- 12 Mart 2008
- 237
- 0
- 56
-
- Konu Sahibi kalachakra
cnm aldıkların çok şeker iyi günlerde giysin oğluşun :) fener hastane çıkışı da çok yakışıcak :) bizim cadının da bjk tulumu ve çorapları var :)) :teytey:
merhaba bu takıma bayıldım :asigim:bebegin salıkla giysin ben de alıcamjeyyar
hemen :dance::dance:
merhaba Anneler , ben aranıza yeni katıldım, ve doğrusu bunca zamana kadar burayı nasıl akıl edememişim kendime kızdım, ne güzel, tüm anne adaylarında aynı hazırlık aynı telaş ...
benim kızım olacak, Allah kısmet ederse 5 ağustosta , şimdilik kızımın hastane çıkışı hariç birçok şeyi alındı, bir ara hepsini listelerim, , şu hastane çıkışı bende kriz odağı oldu, ya kalitesi güzel değil, ya dikişleri yada rengi, birtürlü hepsi bir arada tutturamadım, acaba çok mu abartıyorum??? ya tekstilciyim o yüzden , ya kızıma laik beğenemiyorum, yada ruh halimle bağlantılııı , birde 10 luya gerek varmı? zaten onlarca body si oldu, tulumu , battaniyesi ayrı olarak var, tecrübe eden akadaşlar fikir verebilirmisiniz?
Kızlar, hepınızı super hazırlanıyorsunuz bayıldım. gule gule gıysın bebıslerınız ınşallah
ben su anda henuz bebek odası kısmındayım.. ve kafamda bır yatak seklı var onu arıyorum
araştırma yaparken ratslayannınız var mı acaba?
düz standart bebek yatagı ancak köşelerınden yukarıya cıtalar ıle çatı oluyor.
yanı cıbınlık yapılan köşeli yataklar gıbı bırsey.....
saol elvincim senin kız galiba hastane çıkışında şöyle pembeli bişeyler gitdirsen daha tatlı olur.Kızlara ciciş uçuk renkler daha güzel oluyo hayırlısı sağlıklı olsunlarda...Şeniz
ben gecelik alacaktım ama bugün süper bi pijama takımı buldum onu aldım. tavsiye ederim arkadaşlar. sadece göğüs kısımları iki tarafından açılıyo altının da düğmeli lastiği var aynı hamile pantolonları gibi beline göre ayarlanabiliyor. cicikomun süper valla tavsiye ederim....
bir de hastane çıkışı ile ilgili ben de gereksiz olduğunu düşünüyorum. ıvır zıvırla dolu içinde kullanılacak şey battaniye ve zıbın takım olur ben de aldım ama işte adet yerini bulsun diye(annem ısrar etti) yoksa kesinlikle çok gereksiz. tecrübeliler de öle diyor. naçizane......
cnm benim kızımında bir sürü bodysi tshırtü falan var.anneannem bir tane 11li hastane çıkışı almış göndermiş,penye.onu kullanıcam hastaneden çıkarken.kumaşın yumuşaklığı ve kalitesi bize iyi geldi. sen işin içinde olduğun için daha inceleyecisindir cnm :) a.s.
haklısın herşeyin en güzelini almak istiyoruz bide ilk olunca yardım istemişsin çok kıyafet alman iyi ama muhakkak bi zıbın seti gerekli canım hastane çıkışı için biraz daha bak mağazalara aklına yatan vardır inşallah.....:icecream:
teşekkür ederim, ben son dakika artık, incelemeden bir set almak zorunda kalacağım gibi :) daha vakit var ama sona kalınca incelemeyide bırakacağım galiba, birazda seçenek çok olunca kararda verilemiyora.s.a.s.
evt cnm kızım olacak.anneannemin alıp yolladığı hastane çıkışı pembeli beyazlı üzerinde kuzu civiciv şekilleri var :)
cmrts günü de görümcemle beşiktaş pazarına gitmiştik. çocukluk arkadaşımda hamile.ona anneler günü hediyesi (cinsiyet belli deil ama) bebişine çok şeker tulum ve patik aldım. bu arada halası da kızıma 2 tane tulum aldı.resimlerini çeker koyarım :)
kendine ve bebeğine göre en uygun olanını al cnm,eminm çok şeker olacak. biz de eşimle kız istiyorduk.dediğin gibi Allah gönlümüze göre verdi.hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım :)
sağol elvinciğim,Allah gönlümüze göre veriyor, hayırlısıyla, sağlıklı sıhhatli, hayırlı Evlatlarımız olur inşallah,
Güle Güle giysinler, en önemlşsş sağlıklı olsunlar
sen ne hazırlıklar yaptın, daha evvel mutlaka yazmışsındr , ama yeni olduğum için tüm sayfaları okuyamadım.
:teytey:
cnmcım kızının cicilerini koydugunda kendi geceliğinin de ressmini koyar msn?ben bulamadım hastane için kendime rahat bi şi de...merhaba kızlar bende birkaç gündür giremiyodum nete ancak bugun fırsat bulabildim .bizde kızımıza hiç bişi almamıştık 6.5 aylık olmayı bekliyoduk 3 günüdür başladık alışverişe herşeyini aldık gibi şuan annemdeyim evime geçince fotograflarını ekleyecegim inş. gecelik olarak 1 tane aldım kullanışlı gibi görünüyo bugün deneyecegim rahatsa aynı modelin pijamasını ve sabahlıgını alacagım çünkü kimisi gecelik al dio kimi pijama bende ikisinide almaya karar verdim haftayada bebeğime aldıklarımı yıkayıp çantamı hazırlayacagım ...
işte kızımın minik spor ayakkabıları :))) biblo niyetine çok şeker di mi?