldım, küçücük çok şeker, ağızları büzülüyor. Onlarında 40 tanesi 15 falandı. Onlarında içlerine bonibon koyup büzeceğim. Çok samimi olmadıklarıma pembe kese, çok yakınlarıma uğurböcekli şeker vereceğim :))) Hem hatıra kalır minik kızımdan :)) Daha olmadı bir örnek yaparım haftasonu resmini çeker koyarım. Dışarıdan daha ucuza mal olacağı kesin.

baharcım iyi günlerde giysin şapkasını meleğin :)

gdokur resimlerini bekleriz cnm şekerlerinin,ben de yapacağımız tarz şekerin resmini koyarım öteki pc'ye geçince

Kızlar bende kendim yapıyorum süslemeleri benim biraz daha farkLı lastikli saç tokaları aldım değişik şekillerde kızak üstünde kayan ayıcık,saksıdan çıkan ayıcık v.s.v.s. yalnız sadece krem ve kahve tonları vardı bende tüllerini renkli kullanmayı düşünüyorum sarı mavi mor turuncu yeşil rengarenk tüllerle içine badem koyduktan sonra tokaların lastikleriyle bağlayacağım denedim çok şirin durdu..Bunları komşulara dışarıdan gelenlere veririz artık.Birde bu tokaların pembeli yeşilli kız bebekli olanları var,onlarıda yakınlarım için süsleyeceğimyerimseniben

48 adet tokayı toptancıdan 6 ytl ye aldım.

Kızlar bende kendim yapıyorum süslemeleri benim biraz daha farkLı lastikli saç tokaları aldım değişik şekillerde kızak üstünde kayan ayıcık,saksıdan çıkan ayıcık v.s.v.s. yalnız sadece krem ve kahve tonları vardı bende tüllerini renkli kullanmayı düşünüyorum sarı mavi mor turuncu yeşil rengarenk tüllerle içine badem koyduktan sonra tokaların lastikleriyle bağlayacağım denedim çok şirin durdu..Bunları komşulara dışarıdan gelenlere veririz artık.Birde bu tokaların pembeli yeşilli kız bebekli olanları var,onlarıda yakınlarım için süsleyeceğimyerimseniben

48 adet tokayı toptancıdan 6 ytl ye aldım.

baharcıım şapka çok şirin dayanamayıp almakta haklısın. minik kızın tarz yapıcak hıııyerimseniben

bu arada senin şeker fikrin de güzelmiş örnek resim eklesene görelim bizde.hem sonradan tokaları kullanırlar yada saklarlar çok iyi fikir brawoooo:hooray:

baharcıım şapka çok şirin dayanamayıp almakta haklısın. minik kızın tarz yapıcak hıııyerimseniben

bu arada senin şeker fikrin de güzelmiş örnek resim eklesene görelim bizde.hem sonradan tokaları kullanırlar yada saklarlar çok iyi fikir brawoooo:hooray:

cnm hafta sonu tülleri alır yapar eklerim zaten o kadar para verilip alınıyor sonuç olarak bir kenarda kalıyorlar ya da atılıyorlar en azından böyle dediğin gibi toka olarak kullanırlar.
:1rolleyes:

Ben 40 adet uğurböceğine 20 ytl verdim. Tül ve kurdalesini de fazla tutmadı sanırım, ben almadım. beyaz tülleri kare kare kesip içlerine bonibon koyacağım, kırmızı kurdaleyle bağlayıp silikonla yapıştıracağım. Birde pembe kesler aldım, küçücük çok şeker, ağızları büzülüyor. Onlarında 40 tanesi 15 falandı. Onlarında içlerine bonibon koyup büzeceğim. Çok samimi olmadıklarıma pembe kese, çok yakınlarıma uğurböcekli şeker vereceğim :))) Hem hatıra kalır minik kızımdan :)) Daha olmadı bir örnek yaparım haftasonu resmini çeker koyarım. Dışarıdan daha ucuza mal olacağı kesin.

canımcıım resmini ekle haftaya bakalım eminim çok cici olacak merakla bekliyorummmm. ne güzel bize böyle fikir vermeniz çok iyi oldu çokta hesaplıymış brawooo:hooray:

cnm hafta sonu tülleri alır yapar eklerim zaten o kadar para verilip alınıyor sonuç olarak bir kenarda kalıyorlar ya da atılıyorlar en azından böyle dediğin gibi toka olarak kullanırlar.
:1rolleyes:

ekle görelim baharcım miniğinin şekerlerini :) :dance:

X