E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kalachakra
Arkadaşlar Hepsi çok Güzel çok şekerler...
Ama Ben Nasil Yükleyeceğimi Bulamadim. Neyse Bulduğumda Paylaşirim :) Ayrica Hayirlisi Ile Kullanmayi Nasip Etsin Mevlam
İnşallah yapınca yollarım resimlerini :)) Çok sabırsızım, iznimi iple çekiyorum...
ayy ne güzel , güle güle gezmenizi nasip olsunnn
biz daha arabayı almadık, ne kadar hafifolursa o kadar iyi deniyor, doğruda sanırım , yeri gelecek, bebeği ayrı arabayı ayrı taşımak lazım, baston kolçak daha iyi deniyor, sen ne aldın, mac laren'in modelleri fena değil gibi ,
bana fikir verebilirmisin , teşekkürler
bu kardeşimin bebeklik elbisesi
bu benim bebeklik elbisem
o kadar yıl sonra şimdide kızım giyicek bunları.geçen gün annemle dolapları boşaltıp yerleştiriken büyükannemin(yani annemin anneannesinin) yaptırdığı mendilleri bulduk.kızımın ağız mendilleri olacaklar,kenarları oyalı :)
bunlarda halasının kızıma aldığı tulumlar ve çorabı :)
kızlar yapmayı düşündüğümüz şeker ve kapı süsünü koyayım mı?
Kızlar bende kendim yapıyorum süslemeleri benim biraz daha farkLı lastikli saç tokaları aldım değişik şekillerde kızak üstünde kayan ayıcık,saksıdan çıkan ayıcık v.s.v.s. yalnız sadece krem ve kahve tonları vardı bende tüllerini renkli kullanmayı düşünüyorum sarı mavi mor turuncu yeşil rengarenk tüllerle içine badem koyduktan sonra tokaların lastikleriyle bağlayacağım denedim çok şirin durdu..Bunları komşulara dışarıdan gelenlere veririz artık.Birde bu tokaların pembeli yeşilli kız bebekli olanları var,onlarıda yakınlarım için süsleyeceğimyerimseniben
48 adet tokayı toptancıdan 6 ytl ye aldım.
baharcıım şapka çok şirin dayanamayıp almakta haklısın. minik kızın tarz yapıcak hıııyerimseniben
bu arada senin şeker fikrin de güzelmiş örnek resim eklesene görelim bizde.hem sonradan tokaları kullanırlar yada saklarlar çok iyi fikir brawoooo:hooray:
Ben 40 adet uğurböceğine 20 ytl verdim. Tül ve kurdalesini de fazla tutmadı sanırım, ben almadım. beyaz tülleri kare kare kesip içlerine bonibon koyacağım, kırmızı kurdaleyle bağlayıp silikonla yapıştıracağım. Birde pembe kesler aldım, küçücük çok şeker, ağızları büzülüyor. Onlarında 40 tanesi 15 falandı. Onlarında içlerine bonibon koyup büzeceğim. Çok samimi olmadıklarıma pembe kese, çok yakınlarıma uğurböcekli şeker vereceğim :))) Hem hatıra kalır minik kızımdan :)) Daha olmadı bir örnek yaparım haftasonu resmini çeker koyarım. Dışarıdan daha ucuza mal olacağı kesin.
cnm hafta sonu tülleri alır yapar eklerim zaten o kadar para verilip alınıyor sonuç olarak bir kenarda kalıyorlar ya da atılıyorlar en azından böyle dediğin gibi toka olarak kullanırlar.
:1rolleyes: